Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

What you can do with GTA's vid editor

With Grand Theft Auto IV due out for the PC on 3rd December in Europe (yes, it's a Wednesday), Rockstar has released four videos to show off what you can do with the video editor included with the game...

[gt]42966[/gt]

[gt]42952[/gt]

[gt]42951[/gt]

[gt]42950[/gt]

Επεξ/σία από kostacurtas
Δημοσ.

Sorry παιδιά επανέρχομαι λίγο αλλά έχω καιρό να ασχοληθώ με κάρτες γραφικών και δεν βγάζω άκρη. Στα requirements έχει την 8600GT που έχει 50-60ευρώ. Εγώ ως ati-fan ποια να πάρω για να το παίξω medium στα 1280Χ1024? Ποια είναι σε επιδόσεις και τιμή δηλαδή με την 8600 η αντίστοιχη της ati?

Δημοσ.
Sorry παιδιά επανέρχομαι λίγο αλλά έχω καιρό να ασχοληθώ με κάρτες γραφικών και δεν βγάζω άκρη. Στα requirements έχει την 8600GT που έχει 50-60ευρώ. Εγώ ως ati-fan ποια να πάρω για να το παίξω medium στα 1280Χ1024? Ποια είναι σε επιδόσεις και τιμή δηλαδή με την 8600 η αντίστοιχη της ati?

Βασικά αυτή με μόλις 75€ έχει ~διπλάσιες επιδόσεις από μία 8600GT ... ;)

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν πιστευω να μην βγει στο pc:)

αν διάβαζες τα προηγούμενα posts δεν θα είχες αυτή την απορία...

ffs

Δημοσ.

Αν και αρχικά φαινόταν λίγο άχρηστος ο video editor της PC έκδοσης τελικά πρέπει να έχει πλάκα.Να δούμε καλούδια θα φτιάξει πάλι η κοινότητα.

Δημοσ.

Περα απο τα γραφικα δεν παιζει να εγινε καμια αλλη μικρο διορθωση στον κωδικα ε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...