vassilis_pap Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Τα γραφικά είναι 1-2 σκάλες ανώτερα από τις κονσόλες. Ριξτε μια ματια εδώ... Πώς η Rockstar καταφέρνει να βελτιώσει το ήδη κορυφαίο παιχνίδι της κατά τη μετάβασή του στα PC
alexzzz Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Και ελαφρός χειρότερα να είναι σε τέτοια παιχνίδια δεν σε νοιάζει...
Erwdios Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Τα γραφικά είναι 1-2 σκάλες ανώτερα από τις κονσόλες. Ριξτε μια ματια εδώ...Πώς η Rockstar καταφέρνει να βελτιώσει το ήδη κορυφαίο παιχνίδι της κατά τη μετάβασή του στα PC Για τα γραφικά δεν ανησυχώ, είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλύτερα στο PC. Αυτό που εμένα με προβληματίζει είναι αυτό: Προτεινόμενες απαιτήσεις συστήματοςΛειτουργικό Vista με Service Pack 1, XP με Service Pack 3 Επεξεργαστής Intel Core 2 Quad 2.4 GHz, AMD Phenom X3 2.1 GHz Μνήμη 2 GB XP, 2.5GB Vista Σκληρός δίσκος 18 GB Κάρτα γραφικών NVIDIA 8600 512MB, ATI 3870 512MB Αν δηλαδή έχουμε φτάσει ήδη, τα παιχνίδια μας να ζητάνε τετραπύρηνο, του χρόνου τέτοια εποχή, τί θα ζητάνε για να τα παίξουμε στο full? Οχταπύρηνο?
ata1983 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Προτεινόμενες είναι αυτές όχι ελάχιστες! Έχει διαφορά. Πάντως έχεις δίκαιο είδα και τις ελάχιστες απαιτήσεις και είναι εξωπραγματικές για GTA. Αν σκεφτείς ότι το vice city το έπαιζα σε geforce2 αρκετά άνετα για τις δικές μου απαιτήσεις και το san andreas σε μια 9600 επίσης με μεγάλη άνεση
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 ακομα και οσοι εχουν pc απο τα τελευταια δε νομιζω να μπορουν να εχουν ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥ ΧΒΟΧ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΣ3 και μετά ξύπνησες...
liopyr Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 σιγα ρε guys 200mhz+- ειναι 1 fps στα 70 θα σου παιζει Κάποιος δεν ξεχωρίζει τα ειρωνικά post? για πρωτη φορα μπορεις να πεις οτι ΑΞΙΖΕΙ να δωσει ο οποιοσδηποτε 170 ευρω να παρει ενα ΧΒΟΧ μονο και μονο για να ζησει την εμπειρια αυτου του παιχνιδου χωρις ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ!!! Nαι. Χωρίς συμβιβασμούς και χωρίς ...δέντρα. δεν υπαρχει το παιχνιδι απλα...... ακομα και οσοι εχουν pc απο τα τελευταια δε νομιζω να μπορουν να εχουν ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥ ΧΒΟΧ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΣ3... και σε αυτο το παιχνιδι συμβιβασμοι στα γραφικα δεν γινονται... Tόσα ξέρεις, τόσα λες...
chill Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 ακομα και οσοι εχουν pc απο τα τελευταια δε νομιζω να μπορουν να εχουν ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥ ΧΒΟΧ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΣ3... και σε αυτο το παιχνιδι συμβιβασμοι στα γραφικα δεν γινονται... I ROFLED HARD.
nikos_se Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2008 παντως ρε παιδια και διπυρηνο στα 3ghz και πανω δεν νομιζω να αντιμετωπισει κανεις προβλημα δλδ στα προτεινομενα σου λεει να εχεις την nvidia 8600 που ειναι ενα αισχος(την ειχα) σε σχεση με τις καινουργιες nvidia/ati, αλλα κατα τ'αλλα θελει τετραπυρηνο.Εγω πιστευω οτι βαλανε τον τετραπυρηνο στα προτεινομενα γιατι οι περισσοτεροι αμερικανοι διαλεγουν αυτον τον επεξεργαστη οταν φτιαχνουν καινουργιο συστημα ή κανουν αναβαθμιση γιατι εχει πεσει παρα πολυ η τιμη του
savvvas Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2008 ρε παιδια, υπαρχει καμοια ιστοσελιδα, απο που θα μπορω να προπαραγγειλω το gta υπαρχει?
john2gr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Εγώ λέω ότι η δίχρονη πλέον 8800GTX μου θα το τρέχει κανονικά
Exoskeletor Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 εγω πιστευω πως η x800xl και ο amd64 θα μου επιτρεψει να τρεχω κιαλλα παιχνιδια ταυτοχρονα
activex Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 εγω πιστευω πως η x800xl και ο amd64 θα μου επιτρεψει να τρεχω κιαλλα παιχνιδια ταυτοχρονα και εγω θελω να το πιστευω αλλα φοβαμε οτι το gta δεν θα ξεκηνισει χωρεις shader 3
Exoskeletor Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 ενα χρονο τωρα μονο το left 4 dead σε ολα Low καταφερε να πιασει 25fps, δε βλεπω το λογο να απογοητευομαι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2008 Εγώ λέω ότι η δίχρονη πλέον 8800GTX μου θα το τρέχει κανονικά μόνο κανονικά?
gio@ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2008 Μολις ειδα οτι βγαινει για pc παραλιγο να βαλω τα κλαματα lol τα χριστουγεννα θα επερνα xbox360 +gtaIV να το επαιζα ty rockstar!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα