Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να πώ και γώ με την σειρά μου την κακία μου...

Μήπως , λέω μήπως..η R* τα κάνει όλα αυτά (καθυστέρηση κυκλοφορίας και ατελείωτα bugs) για να μας στρέψει όλους στην κονσόλα?Γιατί αν το σκεφτείται το GTA νομίζω πως έχει καθυεροθεί πλέον...φέτος θα την παλέψουν κάπως με τα pc αλλά το επόμενο θα το προμηθευτούν για κονσόλα οι gamers...μιας και εκεί δεν έχουν αυτά τα προβλήματα...

Γιατί ρε παιδιά απο τότε που βγήκε το παιχνίδι μόνο προβλήματα διαβάζω στο net..

Και μην νομίζεται ότι δεν είναι ισχυρό κίνητρο για κάποιους το GTA και μόνο για αγορά κονσόλας..

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Να πώ και γώ με την σειρά μου την κακία μου...

Μήπως , λέω μήπως..η R* τα κάνει όλα αυτά (καθυστέρηση κυκλοφορίας και ατελείωτα bugs) για να μας στρέψει όλους στην κονσόλα?Γιατί αν το σκεφτείται το GTA νομίζω πως έχει καθυεροθεί πλέον...φέτος θα την παλέψουν κάπως με τα pc αλλά το επόμενο θα το προμηθευτούν για κονσόλα οι gamers...μιας και εκεί δεν έχουν αυτά τα προβλήματα...

Γιατί ρε παιδιά απο τότε που βγήκε το παιχνίδι μόνο προβλήματα διαβάζω στο net..

Και μην νομίζεται ότι δεν είναι ισχυρό κίνητρο για κάποιους το GTA και μόνο για αγορά κονσόλας..

Aν ήθελε κάτι τέτοιο, απλά δεν θα έβγαζε Pc έκδοση.

Είναι δυνατόν μία εταιρία να μπει στον κόπο να χαλάσει το όνομά της για τέτοιους σκοπούς?

(άσε που όλα αυτά τα "cosnole vs Pc" και "Pc gaming dies", λόγια να γεμίζουμε τα thread με αβάσιμες μαλακίες είναι και τίποτα παραπάνω).

Είναι ολοφάνερο πως η πίεση της "release date" είναι υπεύθυνη για τα bugs και τις προχειρότητες.

Δημοσ.
Οκ ... μια γνωμη είπα απλώς...

Ναι, sorry αν φάνηκε κάπως επιθετικό το post μου, αλλά έχω βαρεθεί να διαβάζω συνωμοσίες και αόρατα πέπλα! :-)

Δημοσ.

O X I !!!! Μια ζωή έπαιζα πειρατικά αλλά αυτην την φορά που αγόρασα αυθεντικό το έχω χιλιομετανιώσει, μία ώρα προσπαθω να το τρέξω και δεν γίνεται τίποτα

Δημοσ.
O X I !!!! Μια ζωή έπαιζα πειρατικά αλλά αυτην την φορά που αγόρασα αυθεντικό το έχω χιλιομετανιώσει, μία ώρα προσπαθω να το τρέξω και δεν γίνεται τίποτα

Έτσι.

Το πλήρωμα του χρόνου. :P

Θα βγει patch σίγουρα πάντως, μην το πετάτε το παιχνίδι, λίγη υπομονή.

Δημοσ.

εγω να σημιωσω οτι περα απο την ταχυτιτα δεν αντιμετοπισα κανενα αλλο προβλημα στο single player κομματι...(βεβαια κατι μου λεει οτι δεν πιανει το save!)

γιατι αν πιασω το Multiplayer τοτε θα πω πως ακομα προσπαθω να συνδεθω στο windows live! (αληθια αυτο μονο με συνδρομη ειναι?)

Δημοσ.

γιατι αυτοι που το πληρωσαν επαιξαν?

για να κανεις save πρεπει να κανεις login υποχρεωτικα ?

επισης δεν μπορω να αλλαξω τα πληκτρα

Δημοσ.
παιζει κανονικα αλλα η καμερα κανει σαν τρελλη

τι γινεται?

Δοκίμασε να κατεβάσεις ανάλυση, και restart πριν ξαναπαίξεις.

Δημοσ.

Στο εξής μηχάνημα:

intel c2quad [email protected]

4gb ram (βλέπει τα 3,25gb)

nvidia 8800 gts 512mb @725-2200

windows xp sp3

το game πάει σφαίρα στα εξής settings:

1280x1024 ( δεν πάει παραπάνω εξαιτίας του 19" μόνιτορ)

texture quality = medium (δεν πάει παραπάνω, θέλει 1gb video ram)

render quality = highest (αυτό είναι το anisotropic filtering)

view distance = 60 (δεν πάει παραπάνω πάλι λόγω video ram)

detail distance = 100 (maximum)

vehicle density = 50 (πάει και maximum αλλά είναι σπάσιμο :)

shadow density = 0 (και με 0 έχει σκιές το game απλώς δεν βγαίνουν από όλα τα αντικείμενα)

στο benchmark που έχει, πιάνει 52 fps και γενικά και ingame δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. 14 missions completed έως τώρα χωρίς κανένα bug ή crash.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...