Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παπασωτηρίου στη Θεσσαλονίκη από το απόγευμα θα είναι διαθέσιμο μετά από τηλεφωνική συνομιλία που είχα μαζί τους... Άντε τόσο καιρό το περιμέναμε...

Δημοσ.

Το αγορασα απο το direct2drive.co.uk αλλα οι ταχυτητες ειναι ΓΕΛΟΙΕΣ.

Περιπου 20-50 kb/sec, αντε 60 στα καλυτερα. Σε 10 μερες θα εχει κατεβει.

Τους εστειλα μαιλ μολις τωρα... βρειτε τροπο να κατεβει γρηγορα, αλλιως φερτε τα λεφτα πισω...ξεφτιλα..

Δημοσ.

Παιδια, δυστυχώς τα σχόλια είναι απογοητευτικά! Όχι μόνο οι απαιτήσεις είναι τρελές... Αλλά το παιχνίδι είναι unplayable! Σε πάρα πολλές περιπτώσεις πετάει errors και σε πετάει. Κάποιοι δεν έχουν καταφέρει καν να το ξεκινήσουν (τους πετάει ένα MMA10 error, ή κάτι τέτοιο)! Δείτε κι εδώ...

Σκόπευα να το αγοράσω αλλά δε με κόβω... Εκτός αν γίνει κάτι με patch τις προσεχείς ημέρες. Και πάλι, όμως, αν το παλικάρι (που τον ξέρω) δεν μπορεί να το παίξει με 260 GTX, που να πάω εγώ ξυπόλητος στα... αγγούρια με 8800GT; :P

Δημοσ.
εμενα το δικο μου ειναι στο courier και φτανει 99% αυριο στα χερια μου.

41.40€ (τελικη με μεταφορικα μεσα) απο Clickandbuy.gr

νομιζω ειμαι καλα :o

Τι εγινε τελικα το πηρες?

Δημοσ.
Παιδια, δυστυχώς τα σχόλια είναι απογοητευτικά! Όχι μόνο οι απαιτήσεις είναι τρελές... Αλλά το παιχνίδι είναι unplayable! Σε πάρα πολλές περιπτώσεις πετάει errors και σε πετάει. Κάποιοι δεν έχουν καταφέρει καν να το ξεκινήσουν (τους πετάει ένα MMA10 error, ή κάτι τέτοιο)! Δείτε κι εδώ...

Σκόπευα να το αγοράσω αλλά δε με κόβω... Εκτός αν γίνει κάτι με patch τις προσεχείς ημέρες. Και πάλι, όμως, αν το παλικάρι (που τον ξέρω) δεν μπορεί να το παίξει με 260 GTX, που να πάω εγώ ξυπόλητος στα... αγγούρια με 8800GT; :P

Μη μας λές τέτοια και μας ξενερώνεις...:X

Δημοσ.

ωχ ωχ ωχ,δηλαδη με 8600gts δεν το βαζω καθολου μην βγαλει καμια μουντζα...

Δημοσ.
Τι εγινε τελικα το πηρες?

τωρα κανω setup αλλα δεν χερομαι καθολου με αυτα που ακουω.

σε λιγο θα σας πω. ελπιζω να ειναι υπερβολες (παντος για full γραφικα το εχω ξεγραψει)

το μονο "θετικο" με το παληκαρι που δεν εχει καλα frame σε SLI ειναι οτι για την ωρα το παιχνιδι δεν υποστιριζει SLI! (μονο crossfire με τους 8.11)

αρα το παιζει με μια καρτα ουσιαστικα (ναι και τωρα χαρικαμε :( )

Δημοσ.

Στα forum της Rockstar το θέμα με το MMA10 error έχει ήδη 70 σελίδες μέσα σε μια μέρα...

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

για τα μπάζα οι τύποι!

try before buy...

Δημοσ.

Μόλις το νοίκιασα από τα Seven και με το σύστημα της υπογραφής μου 1280χ1024 texture quality στο low και detail settings στο high

παίζει χωρίς κολλήματα αλλά με χάλια γραφικά.....απογοήτευση!!!!!

Πολύ βαρύ το παιχνίδι και ακόμα και με αυτά τα settings τρώει κάτι φλασιές και στα καλά καθούμενα freezarei.

Επίσης σπάσιμο μεγάλο το οτι πρέπει να οδηγας και να κουνασ την κάμερα με το mouse.Γενικά ξενέρωσα.....είχα σκοπό για την αγορά του Original αλλά άκυρο

To game είναι πορτ από χ360???Γιατι έτσι μου φαίνεται.....

Επίσης αν και original νοικιασμένο στο autorun screen μου βγάζει κινέζικα

Δημοσ.

Περιμένουμε λοιπόν.

Official patch από την rockstar.

Update drivers απο Νv/Ati

Reloaded release.

Εκτιµώµενος χρόνος αναμονής... νέο έτος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...