polonos1313 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 To παιχνίδι τελικά είναι πολύ άκυρο!! Το παίζω με 1280χ1024 ,Texture Low,Render High 25 25 30 και ενω παίζει κανονικότατα χωρίς κοληματα ξαφνικά γύρω στο 25λεπτο αρχίζει κολλάει απίστευτα.Τι στο καλό γίνεται???? Δεν πιστεύω να έχει γίνει πιο πρόχειρη δουλειά....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 και ενω παίζει κανονικότατα χωρίς κοληματα ξαφνικά γύρω στο 25λεπτο αρχίζει κολλάει απίστευτα.Τι στο καλό γίνεται????Δεν πιστεύω να έχει γίνει πιο πρόχειρη δουλειά.... Ακούγεται σαν πιθανό memory leak;
polonos1313 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Ακούγεται σαν πιθανό memory leak; Δηλαδή ???? Όταν αρχίζει και κολλάει γίνεται το εξής: Κολλάει εντελώς για 3-4 sec και ξεκολλάει αλλά με πεσμένα frame για περίπου 10 sec
ilos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Οδηγός επιβίωσης για nvidia <512 MB και διπύρηνους. 1)Κατεβάστε τους νέους FW180.84beta 2)Μην πειράξετε τίποτα στις ρυθμίσεις 3D. 3)OC C2D όσο πάει (εννοείται >2GB Ram για vista) 4)OC με rivatuner GPU όσο πάει //Προσοχή το 2.21 οι προηγούμενες εκδόσεις προκαλούν missing textures 5)800χ600 όλα low 6)Turn off Clip Recorder //Αυτό δεν είναι confirmed αλλά μοιάζει να ελευθερώνει λίγο την CPU //Επίσης παίζει μόνο το xbox360 gamepad ROFL Θα είναι κάπως έτσι (αλά ps2) αλλά τουλάχιστον παίζει... P.S, Εναλλακτικά αγορά i7+4870/gtx280 1 GB //με δάνειο από Ε.Ε. ή xbox360+game //χωρίς δάνειο από Ε.Ε. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2008 από ilos
akpe Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 ποιος ξερει τι error ειναι αυτο? μου εχει σπασει τα νευρα ενω υποτιθεται ειναι ολα εντάξει και επρεπε να συνδεθει, δεν το καταφερα ποτε! από gtaforums βρήκα αυτό μιας και έχω πρόβλημα in-game να συνδεθώ στο gfwlive: You cant play GTA4 online or anyother game that using Windowes Live if you are out side of those countries LIST Its official, I made a post on Windows live forum and get this answer from the MOD. Chaning regional settings in your windows will not help. Το καλό που τους θέλω. Επανέρχομαι με καντήλια από αύριο.
Panahs Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 από gtaforums βρήκα αυτό μιας και έχω πρόβλημα in-game να συνδεθώ στο gfwlive: Το καλό που τους θέλω. Επανέρχομαι με καντήλια από αύριο. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!! Αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα!
activex Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 από gtaforums βρήκα αυτό μιας και έχω πρόβλημα in-game να συνδεθώ στο gfwlive: Το καλό που τους θέλω. Επανέρχομαι με καντήλια από αύριο. αυτό και αν είναι αδύνατο! συγγνώμη τώρα αλλά αν είναι έτσι τότε εμείς μπορούμε να ζητήσουμε άνετα ΕΚΤΟΣ από τα λεφτά μας πίσω ΚΑΙ αποζημίωση για ψυχική οδύνη έτσι? -----Προστέθηκε 6/12/2008 στις 04 : 19 : 27----- οι ΑΤΙδες ας ριξουν και μια ματια στην 8.12 beta http://www.mediafire.com/?dojmwyjn4nt θα αρχισουμε να πιστευουμε σε θαυματα! (αν και ειναι απο οτι λενε καλος driver σε επιδοσεις)
akpe Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) αυτό και αν είναι αδύνατο! συγγνώμη τώρα αλλά αν είναι έτσι τότε εμείς μπορούμε να ζητήσουμε άνετα ΕΚΤΟΣ από τα λεφτά μας πίσω ΚΑΙ αποζημίωση για ψυχική οδύνη έτσι? Χμμ άκυρο, έκανα account στο live χρησιμοποιώντας το gmail μου και δούλεψε! Παίζει κανονικά το multi και μάλιστα σκίζει αβέρτα. Χα! Ετοιμαστείτε για μάζωξη (cops&robbers mode πάντα!) Στο live mail προφανώς και είχα δηλώσει για χώρα την Ελλάδα και πήρα εκ των τριών το μακρύτερο. Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2008 από akpe
adi32 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 εμενα βγαζει αυτο Statistics Average FPS: 27.17 Duration: 37.43 sec CPU Usage: 91% System memory usage: 76% Video memory usage: 100% Graphics Settings Video Mode: 1152 x 864 (60 Hz) Texture Quality: Low Render Quality: Very High View Distance: 1 Detail Distance: 100 Hardware Microsoft Windows XP Professional Service Pack 3 Video Adapter: ATI Radeon HD 3850 Series 256ΜΒ Video Driver version: 6.14.10.6860 Audio Adapter: Realtek HD Audio output Intel® Core2 Duo CPU E4600 @ 2.40GHz δεν κολαει πουθενα αλλα ψαχνω τροπο να ανεβασω το Texture Quality
liopyr Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 δεν κολαει πουθενα αλλα ψαχνω τροπο να ανεβασω το Texture Quality Aπό ποιο σημείο και μετά γίνεται αισθητό το framedrop? Δηλαδή στα ~25fps είναι απόλυτα ομαλή η κίνηση?
adi32 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 οταν γινεται πολυ χαμος μπορει να πεσει και στο 15 αλλα δεν ειναι καθολου ενοχλητικο εχω τους catalyst 8.9 και λεω να βαλω το 8.11 να δω
Snake_A Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά θέλω βοήθειααα πλσ! Πως μπορώ να ανεβάσω τις ρυθμίσεις στο High και να πέζω σε 1920*1200? εχω q6600 4870 512mb και 2gb ram...
activex Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Χμμ άκυρο, έκανα account στο live χρησιμοποιώντας το gmail μου και δούλεψε! Παίζει κανονικά το multi και μάλιστα σκίζει αβέρτα. Χα! Ετοιμαστείτε για μάζωξη (cops&robbers mode πάντα!) Στο live mail προφανώς και είχα δηλώσει για χώρα την Ελλάδα και πήρα εκ των τριών το μακρύτερο. ok ! im in -----Προστέθηκε 6/12/2008 στις 09 : 48 : 31----- Aπό ποιο σημείο και μετά γίνεται αισθητό το framedrop?Δηλαδή στα ~25fps είναι απόλυτα ομαλή η κίνηση? OXI για μενα απο 40 και πανω. αλλα δυστιχος παιζει συνεχια με αποτελεσμα να μην ειναι σχεδον ποτε ομαλο -----Προστέθηκε 6/12/2008 στις 09 : 50 : 42----- Παιδιά θέλω βοήθειααα πλσ! Πως μπορώ να ανεβάσω τις ρυθμίσεις στο High και να πέζω σε 1920*1200? εχω q6600 4870 512mb και 2gb ram... και ολες οι εντολες μαζι για να μην τα ξανα λεμε... 12) COMMAND LINE PARAMETERS _______________________ Tools: -benchmark: Runs the benchmark tool and immediately exits game. -help: Display list of all command line options Graphics: -renderquality: Set the render quality of the game. (0-4) -shadowdensity: Set the shadow density of the game. (0-16) -texturequality: Set the texture quality of the game. (0-2) -viewdistance: Set the view distance of the game (0-99) -detailquality: Set the detail quality of the game. (0-99) -novblank: Disable wait for vblank (No Vsync) -norestrictions: Do not limit graphics settings -width: Set width of main render window (default is 800) -height: Set height of main render window (default is 600) -safemode: Run the graphics in the lowest setting possible -frameLimit: Limit frame to interval of refresh rate (ex If refreshrate is 60HZ –frameLimit 1 = Locks down to 60HZ) -refreshrate: Set the refresh rate of main render window – Warning - Monitor must support (ex. –refreshrate 60) -fullscreen: Force fullscreen mode -windowed: Force windowed mode -availablevidmem: Set amount of physical Video Memory(ex. –availablevidmem 0.9) -percentvidmem: Percentage of video memory to make available to GTA Audio: -fullspecaudio: Force high-end CPU audio footprint -minspecaudio: Force low-end CPU audio footprint System: -noprecache: Disable precache of resources -nomemrestrict: Disable memory restrictions ________________________________________________________________________ προσθεσε οτι θες απο τα παραπανω καθε φορα στην συντομευση... (-norestrictions ειναι αυτο που ρωτας αλλα μην το δοκιμασεις αυτο που σκευτεσαι με 512 καρτα!) -----Προστέθηκε 6/12/2008 στις 09 : 57 : 33----- οταν γινεται πολυ χαμος μπορει να πεσει και στο 15 αλλα δεν ειναι καθολου ενοχλητικο εχω τους catalyst 8.9 και λεω να βαλω το 8.11 να δω τωρα καταλαβατε γιατι θελω να δω video απο οσους λενε οτι παει καλα? Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2008 από activex Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
adi32 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 εβαλα τους catalyst 8.11 και την πατησα δε με αφηνε να βαλω αναλυση πανω απο 800 600 το ιδιο και με τους 8 10 οποτε ξαναγυρισα στους 8.9
mastixas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 q6600 stock 2GB RAM 8800GTS 640MB xp pro τα γραφικά τα άφησα όπως τα έχει απο την αρχή και άλλαξα τις σκιές απο το 3 στο 1.. Το αποτέλεσμα? Μια χαρά παίζεται, μια χαρα βλέπεται.. (ναι για μενα τα <30 frames δεν με ενοχλούν) Δεν έβαλα fraps επίτηδες για να κρίνω οπτικά και όχι αριθμητικά.. Έπεξα 1,5 ώρα και δεν είχα ούτε κολλήματα, ούτε πτώση απόδοσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα