Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και θα ξανά κάνω μια παράκληση!

μην αγοράζεται μέχρι να μπορέσει να σεβαστεί πρώτα η ίδια η εταιρία το παιχνίδι της (Patch και... το σχετικό support στο Multi διότι και εκεί έχουν προβλήματα)

κατά ένα παράδοξο τρόπο με αυτό το παιχνίδι δεν είναι ότι κλαις τα λεφτά σου!

αλλά ότι για άλλη μια φορά δεν θα μπορέσεις να χαρείς επαρκώς έναν από τους πιο ωραίους κόσμους σε video game. (αυτό σίγουρα το ξεχωρίζεις ακόμα και έτσι)

και από πάνω θέλουν να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι φταίνε οι επιδώσεις από τα Pc μας (άσχετα βέβαια αν δεν υπάρχει μηχάνημα που να το παίζει "σωστά" για την ώρα ούτε στο low!)

6+ μήνες για να στραφούμε τελικά από ότι φαίνεται σε κονσόλες..

είναι να μην γκρινιάζεις?

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στο εξής μηχάνημα:

intel c2quad [email protected]

4gb ram (βλέπει τα 3,25gb)

nvidia 8800 gts 512mb @725-2200

....

στο benchmark που έχει, πιάνει 52 fps και γενικά και ingame δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. 14 missions completed έως τώρα χωρίς κανένα bug ή crash.

Αυτό τα λέει όλα.

Πάλι παίχτηκε π()ΥsT1a με την Nvidia εις βάρος της Ati. :devil:

To παιχνίδι έχει πολλά προβλήματα σε συστήματα με κάρτες της Ati. Αν κάνω λάθος διορθώστε με!

Δημοσ.

Κάνεις λάθος.

Έχουν αναφερθεί μπόλικα προβλήματα και με Nv κάρτες.

Μάλλον αλλού είναι το πρόβλημα.

Δημοσ.

Χαιρετω.

Λοιπον αγορασα σημερα το game original και εχω το εξης προβλημα..Δεν μπορω να κανω save.

Διαβασα τα post και δοκιμασα οτι προτεινετε αλλα χωρις αποτελεσμα.

Καθε φορα που επιχειρω save μου λεει πως πρεπει να κανω log in sto windows live.Εχω κανει account και ενω ειμαι logged in απο τη σελιδα παλι μου λεει(μεσω game) να κανω log in.Λοιπον μεσω game δεν μπορω μου βγαζει σφαλμα..Δοκιμασα επισης να ειμαι logged-off οπωσ προτεινε ενας φιλος και παλι ομως δεν με αφηνει να κανω save..

Αν ξερει κανεις τι μπορω να κανω ας βοηθησει :P

ΒΤW το game μου τρεχει αψογα χωρις visual bugs h οποιοδηποτε αλλο προβλημα οπως ειδα πως εχουν αρκετοι..Μονο προβλημα μου ειναι το save/load..

Δημοσ.

ΒΤW το game μου τρεχει αψογα χωρις visual bugs h οποιοδηποτε αλλο προβλημα οπως ειδα πως εχουν αρκετοι..Μονο προβλημα μου ειναι το save/load..

Τι σύστημα έχεις?

(για να γραφτεί στα πρακτικά) :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Intel quad 9550/windows vista 32/4gb DDR3/ati radeon powercolor 512

Δεν ξερει κανεις ρε γμτ για το save/load θεμα η μονο εγω το εχω? :S

Επεξ/σία από MindCrime8
Δημοσ.
Βάση του υπόλοιπου συστήματος υποθέτω 4870?

εμ ναι sry παραλειψη μου...Στο προκειμενο τωρα καμια ιδεα εχει κανεις για το save θεμα? :devil:

Δημοσ.
Intel quad 9550/windows vista 32/4gb DDR3/ati radeon powercolor 512

Δεν ξερει κανεις ρε γμτ για το save/load θεμα η μονο εγω το εχω? :S

εγω τωρα που εσωσα μεσα στο σπιτι (στο κρεβατι ντε!) και εκανα Load φενεται να δουλεψε κανονικα.

(τελικα δυο με quad φενεται να μην εχουν τοσο εντονο προβλημα με τις επιδοσεις...θα μου πεις το λενε στα προτινομενα! θα σου πω...υπερβολες :o)

Δημοσ.

GTAGaming has the official word from Rockstar regarding the recent issues gamers have been having with the PC version of GTA IV.

"We are aware that a small number of fans are having problems running GTA IV on their PCs and we would like to assure them we are working to help solve these as quickly as possible," said a Rockstar rep. "We would ask anyone that is encountering difficulties to contact their local technical support helpline for advice and recommendations. These telephone numbers can be found in the game's manual."

The statement continues: "There is also a regularly updated technical support page available on the Rockstar Games website where there are many useful FAQs, and information on how to resolve some common problems being encountered."

We didn't expect this blunder from the boys and gals at Rockstar. Hope they resolve it quickly. We'll let you know the moment the patch is available.

Δημοσ.
εγω τωρα που εσωσα μεσα στο σπιτι (στο κρεβατι ντε!) και εκανα Load φενεται να δουλεψε κανονικα.

(τελικα δυο με quad φενεται να μην εχουν τοσο εντονο προβλημα με τις επιδοσεις...θα μου πεις το λενε στα προτινομενα! θα σου πω...υπερβολες :o)

To προβλημα μου ειναι πως ΔΕΝ μπορω να κανω save...Δεν ειπα πως κανω και δεν λειτουργει..Δεν με αφηνει να κανω save αν δεν συνδεθω στο windows live και το θεμα ειναι πως δεν μπορω να συνδεθω εκει....Εσυ τι εκανες ακριβως και σου λειτουργει?Πες μου θα σκασω ..:cry:

Δημοσ.
Στο εξής μηχάνημα:

intel c2quad [email protected]

4gb ram (βλέπει τα 3,25gb)

nvidia 8800 gts 512mb @725-2200

windows xp sp3

στο benchmark που έχει, πιάνει 52 fps και γενικά και ingame δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. 14 missions completed έως τώρα χωρίς κανένα bug ή crash.

update. με την εντολή -norestrictions κατάφερα να ανεβάσω το texture quality στο high. έκανα benchmark και ιδού το log:

Statistics

Average FPS: 44.66

Duration: 37.26 sec

CPU Usage: 52%

System memory usage: 61%

Video memory usage: 100%

Graphics Settings

Video Mode: 1280 x 1024 (75 Hz)

Texture Quality: High

Render Quality: Highest

View Distance: 50

Detail Distance: 100

έπεσαν τα fps στο 44,66 αλλά τώρα είναι τα texture στο high και πάλι ingame πηγαίνει σφαίρα.

Δημοσ.

Φίλε Doommaster oι προγραμματιστές μάλλον θα εφτιαξαν το παιχνίδι με "setup" σαν το δικό σου...

Μάλλον είσαι πολύ τυχερός σε σχέση με τους άλλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...