Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τα γραφικά είναι 1-2 σκάλες ανώτερα από τις κονσόλες. Ριξτε μια ματια εδώ...

Πώς η Rockstar καταφέρνει να βελτιώσει το ήδη κορυφαίο παιχνίδι της κατά τη μετάβασή του στα PC

Για τα γραφικά δεν ανησυχώ, είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλύτερα στο PC.

Αυτό που εμένα με προβληματίζει είναι αυτό:

Προτεινόμενες απαιτήσεις συστήματος

Λειτουργικό Vista με Service Pack 1, XP με Service Pack 3

Επεξεργαστής Intel Core 2 Quad 2.4 GHz, AMD Phenom X3 2.1 GHz

Μνήμη 2 GB XP, 2.5GB Vista

Σκληρός δίσκος 18 GB

Κάρτα γραφικών NVIDIA 8600 512MB, ATI 3870 512MB

Αν δηλαδή έχουμε φτάσει ήδη, τα παιχνίδια μας να ζητάνε τετραπύρηνο, του χρόνου τέτοια εποχή, τί θα ζητάνε για να τα παίξουμε στο full? Οχταπύρηνο? :lol:

Δημοσ.

Προτεινόμενες είναι αυτές όχι ελάχιστες! Έχει διαφορά.

Πάντως έχεις δίκαιο είδα και τις ελάχιστες απαιτήσεις και είναι εξωπραγματικές για GTA.

Αν σκεφτείς ότι το vice city το έπαιζα σε geforce2 αρκετά άνετα για τις δικές μου απαιτήσεις και το san andreas σε μια 9600 επίσης με μεγάλη άνεση

• Super Moderators
Δημοσ.
ακομα και οσοι εχουν pc απο τα τελευταια δε νομιζω να μπορουν να εχουν ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥ ΧΒΟΧ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΣ3

και μετά ξύπνησες...

Δημοσ.
σιγα ρε guys 200mhz+- ειναι 1 fps στα 70 :D θα σου παιζει

Κάποιος δεν ξεχωρίζει τα ειρωνικά post? :P

για πρωτη φορα μπορεις να πεις οτι ΑΞΙΖΕΙ να δωσει ο οποιοσδηποτε 170 ευρω να παρει ενα ΧΒΟΧ μονο και μονο για να ζησει την εμπειρια αυτου του παιχνιδου χωρις ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ!!!

Nαι. Χωρίς συμβιβασμούς και χωρίς ...δέντρα.

gta4trees.gif

δεν υπαρχει το παιχνιδι απλα...... ακομα και οσοι εχουν pc απο τα τελευταια δε νομιζω να μπορουν να εχουν ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥ ΧΒΟΧ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΣ3... και σε αυτο το παιχνιδι συμβιβασμοι στα γραφικα δεν γινονται...

Tόσα ξέρεις, τόσα λες...

Δημοσ.
ακομα και οσοι εχουν pc απο τα τελευταια δε νομιζω να μπορουν να εχουν ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥ ΧΒΟΧ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΣ3... και σε αυτο το παιχνιδι συμβιβασμοι στα γραφικα δεν γινονται...

LolSlap.gif

I ROFLED HARD.

Δημοσ.

παντως ρε παιδια και διπυρηνο στα 3ghz και πανω δεν νομιζω να αντιμετωπισει κανεις προβλημα δλδ στα προτεινομενα σου λεει να εχεις την nvidia 8600 που ειναι ενα αισχος(την ειχα) σε σχεση με τις καινουργιες nvidia/ati, αλλα κατα τ'αλλα θελει τετραπυρηνο.Εγω πιστευω οτι βαλανε τον τετραπυρηνο στα προτεινομενα γιατι οι περισσοτεροι αμερικανοι διαλεγουν αυτον τον επεξεργαστη οταν φτιαχνουν καινουργιο συστημα ή κανουν αναβαθμιση γιατι εχει πεσει παρα πολυ η τιμη του

Δημοσ.
εγω πιστευω πως η x800xl και ο amd64 θα μου επιτρεψει να τρεχω κιαλλα παιχνιδια ταυτοχρονα :D

και εγω θελω να το πιστευω αλλα φοβαμε οτι το gta δεν θα ξεκηνισει χωρεις shader 3

• Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ λέω ότι η δίχρονη πλέον 8800GTX μου θα το τρέχει κανονικά :P

μόνο κανονικά? :P

Δημοσ.

Μολις ειδα οτι βγαινει για pc παραλιγο να βαλω τα κλαματα lol

τα χριστουγεννα θα επερνα xbox360 +gtaIV να το επαιζα

ty rockstar!!!!:mrgreen::-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...