Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

What you can do with GTA's vid editor

With Grand Theft Auto IV due out for the PC on 3rd December in Europe (yes, it's a Wednesday), Rockstar has released four videos to show off what you can do with the video editor included with the game...

[gt]42966[/gt]

[gt]42952[/gt]

[gt]42951[/gt]

[gt]42950[/gt]

Επεξ/σία από kostacurtas
Δημοσ.

Sorry παιδιά επανέρχομαι λίγο αλλά έχω καιρό να ασχοληθώ με κάρτες γραφικών και δεν βγάζω άκρη. Στα requirements έχει την 8600GT που έχει 50-60ευρώ. Εγώ ως ati-fan ποια να πάρω για να το παίξω medium στα 1280Χ1024? Ποια είναι σε επιδόσεις και τιμή δηλαδή με την 8600 η αντίστοιχη της ati?

Δημοσ.
Sorry παιδιά επανέρχομαι λίγο αλλά έχω καιρό να ασχοληθώ με κάρτες γραφικών και δεν βγάζω άκρη. Στα requirements έχει την 8600GT που έχει 50-60ευρώ. Εγώ ως ati-fan ποια να πάρω για να το παίξω medium στα 1280Χ1024? Ποια είναι σε επιδόσεις και τιμή δηλαδή με την 8600 η αντίστοιχη της ati?

Βασικά αυτή με μόλις 75€ έχει ~διπλάσιες επιδόσεις από μία 8600GT ... ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν πιστευω να μην βγει στο pc:)

αν διάβαζες τα προηγούμενα posts δεν θα είχες αυτή την απορία...

ffs

Δημοσ.

Αν και αρχικά φαινόταν λίγο άχρηστος ο video editor της PC έκδοσης τελικά πρέπει να έχει πλάκα.Να δούμε καλούδια θα φτιάξει πάλι η κοινότητα.

Δημοσ.

Περα απο τα γραφικα δεν παιζει να εγινε καμια αλλη μικρο διορθωση στον κωδικα ε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...