ThrowDOWN Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) στο bench με την 4870 με τα 512mb βγαζω τα εξης Statistics Average FPS: 27.89 Duration: 37.32 sec CPU Usage: 95% System memory usage: 63% Video memory usage: 100% Graphics Settings Video Mode: 1920 x 1200 (60 Hz) Texture Quality: Medium Render Quality: Highest View Distance: 14 Detail Distance: 50 Hardware Microsoft® Windows Vista" Ultimate Service Pack 1 Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series Video Driver version: 7.14.10.630 Audio Adapter: Speakers (Creative SB Audigy) Intel® Core2 CPU 6600 @ 3.20GHz παντως το game δεν μπορεις να το ευχαριστηθείς ετσι με μεσο ορο 20fps στους δρομους gtp. και δεν μου φαινετε να εκμεταλλεύεται τους quad αν συγρινω τα αποτελεσματα μου με το παλικαρι με τον quad ποιο πανω Οι σκιες ειναι πολυ Pixel-ιασμενες και επισης το νερο δεν φαινετε καλα , ελπιζω με κανενα hot fix να στρωσει Τεσπα,σιγα το game που μου θελει και τερατακι για να παιξει . Επεξ/σία 5 Δεκεμβρίου 2008 από ThrowDOWN
activex Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Τεσπα,σιγα το game που μου θελει και τερατακι για να παιξει . εγω παντος νομιζω οτι το αδικουμε οταν λεμε σιγα το game Κλπ κλπ. σιγουρα το στιχιμα της rockstar στα pc τουλαχιστο απετυχε απο αποψη απετυσεων... αλλα και εμεις πρεπει να κατανοησουμε οτι απο πισω τρεχει μια χαοτικη πολη με ζωη και κηνιση και οτι πιο εξελιγμενο κυκλοφορει απο μοντελο φυσικης (βλεπε euphoria) χωρης Load και με συνεχομενους υπολογισμους (νοημοσινη - μοντελο καταστροφης) και αλληλεπιδραση σχεδον με τα παντα! ενταξη θα μου πεις τι να τα κανω ολα αυτα αν δεν μπορω να το παιξω... το καλητερο που εχουμε να κανουμε ειναι να περιμενουμε για τις εξελιξεις (Patch) και να μην το συγκρινουμε με ανομια παιχνιδια γιατι τελικα δεν ειναι μονο τα γραφικα που βαρενουν εναν τιτλο
javaneze Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπον θα το δοκιμασω το πρωϊ σε χαμηλοτερη αναλυση και θα ενημερωσω για την διαφορα. Γνωριζει καποιος ποιες ειναι οι μικροτερες αναλυσεις που να μενει σταθερος ο λογος; (νομιζω 16:10 δεν ειναι; ) Παντως κι εμενα με παραξενευει το μονο 50% cpu usage ... αφου τον εχω γιατι δεν τον εκμεταλευεται στο επακρο; τελος αλλη μια φορα μη τυχον ξερει κανεις ... Καταρχας οσοι εχετε ηδη τον Flash player 10 σας δουλευει ο video editor? Εμενα με το που ξεκιναει το παιχνιδι μου λεει οτι πρεπει να "install the latest Flash 9" και με αδειαζει ετσι στο socialclub. Τελος ο Niko κολυμπαει κατω απο το νερο ή μονο στην επιφανεια;
grimpr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Καλώς ήλθατε στον κόσμο των κάκιστων console ports για PC. Αν σας αρέσει να παίζετε κακογραμμένα console port PC Games με τρομακτικές απαιτήσεις στον σούπερ υπολογιστή σας την στιγμή που στις υποδεέστερες κονσόλες τρέχουν άψογα, τότες καλή σας όρεξη. Εαν όχι, απλά μην υποστηρίζετε αυτές τις εταιρίες με τα λεφτά σας. Υποστηρίξτε μόνον αποκλειστικούς PC τίτλους.
akpe Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παίδες εντάξει, καταλαβαίνω πως μερικοί έχετε απογοητευτεί πλήρως. Εγώ το μεσημέρι έριχνα καντήλια, ειδικά όσο σκεφτόμουν πως το έχω προπληρώσει το ρημάδι ενώ μπορούσα να το, ερμ beta-testάρω πρωτίστως. Το θέμα είναι πως το patch ήδη έρχεται, ας ελπίσουμε πως τα περισσότερα προβλήματα θα λυθούν, είναι νωρίς ακόμα για να τους διαολοστείλουμε όλους btw: The problems appear to revolve around lengthy validation and astronomic graphics settings that not even the best PCs can utilise.that just sums it up. (επιβάλλεται να φτιαχτεί και το αντίστοιχο fail/lolcat)
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Για beta testers μας περάσανε; Ας ψάξουν αλλού κορόιδα.
ilos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δεν είμαστε εμεις oi beta testers αλλά ο φίλτατος που ακολουθεί. Τα πιο ακριβά 26KB (200.000$): ____ ____ __ ____ /\ _`\ /\ _`\ /'__`\/\ _`\-----------------+ \ \ \L _ __\ \ \/\ \/\ \/\ \ \ \L\ \ | \ \ _\/'__`\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ , / | |\ \ \/\ __/\ \ \_\ \ \ \_\ \ \ \\ \ | | \ \_\ \____\\ \____/\ \____/\ \_\ \_\ | | \/_/\/____/ \/___/ \/___/ \/_/\/ / | | . F e D 0 R . P R E S E N T S . | | the AWESOMEST hack of the century | | | | Grand Theft Auto IV :: SecuROM bypasser/launcher | | | | dedicated to the small number of fans | | that have fallen as a result of our | | friends at Sony_ | | | +--------------------------------------------------+ | $ We are looking for members! requirements? | | + smoke lots of weed | | + get a ps3 | | + dont call us we will call you | +---------------------------------------------kthx-+ 1. DO A CLEAN INSTALL (Use original GTAIV.exe, GTAIVGDF.dll, etc) 2. Replace LaunchGTAIV.exe with provided launcher 3. Run GTA IV from Rockstar Games Social Club (RGSC) No activation required. No serial required unless you want to play on L!VE. ~ FeD0R 2008 ~
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 και οτι πιο εξελιγμενο κυκλοφορει απο μοντελο φυσικης (βλεπε euphoria) Τόσους μήνες και δεν ήξερα ότι το GTA IV έχει την Euphoria από πίσω. Σύμφωνα με την Lucasarts τα "puny PCs" μας δεν θα έπρεπε να την σηκώνουν. Γι'αυτό δεν μας ήθελαν να μας δώσουν το λιγότερο χαοτικό/τεράστιο Force Unleashed; Dimitris_Dei, δεν επιτρέπονται αυτά είπαμε...
alexzzz Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Τελος ο Niko κολυμπαει κατω απο το νερο ή μονο στην επιφανεια; Μόνο στην επιφάνεια
darksoho33 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Καλώς ήλθατε στον κόσμο των κάκιστων console ports για PC. Αν σας αρέσει να παίζετε κακογραμμένα console port PC Games με τρομακτικές απαιτήσεις στον σούπερ υπολογιστή σας την στιγμή που στις υποδεέστερες κονσόλες τρέχουν άψογα, τότες καλή σας όρεξη. Εαν όχι, απλά μην υποστηρίζετε αυτές τις εταιρίες με τα λεφτά σας. Υποστηρίξτε μόνον αποκλειστικούς PC τίτλους. +1 και απο εμενα
ilos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Καλά το port είναι απλά απίστευτο, σε 800χ600 όλα low σχεδόν φουλάρει την video memory σε 256άρες κάρτες (και είναι και unplayable)!!! Η 8800gtx με τα 768ΜΒ της σε Q6600 είναι σχεδόν playable σε 1280χ1024 και medium!!! Δυστυχώς κανένα patch δεν θα μαζέψει τα ασυμμάζευτα (μακάρι να βγω ψεύτης) συν το συνοδευτικό bloatware (Games For Windows Live + RGSC + .NET framework 3 + VC++ Components + ...).
Super Moderators paredwse Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Ας συνεχιστεί η κουβέντα χωρίς καμία αναφορά σε cracks ή παράνομα αντίγραφα του παιχνιδιού. Κρίμα είναι να κλειδώνεται ένα topic λόγω μερικών θερμόαιμων μελών...
liopyr Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Όντως είναι κρίμα, γιατί το παιχνίδι έχει πολύ κουβέντα για bugs και hardware απαιτήσεις. Aς κόψουμε απλά την κουβεντούλα για θείους και συγγενείς... (δεν βγάζω την ουρά μου απ'εξω, ίσως εγώ το ξεκίνησα)
adi32 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 γινεται να παρακαμψουμε τις ρυθμισεις των γραφικων?
akpe Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 My own benchmark: StatisticsAverage FPS: 28.71 Duration: 36.96 sec CPU Usage: 96% System memory usage: 93% Video memory usage: 99% Graphics Settings Video Mode: 1680 x 1050 (60 Hz) Texture Quality: High Render Quality: Highest View Distance: 27 Detail Distance: 27 Hardware Microsoft® Windows Vista" Ultimate Service Pack 1 Video Adapter: NVIDIA GeForce 8800 GTX Video Driver version: 178.24 Audio Adapter: Speakers (Creative SB Audigy 4 (WDM)) Intel® Core2 CPU 6600 @ 2.40GHz Aκόμα και στην εξωφρενική ανάλυση των 1680x1050 είναι more than playable, ασχέτως αν maxάρει cpu, gpu και μνήμη (χωρίς να έχω απενεργοποιήσει το aero!). Με view και detail distance περίπου στο 1/3 (όσο με αφήνει το game) και maximum traffic density παραμένει πανέμορφο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα