{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Liopyr εγώ πάντως στον δικό μου τρανό και private θείο δεν το βλέπω ακόμα...οποτε δεν είναι scene να υποθέσω...
Skia11 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ έχω το καλύτερο Grand Theft Auto όλων των εποχών...
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Η ορθογραφια σας πειραξε...αντι να ξεστραβωθειτε και να διαβασετε τιποτα ξερετε να κανετε εξυπνακιστικα σχολιακια...οταν θες να κανεις τον μαγκα ομως, μιλας με επιχειριματα..δεν ακουσα μια κουβεντα, αλλα απο ολους μια τελειως δηθεν "απαξιωση"..πιειτε φραπε και χωρεψτε στα μουρατα κλαμπιδια...ελληνακια..!Το GTA απο οτι βλεπω αυριο μεθαυριο θα ειναι σπασμενο...ηδη πρεπει να χει γινει δουλεια απο ReLoaded αλλα απο seeds μηδεν! Ούτε φραπέδες πίνω, ούτε χορεύω στα κλαμπάκια. Δεν ξέρω πως σου έρχονται τέτοιες ιδέες. Δεν καθόμαστε εδώ να αναλύσουμε πως θα ρίξουμε το κατεστημένο. Αν θες κάτι τέτοιο, άνοιξε θέμα αλλού, εδώ μιλάμε για το παιχνίδι. Και ναι, όταν παλεύω να διαβάσω ένα μήνυμα χωρίς να ξεχάσω τα ελληνικά μου, μάλλον μάγκας είμαι παρά να λέω κάτι τελείως υβριστικό, όπως εσύ για να το παίξω μούρη. Τέλος πάντων on-topic, όποιου το φέρει ο θείος (ή μη), να κοιτάξει το θέμα περί fps, για να ξέρω αν πρέπει να κάνω οικονομία για κανένα quad στο μέλλον.
alexzzz Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 για να ξέρω αν πρέπει να κάνω οικονομία για κανένα quad στο μέλλον. κόψε τα κλαμπάκια για οικονομία
liopyr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Liopyr εγώ πάντως στον δικό μου τρανό και private θείο δεν το βλέπω ακόμα...οποτε δεν είναι scene να υποθέσω... Eγώ είμαι σε μπόλικους private. Προς το παρών μόνο ένας το έχει, και σε έναν άλλο έχει ξεκινήσει upload σε rapidshare.
JOgar Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Εγω φιλε μου δεν το παιζω μαγκας...αλλοι λενε εξιπναδες,και νομιζουν οτι κατι λενε κιολας...εγω οτι εχω στο κεφαλι μου λεω..και συγνωμη για την ορθογραφια,αλλα τα greeklish την εκφυλισαν..λοιπον τεσπα...επειδη και εγω ειμαι ενα θυμα του αμερικανικου ονειρου και θελω να το ζησω τσαμπα,οποιος μπορει να δωσει ενα χερι βοηθειας ας το κανει....παντω απο αυριο το βραδυ τα πραγματα θα ειναι πιο ξεκαθαρα..! -----Προστέθηκε 2/12/2008 στις 04 : 57 : 34----- Βρήκα μια pic του JOgar... Ο Huskar ειναι δεν ειμαι εγω..αστειατωρα!
liberostelios Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Η ορθογραφια σας πειραξε...αντι να ξεστραβωθειτε και να διαβασετε τιποτα ξερετε να κανετε εξυπνακιστικα σχολιακια...οταν θες να κανεις τον μαγκα ομως, μιλας με επιχειριματα..δεν ακουσα μια κουβεντα, αλλα απο ολους μια τελειως δηθεν "απαξιωση"..πιειτε φραπε και χωρεψτε στα μουρατα κλαμπιδια...ελληνακια..! Καλά, χτύπα εσύ το κεφάλαιο και όταν απολύσουν τους χιλιάδες εργαζόμενους γιατί εσύ νομίζεις ότι έκανες επανάσταση κλέβοντας, πήγαινε μαζί τους να φωνάζεις "που είναι το κράτος;", "τι κάνουν οι πολιτικοί;"... Και όταν γυρίσεις σπίτι, μην πιείς ιμπερεαλιστικό φραπέ, αλλά ελληνικό μερακλίδικο, γιατί έτσι φαίνεται ο άνθρωπος που πάει κόντρα στο κατεστημένο...
liopyr Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Ούτε από το alter ego Νταξ, στο alter ego θα πω. Άμα μπορεί να βοηθήσει και λίγο την κατάσταση με κάνα premium rapidshare account, ακόμα καλύτερα...
JOgar Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Καλά, χτύπα εσύ το κεφάλαιο και όταν απολύσουν τους χιλιάδες εργαζόμενους γιατί εσύ νομίζεις ότι έκανες επανάσταση κλέβοντας, πήγαινε μαζί τους να φωνάζεις "που είναι το κράτος;", "τι κάνουν οι πολιτικοί;"... Και όταν γυρίσεις σπίτι, μην πιείς ιμπερεαλιστικό φραπέ, αλλά ελληνικό μερακλίδικο, γιατί έτσι φαίνεται ο άνθρωπος που πάει κόντρα στο κατεστημένο... Αυτες οι μικρες κινησεις ειναι που χτυπαν τον ιμπερεαρεαλισμο...με το να πινω εγω καφε αμαν..τα σταρμπακς εχασαν σχεδον 100.000.000 $ απο τον ετησιο..αλλα και παλι μλκιες λεω..τι ξερω εγω που πινω καφε σπιτι μου και οχι στο φλοκα και στα σταρμπαξ..αμα ολοι κοβουμε απο κατι(κοκα κολα,καφεδες,κλαμπιδια,πανακριβα ρουχα κλπ κλπ κλπ)...ξερεις κατι θα γινει..αλλα βλεπεις ειμαστε σαν τους ινδιανους...μας δινουν γυαλιστερες χαντρες και τους δινουμε ως ανταλλαγμα τις πιο βασικες αξιες μας..!Αλλα δεν ξερω εγω και αυτοι που μου τα μαθανε.. -----Προστέθηκε 2/12/2008 στις 05 : 10 : 36----- Νταξ, στο alter ego θα πω.Άμα μπορεί να βοηθήσει και λίγο την κατάσταση με κάνα premium rapidshare account, ακόμα καλύτερα... Μπορω να βρω ακαουντ για RS αλλα απο οτι βλεπω δεν βρισκω λινκς..
pappous_soulis Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Out of stock στο Play.com Πάντως για 5 ευρώ διαφορά δεν τρέχει και τίποτα,το παίρνουμε κι απο ελληνικό κατάστημα.
ksaplostra Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 βγήκε και από scene group αλλα ακόμη δεν έχει βγει crack
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2008 αν δεν υπάρχει το info στο nforce δεν έχει βγει τίποτα ακόμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα