Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι προφανές ότι η διαφήμιση προκάλεσε τα προβλήματα της. Από ότι κατάλαβα τα μεγαλύτερα προβλήματα των errors οφείλονται στο γεγονός ότι ακόμα και στο Single player το παιχνίδι επικοινωνεί με τους servers οι οποίοι, όμως, είναι πιτταρισμένοι γιατί έχει γίνει της μουρλής από όλους όσους περίμεναν το παιχνίδι πως και πως! Η Rockstar είναι από τις πρώτες εταιρείες που "τόλμησαν" να τα βάλουν στα ίσια με τους πειρατές και έφαγαν το κεφάλι τους, γιατί χρησιμοποιούν τόσες δικλείδες ασφαλείας και τόσο πολύ του servers μόνο και μόνο για να εξασφαλίσουν ότι ο χρήστης το έχει αυθεντικό, που έχει κολλήσει το σύμπαν...

Ελπίζω αυτό να είναι ένα γερό μάθημα για όσους αποπειραθούν να κάνουν τό ίδιο, αλλά και για όλους εμάς που έχουμε οδηγήσει το φαινόμενο της πειρατείες σε τέτοιες διαστάσεις ώστε να καταλήγουν οι εταιρείες σε τέτοιες τακτικές. Δεν επικροτώ καμία πλευρά, αλλά ας αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους γι αυτό το χάλι!

Όσο για τα requirements, η rockstar θα έπρεπε να είχε κάνει κάτι καλύτερο! Πιθανολογώ ότι το πρόβλημα είναι ότι πρόκειται για ένα κακοφτιαγμένο port (έστω και αν χρειάστηκαν 6 μήνες!!) αλλά και ότι φορτώνονται πολλά στη μνήμη λόγω των πόλεων.

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ: Αν υπάρχει κάποια ρύθμιση για το μέγεθος του κόσμου που φορτώνεται (όπως είχε το GTA: San Andreas) ας δοκιμάσει κάποιος να το ρίξει... Υποθέτω ότι το μεγάλο πρόβλημα δεν είναι τα texture και model quality, αλλά κυρίως αυτό και ίσως αν πέσει χαμηλά αυτή η ρύθμιση (οπότε ο κόσμος που φορτώνεται θα έιναι πολύ πιο μικρός) να παίζεται και σε medium/high αξιοπρεπώς (σε χαμηλή ανάλυση πάντα)...

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
τα μεγαλύτερα προβλήματα των errors οφείλονται στο γεγονός ότι ακόμα και στο Single player το παιχνίδι επικοινωνεί με τους servers οι οποίοι[..]

Είσαι σίγουρος πως ισχύει κάτι τέτοιο?

Δημοσ.

εγω το ψιλοαποκλειω μια και εχει επιλογη να ξεκηνισει Offline

τωρα θα μου πεις και γιατι να τους πιστεψεις? μπλοκαρεις το Internet

και το διαπιστωνεις...αλλα ενα Offline με απετυση Internet θα ηταν πολυ κουλο!

εγω βεβαια ακομα στο setup ειμαι :o

Δημοσ.

Έτσι ξέρω από το παλικάρι που έγραφε αυτά στο link που έδωσα πριν (στο gamingaccess). Δεν το γνωρίζω από ιδία πείρα, οπότε κρατάω τις επιφυλάξεις μου... Από ότι κατάλαβα γίνεται κάτι σαν validation με τους servers συχνά και εκεί είναι το πρόβλημα.

Δημοσ.
Έτσι ξέρω από το παλικάρι που σαν έδωσα το link πριν (στο gamingaccess). Δεν το γνωρίζω από ιδία πείρα, οπότε κρατάω τις επιφυλάξεις μου... Από ότι κατάλαβα γίνεται κάτι σαν validation με τους servers συχνά και εκεί είναι το πρόβλημα.

Aν ισχύει, μυρίζει καμμιά εβδομάδα καθυστέρηση του cr@ck.. :P

Δημοσ.
παίζει να μην τα καταφέρουν?

Στο offline, δεν νομίζω να μην τα καταφέρουν.

Στο online, νταξ, είναι πιο σκούρα τα πράγματα.

Δημοσ.

Για offline ειναι στανταρ λογικα..για offline δεν παιζει ρε παιδες..!Ποιο offline εχει σπαστει απο τα πολυ γνωστα games?

Δημοσ.
Για offline ειναι στανταρ λογικα..για offline δεν παιζει ρε παιδες..!Ποιο offline εχει σπαστει απο τα πολυ γνωστα games?

Όλα; :P

(προφανώς εννοείς online :P)

Δημοσ.
Όλα; :P

(προφανώς εννοείς online :P)

Ναι δικε μου online..soz!

-----Προστέθηκε 3/12/2008 στις 06 : 19 : 25-----

Ρε μαγκες στα περισσοτερα παιχνιδια ολα φουλ με 4χΑΑ ΑF ποιανω πανω απο 28-30 FPS,ε τι διαολο αν βγαλω ΑΑ,ΑF δεν θα μαι κομπλε?Το λεω γιατυ εγω που δεν ψινω online το νοικιαζω απο seven μολις βγει το κρακ..install crack no-dvd και ολα full κομπλε...σωστα?

Δημοσ.
ε....cracked servers χαιρω πολυ Ηλιας..το θεμα ειναι να παιζουμε στον official με ολα τα φιλαρακια μεσα..! ^^

Σιγά μην σου φέρουνε και

3587_gtasa_vinewood_chick.jpg

να σου κάνει παρέα όσο παίζεις... :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...