liopyr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Διάφορες επιλογές (αν είναι όπως στις κονσόλες). Φυσικά και θα είναι καλύτερο. (flame potential >10 )
alexzzz Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Φυσικά και θα είναι καλύτερο. (flame potential >10 ) Εμένα με ένοιαζε να το παίξω μόλις βγήκε... ένας από τους λόγους που πήρα και το εξ μποξ. Καλύτερο/ χειρότερο... θα το δούμε μόλις το ΞΑΝΑΤΕΡΜΑΤΙΣΩ
liopyr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Επειδή δεν το έχω δεί σε κονσόλα για πείτε... Τι να πρωτοπείς!
alexzzz Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Τι να πρωτοπείς! Κακίες... συνέβαινε σπάνια
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) γμτ ποιος περιμένει τώρα έτοιμη σπασμένη από Reloaded, δεν κατεβάζω με τπτ clone dvd... και είναι και σχεδόν 14gb!!! Επεξ/σία 2 Δεκεμβρίου 2008 από ThReSh
GnG Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Τι να πρωτοπείς! Για το online λέω.Έχει διάφορα minigames?
alexzzz Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Για το online λέω.Έχει διάφορα minigames? Έκανα edit το πόστ μου για το online στην προηγούμενή σελίδα edit: η φάτσα πάνω σε αυτό το ποστ μπήκε καταλάθος... μην παρεξηγηθούμε
Toufas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 κλεφτες και αστυνομοι ηταν το πιο ωραιο. πολυ γελιο στο xbox με παιδια απο εδω μεσα
alexzzz Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Κάποιοι είναι σε απόγνωση... Αν το κρακ βγει μέσα στην επόμενη ώρα... κάποιος το μαστιγώνει το δελφίνι...
ksaplostra Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 crack βγήκε αλλα λένε πως είναι ψιλό buggarismeno. Εγώ πάντως το κατέβασα και όταν με το καλο βγει ένα crack τις προκοπης θα το παίξω. Aλλωστε έχω: eve,warhammer,sacred2,cod5 ακόμα μπροστά μου.
JOgar Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Ρε παιδια το game απο που το κατεβασατα??Γιατυ προσπαθησα με τορεντ απο ρελοουντ και δεν ποιανει ταχυτητα καθολου..στειλτε μια σε πμ την σελιδα...! PLZZZZZ!!!
tsakonas Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Ε καλα τι περιμενεις, 14gb φρεσκο πραμα..... αν δεν εχεις καλο prive tracker....απλα περιμενε
Bomber-21 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 14 GΒ είναι;;;; Ευτυχώς που το αγόρασα... Με 1Mbit και με τέτοιο χαμό,θα ήθελα κανά 10ήμερο να το κατεβάσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα