Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ενα πρωτο review για την pc εκδοση απο καποιον που προφανος το επιασε στα

χερια του...(και θελω να τον πλακωσω για ζεσταμα :P)

"I had to knock down the default graphic options quite a bit on my PC (dual-core 2.4GHz, 2GB RAM, 640MB GeForce 8800)

until I got an acceptable rate, and even then there was the occasional really nasty drop."'

χμ...αν το κατέβασε πιο κάτω από τα προτεινόμενα και όχι από τα full , προβλέπεται πολύς κόσμος να κάνει σκόντο...

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=322028

;)

• Super Moderators
Δημοσ.

8800 640mb είναι χειρότερη και από την 8800 GT...

πιστεύω με μια 4850 θα είμαστε μια χαρά για τέρμα details...

Δημοσ.
8800 640mb είναι χειρότερη και από την 8800 GT...

πιστεύω με μια 4850 θα είμαστε μια χαρά για τέρμα details...

το ελπιζω. αν και φοβαμε μηπος το θαυμα το εκανε η cpu και ενδεχομενος η μνημη. (υπαρχει σκετο 8800? :o)

ωραιος MindMaker αλλα με DRM online activatiοn και securom (ξανα μανα καινουρια εκδοση) πρωτα θα μου ερθει το γνησιο και μετα θα δω το αντιγραφω :P

Δημοσ.

ΤΟ εχουνε και τα ελληνικα.Εγω το παρειγγηλα απο Play.com στα 34,99 Εur με Free Delivery κιολας...Μεχρι να το σπασουν (Securom ftw) θα αργησουμε...

Δημοσ.

Δεν υπαρχει λογος να αγορασει κανεις games ρε παιδια..πρωτα απο ολα το DL ειναι πολυ γρηγορο και ΤΣΑΜΠΑ ffs....και δευτερον μιλαμε για τεραστειες καπιταλιστικες εταιριες που εκμεταλευονται το παθος μας και μας υποδωλονουν με χιλιαδες κολπα οπως κανουν κ αλλες πολυεθνικες..μεσω του ιντερνετ δεν φοβομαστε κανενα...χτιπαμε ανοιχτα και με οποιο τροπο μπορει ο καθενας τα μεγαλα κεφαλια(χανουν λεει εκατομυρια απο την πειρατεια...ναι ρε γαμωτο δεν χει ο γιος τους 7ομη Ferrar...το καημενο το λυπαμαι)..αμα ηταν για φιλανθρωπικους σκοπους η κατι τετοιο...ΟΚ τοτε!αλλα...Skulptura FOR THE VERY WIN!!!

Δημοσ.

ρε μαγκα....θες να το παιζεις αντιγραμμενο....καλα κανεις...αλλα μην μας λες @@ριες οτι ετσι χτυπας το κεφαλαιο και τις εταιριες....που στα μαθανε αυτα ρε σε κανα σεμιναριο της ΚΝΕ?......

Δημοσ.

Αρε μαγκες...περιμενα ακριβως τις ιδιες απαντησεις...προσπαθω απλα να περιγραψω το πνευμα που θα πρεπει να χουμε οι νεοι...φιλε μου ειναι και αυτος ενας τεραστειος τροπος να χτυπας το κεφαλαιο και ας μην το καταλαβαινεις...αμα παρακολουθεις πως πεφτουν τα εσοδα των επιχειρησεων απο την πειρατεια θα λεγες κατι παραπανω..ΠΑΣΟΚ ψιφιζω για καποιους λογους αλλα γενικα ειμαι ανενταχτος..οσο για ΚΝΕ..δεν σχολιαζω...πειτε με επειχηραματα εξιπνακιδες το λαθος του παραπανω ποστ..!Και μην απαντησετε δεν ειναι εδω χωρος για τετοιες συζητησεις...ελληνακια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...