Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@akpe

Για δοκίμασε να βάλεις του τελευταίους οδηγούς της nVidia. Εγώ είδα κάποια βελτίωση όταν έβαλα τους Beta 180.60 σε σχέση με τους 180.45. Πρόβλημα πάντως παραμένουν τα frame drops μετά από κανα 15' παιχνιδιού.

Πάντως η μηχανή φυσικής του παιχνιδιού είναι τρομερή δεν έχω ξαναπαίξει κάτι παρόμοιο αλλά είναι κρίμα που δεν μπορείς να παίξεις όπως στις κονσόλες με μακράν κατώτερο hardware :-(

Δημοσ.

Και μετά φταίνε οι θείοι... απαράδεκτοι οι devs του port στο pc.. αν δε βγει καλο patch, που χλωμo το κόβω, θα πέσει πολύ κράξιμο...

Έλεος δηλαδή να χαιρόμαστε που το παίξαμε στις κονσόλες?

Θέλω να το ξανατερματισω (2 φορες ήδη στο PS3) αλλα δε θα το ξαναγοράσω!!

Δημοσ.

Θα τους δοκιμάσω κάποια στιγμή όταν δεν βαριέμαι, πάντως for now είμαι ευχαριστημένος :D

Δημοσ.

Αν διαβάσατε το κομμάτι από το readme της Rockstar που παρατέθηκε σε προηγούμενο post, υποτίθεται ότι οι ρυθμίσεις texture medium, rendering medium (ή high) και τα defaults στις υπόλοιπες επιλογές είναι το επίπεδο που παράγουν οι κονσόλες. Από εκεί και πάνω, το αποτέλεσμα είναι καλύτερο από αυτές! Με τέτοιες ρυθμίσεις εμένα μου παίζει μια χαρά σε ανάλυση 1156χ786 (ή κάτι τέτοιο). [Σύστημα: C2D E6750@2,66GHz, 2GB Ram, Nvidia 8800GT 512MB RAM, FW 180.48]

Το παιχνίδι, γενικώς, τα σπάει. Αν υποθέσουμε ότι στο μέλλον θα έχουμε και κάποια βελτίωση απόδοσης (της τάξεος του 5-10%, θέλω να πιστεύω -ίσως αφελώς-) με patches και drivers, τότε λογικά θα μπορούμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι άνετα. Ελπίζω να φτιαχτούν και τα προβλήματα στο online, βέβαια.

@akpe: πόση VRAM έχεις και μπορείς να παίξεις στο textures high; 640MB;

Δημοσ.

Statistics

Average FPS: 31.58

Duration: 37.43 sec

CPU Usage: 95%

System memory usage: 51%

Video memory usage: 57%

Graphics Settings

Video Mode: 1152 x 864 (70 Hz)

Texture Quality: Medium

Render Quality: Highest

View Distance: 29

Detail Distance: 37

Hardware

Microsoft® Windows Vista" Ultimate

Service Pack 1

Video Adapter: ATI Radeon HD 3870

Video Driver version: 7.14.10.621

Audio Adapter: Speakers (Realtek High Definition Audio)

Intel® Core2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz

File ID: benchmark.cli

Ρε παιδια αφου το video memory ειναι στο 57% γιατι δεν με αφηνει να αλλαξω το texture quality να το βαλω στο high?

Δημοσ.

Πέρα από τα γραφικά, εμένα με χάλασε απίστευτα το γεγονός ότι για να παίξεις το παιχνίδι πρέπει να έχεις εγκατεστημένη μια λίστα 4-5 προγραμμάτων.

Γέμισε το start menu με βλακείες της microsoft και της R*....

Μου φαίνεται θα γίνει ενα system restore και θα φανε σουτ ολα μαζι....

Δημοσ.

είναι πολυ άδικο να μην μιλάμε για το Crack γιατί επαναλσμβάνω ότι το ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ παιχνίδι μόνο μέσω του κρακ το έπαιξα. Ας είμαστε λίγο λογικοί και να υπάρχει μία πνοή ελεύθερου λόγου. Αν δεν το είχε αναφέρει ο φίλος μας ακόμα θα πάσχιζα να το ξεκινήσω και μπορεί να είχα σπάσει το πισι απο τα νεύρα μου.

Επανέρχομαι, ενώ λύθηκε το πρόβλημα με την rockstar έπεσα πάνω στην $%^microsoft.

Μου βγάζει το windows live ''Sign error 80154002''

τι να κάνω?

ευχαριστώ

Δημοσ.

για να ξεκλειδωσεται τις ρυθμησεις στα γραφικα...

στη συντομευση του "Grand Theft Auto IV"

προσθετετε το command line : -norestriction

πχ "C:\program files\Grand Theft Auto IV\LaunchGTAIV.exe" -norestriction

mike^^ και για σενα ισχυει. ;)

σου εχω και ερωτιση...εισαι απο τους λιγους με 2 πυρηνο που εμεινες ευχαριστιμενος απο την ταχυτητα!

να υποθεσω οτι τα 31 frame στα δινει σταθερα χωρεις να αναιβοκατεβαζει με αποτελεσμα να εχεις "σπασιματα"?

εχω μπερδευτει , θα ηθελα πολυ να δω ενα video απο ορισμενους :o

• Super Moderators
Δημοσ.
καλα δεν υποτιθεται πως το φτιαχναν παραλληλα για Pc και οτι δεν ειναι Port? και αυτο port ειναι?

από ότι φαίνεται δυστυχώς είναι port και κακό μάλιστα :-(

Δημοσ.
για να ξεκλειδωσεται τις ρυθμησεις στα γραφικα...

στη συντομευση του "Grand Theft Auto IV"

προσθετετε το command line : -norestriction

πχ "C:\program files\Grand Theft Auto IV\LaunchGTAIV.exe" -norestriction

mike^^ και για σενα ισχυει. ;)

σου εχω και ερωτιση...εισαι απο τους λιγους με 2 πυρηνο που εμεινες ευχαριστιμενος απο την ταχυτητα!

να υποθεσω οτι τα 31 frame στα δινει σταθερα χωρεις να αναιβοκατεβαζει με αποτελεσμα να εχεις "σπασιματα"?

εχω μπερδευτει , θα ηθελα πολυ να δω ενα video απο ορισμενους :o

Exω δοκιμασει τα παντα αλλα καμια τυχη...στο εικονιδιο του launcher εχω δοκιμασει : -norestrictions

-norestriction

-nomemrestrict (υποτιθεται ξεκλειδωνει το Limit που σου βαζει το παιχνιδι λογω χαμηλης vram)

Δεν λενε να ξεκλειδωθουν με τιποτα...Μεχρι στιγμης στο benchmark μου βγαλε average 34.2fps με 5600+ amdx2 2.8/2gb ram/8600gts 256 sta 1024 low textures (δεν μπορω να το ανεβασω) highest rendering/18 distance view και 50 τα υπολοιπα.περιμενα χειροτερα αλλα θελω να ανεβασω τα textures να δω τι παιζει...Πραγματικα αυτο με το κλειδωμα δεν μπορω να το καταλαβω....τι ζορι τραβανε αν εγω γουσταρω να παιζω με 10 frames?

Δημοσ.

ποιος ξερει τι error ειναι αυτο? μου εχει σπασει τα νευρα ενω υποτιθεται ειναι ολα εντάξει και επρεπε να συνδεθει, δεν το καταφερα ποτε!

post-18749-129062978127_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...