dterzakis Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 @akpe Για δοκίμασε να βάλεις του τελευταίους οδηγούς της nVidia. Εγώ είδα κάποια βελτίωση όταν έβαλα τους Beta 180.60 σε σχέση με τους 180.45. Πρόβλημα πάντως παραμένουν τα frame drops μετά από κανα 15' παιχνιδιού. Πάντως η μηχανή φυσικής του παιχνιδιού είναι τρομερή δεν έχω ξαναπαίξει κάτι παρόμοιο αλλά είναι κρίμα που δεν μπορείς να παίξεις όπως στις κονσόλες με μακράν κατώτερο hardware
tsakonas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Και μετά φταίνε οι θείοι... απαράδεκτοι οι devs του port στο pc.. αν δε βγει καλο patch, που χλωμo το κόβω, θα πέσει πολύ κράξιμο... Έλεος δηλαδή να χαιρόμαστε που το παίξαμε στις κονσόλες? Θέλω να το ξανατερματισω (2 φορες ήδη στο PS3) αλλα δε θα το ξαναγοράσω!!
akpe Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Θα τους δοκιμάσω κάποια στιγμή όταν δεν βαριέμαι, πάντως for now είμαι ευχαριστημένος
liberostelios Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Αν διαβάσατε το κομμάτι από το readme της Rockstar που παρατέθηκε σε προηγούμενο post, υποτίθεται ότι οι ρυθμίσεις texture medium, rendering medium (ή high) και τα defaults στις υπόλοιπες επιλογές είναι το επίπεδο που παράγουν οι κονσόλες. Από εκεί και πάνω, το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από αυτές! Με τέτοιες ρυθμίσεις εμένα μου παίζει μια χαρά σε ανάλυση 1156χ786 (ή κάτι τέτοιο). [Σύστημα: C2D E6750@2,66GHz, 2GB Ram, Nvidia 8800GT 512MB RAM, FW 180.48] Το παιχνίδι, γενικώς, τα σπάει. Αν υποθέσουμε ότι στο μέλλον θα έχουμε και κάποια βελτίωση απόδοσης (της τάξεος του 5-10%, θέλω να πιστεύω -ίσως αφελώς-) με patches και drivers, τότε λογικά θα μπορούμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι άνετα. Ελπίζω να φτιαχτούν και τα προβλήματα στο online, βέβαια. @akpe: πόση VRAM έχεις και μπορείς να παίξεις στο textures high; 640MB;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 @akpe: πόση VRAM έχεις και μπορείς να παίξεις στο textures high; 640MB; 8800 GTX 768mb
mike^^ Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Statistics Average FPS: 31.58 Duration: 37.43 sec CPU Usage: 95% System memory usage: 51% Video memory usage: 57% Graphics Settings Video Mode: 1152 x 864 (70 Hz) Texture Quality: Medium Render Quality: Highest View Distance: 29 Detail Distance: 37 Hardware Microsoft® Windows Vista" Ultimate Service Pack 1 Video Adapter: ATI Radeon HD 3870 Video Driver version: 7.14.10.621 Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio) Intel® Core2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz File ID: benchmark.cli Ρε παιδια αφου το video memory ειναι στο 57% γιατι δεν με αφηνει να αλλαξω το texture quality να το βαλω στο high?
adamspir Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Πέρα από τα γραφικά, εμένα με χάλασε απίστευτα το γεγονός ότι για να παίξεις το παιχνίδι πρέπει να έχεις εγκατεστημένη μια λίστα 4-5 προγραμμάτων. Γέμισε το start menu με βλακείες της microsoft και της R*.... Μου φαίνεται θα γίνει ενα system restore και θα φανε σουτ ολα μαζι....
yiannakas Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 είναι πολυ άδικο να μην μιλάμε για το Crack γιατί επαναλσμβάνω ότι το ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ παιχνίδι μόνο μέσω του κρακ το έπαιξα. Ας είμαστε λίγο λογικοί και να υπάρχει μία πνοή ελεύθερου λόγου. Αν δεν το είχε αναφέρει ο φίλος μας ακόμα θα πάσχιζα να το ξεκινήσω και μπορεί να είχα σπάσει το πισι απο τα νεύρα μου. Επανέρχομαι, ενώ λύθηκε το πρόβλημα με την rockstar έπεσα πάνω στην $%^microsoft. Μου βγάζει το windows live ''Sign error 80154002'' τι να κάνω? ευχαριστώ
Thanofski Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 γινεται καπως να ξεκλειδωσω τα graphics settings και να τα βαλω οπως θελω??κυριως για την αναλυση το θελω...
activex Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 για να ξεκλειδωσεται τις ρυθμησεις στα γραφικα... στη συντομευση του "Grand Theft Auto IV" προσθετετε το command line : -norestriction πχ "C:\program files\Grand Theft Auto IV\LaunchGTAIV.exe" -norestriction mike^^ και για σενα ισχυει. σου εχω και ερωτιση...εισαι απο τους λιγους με 2 πυρηνο που εμεινες ευχαριστιμενος απο την ταχυτητα! να υποθεσω οτι τα 31 frame στα δινει σταθερα χωρεις να αναιβοκατεβαζει με αποτελεσμα να εχεις "σπασιματα"? εχω μπερδευτει , θα ηθελα πολυ να δω ενα video απο ορισμενους
Exoskeletor Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 καλα δεν υποτιθεται πως το φτιαχναν παραλληλα για Pc και οτι δεν ειναι Port? και αυτο port ειναι?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 καλα δεν υποτιθεται πως το φτιαχναν παραλληλα για Pc και οτι δεν ειναι Port? και αυτο port ειναι? από ότι φαίνεται δυστυχώς είναι port και κακό μάλιστα
Thanofski Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 για να ξεκλειδωσεται τις ρυθμησεις στα γραφικα...στη συντομευση του "Grand Theft Auto IV" προσθετετε το command line : -norestriction πχ "C:\program files\Grand Theft Auto IV\LaunchGTAIV.exe" -norestriction mike^^ και για σενα ισχυει. σου εχω και ερωτιση...εισαι απο τους λιγους με 2 πυρηνο που εμεινες ευχαριστιμενος απο την ταχυτητα! να υποθεσω οτι τα 31 frame στα δινει σταθερα χωρεις να αναιβοκατεβαζει με αποτελεσμα να εχεις "σπασιματα"? εχω μπερδευτει , θα ηθελα πολυ να δω ενα video απο ορισμενους Exω δοκιμασει τα παντα αλλα καμια τυχη...στο εικονιδιο του launcher εχω δοκιμασει : -norestrictions -norestriction -nomemrestrict (υποτιθεται ξεκλειδωνει το Limit που σου βαζει το παιχνιδι λογω χαμηλης vram) Δεν λενε να ξεκλειδωθουν με τιποτα...Μεχρι στιγμης στο benchmark μου βγαλε average 34.2fps με 5600+ amdx2 2.8/2gb ram/8600gts 256 sta 1024 low textures (δεν μπορω να το ανεβασω) highest rendering/18 distance view και 50 τα υπολοιπα.περιμενα χειροτερα αλλα θελω να ανεβασω τα textures να δω τι παιζει...Πραγματικα αυτο με το κλειδωμα δεν μπορω να το καταλαβω....τι ζορι τραβανε αν εγω γουσταρω να παιζω με 10 frames?
activex Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 ποιος ξερει τι error ειναι αυτο? μου εχει σπασει τα νευρα ενω υποτιθεται ειναι ολα εντάξει και επρεπε να συνδεθει, δεν το καταφερα ποτε!
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2008 Το GTA IV πόσα minigames έχει; Γιατί βλέπω να έχει πολλά εξωτερικά για να παίξει κιόλας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα