Aleksiss Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Στο τέλος θα περιμένουμε GTA IV: Enhanced Edition. Μάλλον θα ψάχνουμε κάνα καλό mod για το San Andreas....
pappous_soulis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Στο τέλος θα περιμένουμε GTA IV: Enhanced Edition. rofl /μεγειά το αβατάρ μαν
liberostelios Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ελπίζω τα προβλήματα να ξεπεραστούν με κάποιο patch. Μου είναι πραγματικά αδιανόητο το πως επέτρεψαν να γίνει release ένα παιχνίδι που αποδίδει κατ αυτόν τον τρόπο!
Panahs Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 το θέμα είναι ότι τα χαμηλά fps τα έχουν και αυτοί που έχουν αγοράσει το παιχνίδι Μιλάμε για τόσο καλή ασφάλεια... ...που δεν παίζει ΚΑΝΕΙΣ ούτε οι νόμιμοι
ksaplostra Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 working crack out. δεν αντιμετωπίζει κανεις πρόβλημα, τώρα τι mlkies κάνανε στο port,οι τις rockstar..
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 rofl/μεγειά το αβατάρ μαν Thanks! Είπα να δοκιμάσω τις μηδαμινές μου ικανότητες στο Photoshop. Ζήλεψα που όλοι "Χριστουγεννιάσατε". On-Topic: Με το working κρακεράκι, γίνεται καμιά διαφορά; Btw, δοκιμάσατε πάλι το priority: realtime από task manager; Αν και δεν νομίζω να κάνει κάτι, εδώ φαίνεται πιο βαρύ το πρόβλημα...
alexzzz Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 πολύ ενδιαφέρον, στην περίπτωση αυτή μάλλον να αρχίζουμε να κοιτάμε σιγα-σιγά προς κάτι άλλο (saints row 2 ισως; ) ....... Καλύτερα να παίξω το "Οι νέες περιπέτειες της Ντόρας της εξερευνήτριας" παρά το Saints row
BJOB Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 ΟΙ Rockstar Games έστειλε σε διάφορα σίτε το ακόλουθο e-mail. We are aware that a small number of fans are having problems running GTA IV on their PC’s and we would like to assure them we are working to help solve these as quickly as possible. We would ask anyone that is encountering difficulties to contact their local technical support helpline for advice and recommendations. These telephone numbers can be found in the game’s manual. There is also a regularly updated technical support page available on the Rockstar Games website http://www.rockstargames.com/support/ where there are many useful faqs and information on how to resolve some common problems being encountered. We'll keep you updated on this, especially word on any patch(es). Το ''a small number of fans'' μου αρέσει,όταν το πρόβλημα είναι γενικό και κυρίως όσοι έχουν ATI Cards. Εκτός αν θεωρείς ότι οι πλειοψηφία έχει nvidia. Ποιόν κοροϊδεύουν. Στην εποχή του Ίντερνετ που μέσα σε 24Η μπορείς να συλλέξεις χιλιάδες στοιχεία με ποια Pc specs τρέχει καλά και ποια όχι. Είναι ολοφάνερο ότι για ακόμα μια φορά βγαίνει ένα ανέτοιμο game στην αγορά που δεν δοκιμάστηκε επαρκώς. Μετά παραπονιούνται γιατί ανθίζει η πειρατεία.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Διάβασα στο Gamefaqs αυτό: http://www.gamefaqs.com/boards/genmessage.php?board=952150&topic=46943900 Λέει στο command line να βάλετε -norestriction . Λένε ότι το framerate πάει πολύ καλύτερα, αλλά δεν ξέρουν για stability και αν θα χαλάσει τίποτ'άλλο. Edit: Διάβασα ότι παίζει να βάζει την κάρτα να τρέχει σαν τρελή. Δεν το έχω κοιτάξει (δεν έχω το παιχνίδι), οπότε δεν μπορώ να ξέρω... Μετά από αυτό πάντως, να το ξαναθέσω λίγο πιο καλά: Try at your own risk. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2008 από GhostRiderLSOV
Bomber-21 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μιλώντας με το Πλαίσιο στις 2 του μηνός,μου είπαν ότι θα είναι διαθέσιμο την επόμενη και έτσι πείστηκα να το παραγγείλω... Σήμερα,4 του μηνός,δε βλέπω να μου το φέρνουν πάλι...Στο σάιτ τους γράφει "αναμένεται σύντομα"... Καλή Δευτέρα...
N.I.C Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Να ενημερώσω με την σειρά μου, ότι τα multirama εδώ Θεσσαλονίκη θα παραλάβουν μέχρι τις 2 τα πρώτα κομμάτια απότι μου είπαν στο τηλέφωνο. (αναφέρομαι στα καταστήματα στην Τσιμισκή και στην Επτάλοφο.)
Thanofski Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Εγω παλι εβαλα το παιχνιδι αλλα δεν μπορω για κανενα λογο να αλλαξω τα graphics settings.ουτε αναλυση ουτε τιποτα...Απο τη μια σκεφτηκα οτι δεν με αφηνει διοτι δεν σηκωνει παραπανω το pc αλλα δεν με αφηνει ουτε να κατεβασω τιποτα .Το εχει παρατηρησει κανεις??
sarakinos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μου φαινεται "γυμνό" παιχνίδι λανσαραν οι φίλοι της R*
giorgos147 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Εδώ πάντως που είμαι εγώ (Νέα Αρτάκη) το έχει στο seven
JOgar Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ε ειπαμε..τι ειναι τα infractions..φιστικια?Ρε παιδες το online αξιζει?online προφανως μπορουμε να χουμε μονο με original cd ετσι?επισης στο online δινονται τπτ extra features η απλα γυρνας γυρω γυρω και δεν πατας-σκοτωνεις τυπους?εννοω γινεται κατι σε κλανς και τετοια? -----Προστέθηκε 4/12/2008 στις 01 : 16 : 37----- Εδώ πάντως που είμαι εγώ (Νέα Αρτάκη) το έχει στο seven Ελα ρε αρτακη δυναμη..ΧΑΛΚΙΔΑ εδω(αλλα σπουδαζω σερρες)..στα σεβεν τα χουνε νοικιασει γαμωτο...ψαχνω τα σπιτια τους ομως για να στησω καρτερι.. ^^
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα