JOgar Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Παιδες με το κρακ τι γινεται?Οι μαλακες στο rapishare,κατεβασαν τα GB σε 2.5 την ημερα οι τσιπιδες..14GB θα παρει περιπου 5-6 μερες..τεσπα το κρακ βγηκε?
akpe Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 not yet. Το κέρατό μου έχω πρόβλημα με το games for windows live. Όταν προσπαθώ να κάνω sign in με πετάει από το billing information στην σελίδα αποδοχής όρων, μετά πάλι στο billing και πάλι πίσω... αύριο μου έρχεται το παίγνιον και έχω σπαστεί άσχημα :/ Ελπίζω να μπορώ να παίξω online και να μην μου κάνει καμιά ταρζανιά.
totti Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Κανείς που να το έχει πάρει από Πλαίσιο, Μαλτιράμα ή Παπασωτηρίου? σήμερα εννοώ αν πήγε στο κατάστημα και να είδε το παιχνίδι στο ράφι
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Επειδή στις προηγούμενες σελίδες γίνεται λίγο χαμός και δεν είδα: IGN PC Review: 9.2 και μερικά quotes από το review: "Yet with the PC version, you're going to need a particularly powerful machine to see it in all its splendor at a decent framerate, as even on our system (Core 2 Quad 2.40 GHz, 2 GB RAM, 768 MB GeForce 8800 GTX with Vista 32) we were having performance problems even after toning down a few of the settings, and some of the effects (the shadows in particular) didn't look so hot when displayed in high resolutions" "The PC version comes with a few added features, such as online filters for finding matches, the ability to save clips and edit them together, added graphics and control options, as well as a larger player capacity in some of the multiplayer modes. Though you'll need a high-powered system to truly experience the PC version's enhanced visuals, Liberty City is still a wonder to behold."
Bomber-21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Ρε Bomber απο πού το αγόρασες? Το προπαρηγγειλα χθες από Πλαίσιο και περιμένω να μου το φέρουν...
jonakis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Διαβαζω σε πολλα ξενα φορα οτι το game εχει τρελες απαιτησεις σε hardware και τυποι με Core2Duo και μαματες καρτες γραφικων εχουν προβλημα...Ακομα διαβαζω για προβληματα με ATI cards ακομα και με την HD 4870(αυτην εχω την τρελα μου)...Τεσπα περιμενουμε να το πιασουμε στα χερια μας να το δουμε με τα ιδια μας τα ματια...!
N.I.C Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Τα Mulitrama το έχουν στην σελίδα τους στα 40ε , λέει όμως κατόπιν παραγγελίας... Άμα το παραγγείλω, πότε λέτε να έρθει; Θα κάνει καμιά βδομάδα; Bomber-21 εσένα τι σου είπανε από Πλαίσιο, πότε περίπου θα στο στείλουν;
pOLoS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 μπορείται να το κατεβάσεται από το steam για $49.99 http://store.steampowered.com/
Flying_Dutchman Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 μπορείται να το κατεβάσεται από το steam για $49.99http://store.steampowered.com/ Βαλε κι αλλα $10 για τον φορο, συνολο $60
Toufas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 εμενα το steam το εχει 39.99 direct2drive.co.uk 30 λιρες
vagosg Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Μάγκες γύρω στις 10 το πρωί το αγόρασα από ένα multirama στον Πειραιά και τώρα το εγκαθιστώ. Λογικά θα έχει φτάσει σε όλα τα καταστήματα τώρα... Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2008 από vagosg
Bomber-21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Τα Mulitrama το έχουν στην σελίδα τους στα 40ε , λέει όμως κατόπιν παραγγελίας... Άμα το παραγγείλω, πότε λέτε να έρθει; Θα κάνει καμιά βδομάδα;Bomber-21 εσένα τι σου είπανε από Πλαίσιο, πότε περίπου θα στο στείλουν; σήμερα 11-3 είπαν αλλά είναι 14.48 και δεν έχει έρθει...
Mourgolikos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Παιδιά πείτε μας και εντυπώσεις και αποδόσεις στα συστήματα σας. Κυρίως για το multiplayer να ξέρουμε τι θα μας φέρει ο Άγιος Λάκης (Βασιλάκης ) φέτος τα χριστούγεννα
activex Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 μην τρεξετε για αγορα ακομα (οσοι δεν το εκαναν) τα πρωτα σχολεια ειναι απογοητευτικα για τις επιδοσεις/αποτελεσμα! λιγο υπομονη να ξεκαθαρισει το τοπιο. περιμενουμε νεα απο καποιον που το εχει... (και εγω μαζι αφου σχολασω βεβαια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα