jonakis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Απο Play.com : STATUS Posted: 02/12/2008 Απεστάλη...Για να δουμε πόσο θα κάνει να έρθει...
liberostelios Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Αυτες οι μικρες κινησεις ειναι που χτυπαν τον ιμπερεαρεαλισμο...με το να πινω εγω καφε αμαν..τα σταρμπακς εχασαν σχεδον 100.000.000 $ απο τον ετησιο..αλλα και παλι μλκιες λεω..τι ξερω εγω που πινω καφε σπιτι μου και οχι στο φλοκα και στα σταρμπαξ..αμα ολοι κοβουμε απο κατι(κοκα κολα,καφεδες,κλαμπιδια,πανακριβα ρουχα κλπ κλπ κλπ)...ξερεις κατι θα γινει..αλλα βλεπεις ειμαστε σαν τους ινδιανους...μας δινουν γυαλιστερες χαντρες και τους δινουμε ως ανταλλαγμα τις πιο βασικες αξιες μας..!Αλλα δεν ξερω εγω και αυτοι που μου τα μαθανε.. Κι εγώ σπίτι μου τον πίνω τον καφέ, αδερφέ. Ούτε καν έχω πατήσει στα στάρμπαξ στη ζωή μου. Αλλά δεν βαυκαλίζομαι... Αμα το GTA, που μανιωδώς ψάχνεις στου trackers, δεν είναι γιαλυστερή χάντρα, τότε τι είναι;
askorp Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 φιλε μου εχεις μπερδεψει τις βουρτες με τις φουτσες....τι σχεση εχει το οτι πινεις καφε σπιτι σου και οχι απο τα starbucks με το οτι παιζεις ενα game σε πειρατικη εκδοση και στην ουσια κλεβεις.... Ειναι το ιδιο? Και δεν κλεβεις την εταιρια, κλεβεις τον κακομοιρη που θα απολυθει γιατι η εταιρια δεν εβγαλε τα αναμενομενα κερδη....το καταλαβαινεις? Εχεις δουλεψει ποτε στη ζωη σου? Η λυση δεν ειναι τοσο απλη οσο το να παιζεις πειρατικα video games. Συμφωνω οτι οι τιμες ειναι απαραδεκτα υψηλες αλλα η λυση ειναι αλλου.....
liopyr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 φιλε μου εχεις μπερδεψει τις βουρτες με τις φουτσες....τι σχεση εχει το οτι πινεις καφε σπιτι σου και οχι απο τα starbucks με το οτι παιζεις ενα game σε πειρατικη εκδοση και στην ουσια κλεβεις....Ειναι το ιδιο? Και δεν κλεβεις την εταιρια, κλεβεις τον κακομοιρη που θα απολυθει γιατι η εταιρια δεν εβγαλε τα αναμενομενα κερδη....το καταλαβαινεις? Εχεις δουλεψει ποτε στη ζωη σου? Η λυση δεν ειναι τοσο απλη οσο το να παιζεις πειρατικα video games. Συμφωνω οτι οι τιμες ειναι απαραδεκτα υψηλες αλλα η λυση ειναι αλλου..... Μάλλον εσύ τα έχεις μπερδέψει, αλλά από περιέργεια, για πες μας την λύση.
alexzzz Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Νταξ, στο alter ego θα πω.Άμα μπορεί να βοηθήσει και λίγο την κατάσταση με κάνα premium rapidshare account, ακόμα καλύτερα... Οικονομική στενότης γ@#$ την apple , που λεφτά για ανανέωση του premium. Πάντως μετράει πολύ το on line του παιχνιδιού... όσοι το σκέφτεστε αγοράστε το με κλειστά μάτια.
liopyr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Θα περιμένουμε να σπάσουν οι servers ή να απολυθεί η μισή rockstar dev. team.
alexzzz Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Καλά και εγώ που το είπα κόπια στο xbox το έπαιξα... όλο θεωρία δηλαδή.
Giorgos860 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 ρε παιδια....που κολανε οι μαλ@κιες του jagouar με το gtaIV:P? μαρεσει που καθεστε και μαλωνετε με τον καθε μ@κ@κα....ελεος....εγω το παιχνιδι θα το αγορασω μονο και μονο επειδη ειμαι τρελος fan της σειρας grand theft auto..^^
liopyr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Eγώ και θεωρία και πράξη κόπια λέω. Μέχρι να δω τιμή <10€ τουλάχιστον. έβαλα ψηλά/χαμηλά (όπως το πάρει κανείς) τον πήχη για να είμαι καλυμμένος...
JOgar Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Κι εγώ σπίτι μου τον πίνω τον καφέ, αδερφέ. Ούτε καν έχω πατήσει στα στάρμπαξ στη ζωή μου. Αλλά δεν βαυκαλίζομαι... Αμα το GTA, που μανιωδώς ψάχνεις στου trackers, δεν είναι γιαλυστερή χάντρα, τότε τι είναι; Φιλε μου εχεις δικιο για το GTA, αν και το ανεφερα πριν οτι ειμαι και εγω ενα θυμα του.Αλλα αφου το παιζω τσαμπα και δεν αλλαζει κατι(εννοω πως δεν "ριχνω" καποιον..ουτε συντηρω καμια μεγαλη εταιρια) μπορω να το παιζω χωρις τυψεις.Απο την αλλη το να κανεις μποικοταζ στη ζωη σ εις βαρος καποιον καναταλωτικων προιοντων,και να γινεσαι οσο το δυνατον ανεξαρτητος και απεξαρτημενος απο καπιταλιστικα καταλοιπα,τυπου κλαμπς,ρουχα,μαλλια,θυμα της μοδας γενικοτερα. πολιτικες τασεις,ονειρο να παρω αυτοκινητο απο τα 20(και μαλιστα ακριβο ωστε να ριξω γκομενες)να μην πηγαινει το μυαλο παραπερα και τα απειρα καθημερινα..γενιεμαι ενα ατομο πνευματικα πιο δυνατο που προσπαθω να περναω τετοια μηνυματα στον περιγυρο μου ωστε ολοι μαζι να προχωραμε και να σκεφτομαστε πιο αριστερα και πιο διαφωτισμενα,αυτο ακριβως που δεν θελουν οι πλουτοκρατορες..ενα αφυπνισμενο λαο..!Στα αυτια σας ολα αυτα μπορει να ακουγονται τεραστειες αρχιδιες..αλλα εγω τα πιστευω και νομιζω πως θα ερθει και ετσι η αλλαγη..!(ναι εχω δουλεψει σε αμπελια και γενικα καλιεργειες και δουλευω ανα τακτα διαστηματα το χρονο.και λιγο οικοδομη(ετσι για το βιογραφικο μου)
liopyr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 JOgar Άνοιξε ένα θέμα στο μπλα-μπλα να πεις τις ανησυχίες σου ρε man, εδώ μέσα γίνεσαι κουραστικός, άλλο είναι το θέμα μας.
JOgar Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Ναι ρε φιλε εχεις δικιο..απλα ειναι καλο να γινονται τετοιες συζητησεις!Τεσπα..εχεις δικιο!Το αλλο θεμα ειναι οτι ειμαστε με την γλυκα και μονο...GTA βλεπουμε και GTA δεν παιζουμε..!
liopyr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Τι σενάριο θα έχει το online του? Σφαγής! Αλήθεια τι πάιζει στο Online?
alexzzz Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Ναι ρε φιλε εχεις δικιο..απλα ειναι καλο να γινονται τετοιες συζητησεις!Τεσπα..εχεις δικιο!Το αλλο θεμα ειναι οτι ειμαστε με την γλυκα και μονο...GTA βλεπουμε και GTA δεν παιζουμε..! Έχουνε γίνει αρκετές κατά καιρούς στο φόρουμ... Τι σενάριο θα έχει το online του? Διάφορες επιλογές (αν είναι όπως στις κονσόλες). Ντου, αγώνες ταχύτητας, κλέφτες και αστυνόμοι, κλέψε το τάδε και άλλα πολλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα