Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Ghostrider μπορείς να μου πεις τι είναι το memory leak ??? Α ναι σόρρυ. Αν δεν κάνω λάθος (διορθώστε όσοι θέλετε), είναι βασικά όταν το πρόγραμμα δεν ελευθερώνει μνήμη ή γενικά συνεχίζει να καταναλώνει, μέχρι που αρχίζει να κατεβάζει πολύ το framerate γιατί το σύστημα ξεμένει. Γι'αυτό και ελπίζουν οι users ότι το "-Overall savings to memory" από το patch που θα βγει, θα έχει σχέση με αυτό.
Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Το memory leak περιγράφει κάποια προγραμματιστική παράλειψη. Το αποτέλεσμα της παράλειψης αυτής είναι να μην αποδεσμεύεται σωστά ή πλήρως η μνήμη (του υπολογιστή) η οποία κατά διαστηματα δεσμεύεται για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα tasks στο πρόγραμμα/παιχνίδι. Συνεπώς όσο περνάει ο χρόνος περισσότερη μνήμη εγκλωβίζεται σε μια κατάσταση που ούτε χρησιμοποιείται πλέον (έχει ήδη εξυπηρετήσει το σκοπό για τον οποίο δεσμεύτηκε) ούτε όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια (γιατί παραμένει δεσμευμένη). Με πιο απλά λόγια αυτό σημαίνει κακή διαχείριση μνήμης και ολοένα λιγότερη διαθέσιμη μνήμη όσο τρέχει το παιχνίδι.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Καλύτερη εξήγηση αυτή.
polonos1313 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Το memory leak περιγράφει κάποια προγραμματιστική παράλειψη. Το αποτέλεσμα της παράλειψης αυτής είναι να μην αποδεσμεύεται σωστά ή πλήρως η μνήμη (του υπολογιστή) η οποία κατά διαστηματα δεσμεύεται για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένα tasks στο πρόγραμμα/παιχνίδι. Συνεπώς όσο περνάει ο χρόνος περισσότερη μνήμη εγκλωβίζεται σε μια κατάσταση που ούτε χρησιμοποιείται πλέον (έχει ήδη εξυπηρετήσει το σκοπό για τον οποίο δεσμεύτηκε) ούτε όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη συνέχεια (γιατί παραμένει δεσμευμένη). Με πιο απλά λόγια αυτό σημαίνει κακή διαχείριση μνήμης και ολοένα λιγότερη διαθέσιμη μνήμη όσο τρέχει το παιχνίδι. Eυχαριστω για την απάντηση Praetorian και GhostRider. Το πρόβλημα αυτό οφείλεται στο pc μου ή στον προγραμματισμό του παιχνιδιού???
mike^^ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 για να ξεκλειδωσεται τις ρυθμησεις στα γραφικα...στη συντομευση του "Grand Theft Auto IV" προσθετετε το command line : -norestriction πχ "C:\program files\Grand Theft Auto IV\LaunchGTAIV.exe" -norestriction mike^^ και για σενα ισχυει. σου εχω και ερωτιση...εισαι απο τους λιγους με 2 πυρηνο που εμεινες ευχαριστιμενος απο την ταχυτητα! να υποθεσω οτι τα 31 frame στα δινει σταθερα χωρεις να αναιβοκατεβαζει με αποτελεσμα να εχεις "σπασιματα"? εχω μπερδευτει , θα ηθελα πολυ να δω ενα video απο ορισμενους Βασικα τα μονο σπασιματα που εχω ειναι οταν πχ βγαινω εξω απο το σπιτι και παω προς το αυτοκινητο εκει ψιλοκολλαει λιγο.Οπως ακουω απο αλλους το παιζω σχετικα καλα.Τωρα να βαλω τους νεους drivers να δω αν υπαρξει και αλλη βελτιωση
N.I.C Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Χαιρετώ ξανά... Ευχαριστώ παιδιά το έλυσα και το Windows Live Game (μα τι προπαγάνδα και αυτή ).. Όσον αφορά τα γραφικά τώρα: Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Σε 1680χ1050 (24άρα αλλά κάνει τα ίδια και στα 1920χ1200) και με τα εξής commands: -nomemrestrict -norestrictions -novblank -texturequality 2 -percentvidmem 100-, το παιχνίδι πάει αρκετά καλά, αλλά σε κάποια σημεία, όταν π.χ τρέχω με το αμάξι και η εναλαγή περιβάλλοντος είναι γρήγορη, τα πάντα εξαφανίζονται. Π.χ. ο δρόμος φαίνεται γκρι, ή μπλε ακόμα ακόμα και διάφανος! Το ίδιο και με τα κτήρια, φαίνονται αχνά, χωρίς χρώμα κλπ.. Εάν αφήσω ακίνητο τον παίκτη όμως για λίγο, εμφανίζονται όλα... Αυτό συβαίνει αρκετά συχνά, και κάποιες φόρες δεν εμφανίζει τους δρόμους ακόμα και όταν μένω ακίνητος, πρεπει να πατήσω ESC και μετά... Τι παίζει ρε guys; Μεγάλη απογοήτευση Το σύστημά μου είναι στην υπογραφή μου. Texture Quality και Render Quality τα έχω High, View και Detail Distance 28, Vehicle kai Shadow Density 70 και 51 αντίστοιχα...
activex Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 N.I.C βαλε τελευτεους drivers απο καρτα γραφικον και περιμενε μαζι με εμας το...Patch! ας ελπισουμε σε πιο σωστη διαχειριση γενικος. αυτο βεβαια εχει και καποια σχεση με το Detail Distance. αν το βαλεις full σιγουρα θα βελτιωθει (αλλα μετα θα χασεις σε frame!) Πανω κατω εχω και εγω ιδια προβληματα.(και μαλλον δεν ειμαστε οι μονοι)
N.I.C Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Φίλε τους τελευταίους έχω (180.48 από NV site) Όριστε και κάποιες photos για να καταλάβετε τι λέω: Έκανα update και το DirectX κλπ... Τι να πω...
activex Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 στην πρωτη φωτο το κανει και σε εμενα που και που αλλα σε μικροτερη κλιμακα (δεν χανεται τελειος ο δρομος) στη δευτερη φωτο ειναι χαρακτιρηστικο του Detail Distance. αν το μεγαλωσεις θα ειναι καλητερα οπως ειπα αυτος ειναι και ο σκοπος του. (να μιωσει δηλαδη την ποιοτιτα των textures και να την βελτιωσει σταδιακα οσο πλησιαζεις) τελικα ειναι ευχη και καταρα να μην υπαρχει loading! θα μας εσωζε απο πολλα τετια
N.I.C Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Άσε άσε... άντε να δούμε τι θα κάνει η Rockstar... Κάτι τελευταίο: Εμένα όταν τρέχει το DVD, μου βγάζει αυτό: Το βγάζει σε κανέναν άλλο αυτό; (Γνήσιο το game έτσι)
activex Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 και αλλο προβλημα! ειμαι στο Multiplayer και ενω συνδεται κανονικα στο cops&crooks Μου βγαζει 3-4 frame με αποτελεσμα να με πεταει εξω με ενα μηνιμα "αποσυνδεση διοτι εχεις πολυ αργη ταχυτιτα!) σε ολα τα αλλα Mode Παιζει κανονικα και προφανος αυτο ειναι bug (τετoια frame δεν εχω δει πουθενα αλλου!) τα νευρα μου... ετυχε σε κανεναν?
adamspir Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Φίλε τους τελευταίους έχω (180.48 από NV site) NVIDIA 180.84 βάλε αυτούς.....θα διορθωθεί λογικά το πρόβλημα σου... (απλά ειναι beta version....τους συστήνει κ η R* όμως...κ εγω αυτους εχω κ οκ)
activex Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Το βγάζει σε κανέναν άλλο αυτό; (Γνήσιο το game έτσι) αα ωραιο ρε! γεια σου (ca) sony με τα κλειδωματακια σου!
manom18x Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Άσε άσε... άντε να δούμε τι θα κάνει η Rockstar... Κάτι τελευταίο: Εμένα όταν τρέχει το DVD, μου βγάζει αυτό: Το βγάζει σε κανέναν άλλο αυτό; (Γνήσιο το game έτσι) Το κανει και σε εμενα αυτο(μην ανησυχεις δεν εισαι ο μονος!!!)...πολλα τα bugs:X:X
N.I.C Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2008 αα ωραιο ρε! γεια σου (ca) sony με τα κλειδωματακια σου! Δηλαδή;; Πο ρε π##η μου... Με έπιασε το κεφάλι μου δεν σας κάνω πλάκα... Το κάνω reinstall τώρα γιατί παίζει να έγινε τίποτα κατα το install το πρωί... adamspir θα το δω και αυτό φίλε και θα ενημερώσω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα