giannour Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Απο οτι βλεπω δεν εχει βγει crack για το Gta IV ε? Εσεις παιδια που φανταζομαι τα παιξατε ολα τα GTA Ποιο ητανε το καλυτερο? Εγω εχω μεινει στο san Adreas ακομα.
liopyr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 To San Andreas ήταν το προηγούμενο. Δεν έχεις μείνει και πολύ πίσω...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Επειδή ο ActiveX δεν έχει γράψει κάτι, ευελπιστώ ότι παίζει και ευχαριστιέται, αλλιώς...
liberostelios Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Ή παίζει και ευχαριστιέται ή τα έχει πάρει και γράφει ολόκληρο κατεβατό κατά της Rockstar και πως του φάγαν τα λεφτά, όσο εμείς μιλάμε...
activex Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 να με και εγω (GhostRiderLSOV σκαλωσα λιγο!) και φυσικα προσπαθουσα να παιξω! λυπον επιβεβαιωνω. ειναι ανεξηγιτα βαρυ ακομα και με ολα στο low! πολλες φορες ενω τα frame ειναι ανεβασμενα κανει σπασιματα λες και δεν εχει ram (η cpu). ουτε ποιοτιτα κονσολας καν δεν εχει! το συστημα μου ειναι E8500@3600 , ATI 4870, 3.5gb ram Και επαιζα σε 1280χ1024 (ΑΑ δεν εχει σαν επιλογη!) βρε τη ολα low τη ολα τερμα τα frame παιζαν απο 18-45 σε εξωτερικους χωρους αλλα ακομα και στα 30 που ειχα μεσω ορο η κινηση ηταν σπαστη.. πιστευω οτι εχει γυνει βιαστικη δουλεια και εχουμε ελπιδες με Patch και drivers. αλλα παραμενει απαραδεκτο να περιμενουμε 6+ μηνες και τελικα να βγει ετσι στην αγορα! μηπος να το εκαναν Port?
S2Katana Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Kρίμα αν είναι έτσι...Και αργησε πολύ και δεν είναι αναμενόμενα smooth.
Bomber-21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Με επεξεργαστή Ε8500 @ 3,17 Ghz,3.5 GB RAM και 9600GT θα μπορώ να πάιξω αξιοπρεπώς λέτε;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Κάτι πρέπει να παίζει λοιπόν και θα χρειαστεί πολύ optimisation... Αλλιώς θα είναι από τα μεγάλα fails του porting νομίζω...
kid4computer Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Επειδή δεν έχω χρόνο να διαβάσω το threat θα μπορεί να τρέξει στο σύστημα της υπογραφής μου έστω και με κολλήματα σε 1280χ1024???? @Bomber: Θα τρέχει αλλά εξιοπρεπώς είναι λίγο δύσκολο. (Για δες και το ποστ του activex πιο πάνω)
Flying_Dutchman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μην κανει κανεις το λαθος και το παρει απο http://www.direct2drive.co.uk (download εκδοση) Οι ταχυτητες που μπορει να κατεβασει κανεις ειναι ΓΕΛΟΙΕΣ. Απο 20-50kb/sec.... για τα 14gb, μην ανησυχειτε, σε μια βδομαδα θα το εχετε.Ανοιξα dispute στο paypal, για να δουμε... ξεφτιλες τελειως.. και το support της με εγραψε τελειως. Ξεφτιλες.....
liopyr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Επειδή δεν έχω χρόνο να διαβάσω το threat θα μπορεί να τρέξει στο σύστημα της υπογραφής μου έστω και με κολλήματα σε 1280χ1024???? @Bomber: Θα τρέχει αλλά εξιοπρεπώς είναι λίγο δύσκολο. (Για δες και το ποστ του activex πιο πάνω) To Pc του bomber after patch θέλω να πιστεύω πως θα τρέχει αξιοπρεπέστατα. Στο δικό σου δεν δίνω καμμία ελπίδα στην 3450 ..
OROKUSAKI Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Κια αλλο console port????? Σαν δεν ντρεπονται λιγακι??:devil: Θα μπορει το δικο μου pc να το παιξει αξιοπρεπως η να περιμενω πρωτα να βγει το pacth και μετα να το παιξω??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα