Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Η 8600 είναι ανώτερη επειδή είναι d3d10 κάρτα και απ'οτι είδα το game θα τo υποστηρίζει...

Aν ηταν αυτος ο λογος, δεν θα ειχε τα Xp στα recommended, παρα μονο στα minimum. ;)

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Aν ηταν αυτος ο λογος, δεν θα ειχε τα Xp στα recommended, παρα μονο στα minimum. ;)

Δεν αντιλέγω ότι φένεται μπερδεμένο. Απλά η κάρτα είναι ανώτερη τεχνολογικά. Σα minimum στο έχουν να σου πουν ότι απο dx9 κάρτες αυτή θες. Και dx10 > dx9. Δε μπορούν να σου βάλουν Vista recommended τη στιγμή που δεν επηρεάζει τις επιδόσεις του game ως λειτουργικό.

Δημοσ.
E, αφού τον έχεις overcloked στα 2.3Ghz μην φοβάσαι χάρο!

:P

Παλια τον ειχα παει στα 2,3 ghz (οταν ειχα ακομα την 8600)αλλα σε λιγο καιρο αναγκαστηκα να τον παω πισω στα 2,2 ghz γιατι ανεβαζε πολυ υψηλες θερμοκρασισες και παραλιγο να τιναχτει στον αερα:lol: Και δεν ειδα καμια απολυτως διαφορα σε κανενα game.

Απο τοτε δεν εχω δοκιμασει να ξανακανω overclock. Αξιζει να του κανω overclock μονο και μονο για ενα game η να μην το ρισκαρω καλυτερα?

Παντως εαν οντως ισχυουν οι απαιτησεις του game λογικα θα εχει πολυ καλυτερα γραφικα απο τις εκδοσεις 360&ps3

Δημοσ.
Παλια τον ειχα παει στα 2,3 ghz (οταν ειχα ακομα την 8600)αλλα σε λιγο καιρο αναγκαστηκα να τον παω πισω στα 2,2 ghz γιατι ανεβαζε πολυ υψηλες θερμοκρασισες και παραλιγο να τιναχτει στον αερα:lol: Και δεν ειδα καμια απολυτως διαφορα σε κανενα game.

Απο τοτε δεν εχω δοκιμασει να ξανακανω overclock. Αξιζει να του κανω overclock μονο και μονο για ενα game η να μην το ρισκαρω καλυτερα?

Παντως εαν οντως ισχυουν οι απαιτησεις του game λογικα θα εχει πολυ καλυτερα γραφικα απο τις εκδοσεις 360&ps3

Αν έχει εγγύηση γιατί δε τον καείς να σου φέρουν πιο καινούργιο μοτέρ? Και εννοείτε και mobo κλπ :P

Δημοσ.

Σοβαρά? :confused:

Δημοσ.

Παιδιά επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με παιχνίδια(από το GTA3) και θέλω να παραγγείλω laptop μια εικασία μπορούμε να κάνουμε αν θα παίζει σε turion RM-70 με την HD3200.

Δεν μιλάμε για τπτ antialiasing κτλ απλώς να μην σπάει στην ανάλυση του laptop (15.4) σε medium ποιότητα

Δημοσ.

Τελικα ρε παιδια θα βγει στις 18 Νοεμβρη?

Καποιοι λενε στις 2 Δεκεμβρίου, και κάποιοι λενε με το 2009.

Rockstar Games yesterday confirmed the delay in releasing Grand Theft Auto IV for the PC. The important date for you to know is now 2nd December in the USA, and 3rd December in Europe.Rockstar Games yesterday confirmed the delay in releasing Grand Theft Auto IV for the PC. The important date for you to know is now 2nd December in the USA, and 3rd December in Europe.

(http://www.thegtaplace.com/gta4/)

Δημοσ.

savvvas 2/3 Δεκεμβριου ειναι η τελευτεα ημερομηνια και ελπιζουμε να ειναι και η τελικη.

παντος θα βγει μεχρη τις γιορτες!

Δημοσ.

Παιδιά, έχω ένα σταθερό με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

CPU: Intel Pentium 4 3,0GhZ

RAM: 2GB

Graphic Card: Nvidia 7600 DDR3 256Mb

Τι λέτε, θα μου παίξει; Έστω και σε Minimum επιδόσεις...

Δημοσ.

για πρωτη φορα μπορεις να πεις οτι ΑΞΙΖΕΙ να δωσει ο οποιοσδηποτε 170 ευρω να παρει ενα ΧΒΟΧ μονο και μονο για να ζησει την εμπειρια αυτου του παιχνιδου χωρις ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ!!! δεν υπαρχει το παιχνιδι απλα...... ακομα και οσοι εχουν pc απο τα τελευταια δε νομιζω να μπορουν να εχουν ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥ ΧΒΟΧ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΣ3... και σε αυτο το παιχνιδι συμβιβασμοι στα γραφικα δεν γινονται...

Δημοσ.
ακομα και οσοι εχουν pc απο τα τελευταια δε νομιζω να μπορουν να εχουν ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥ ΧΒΟΧ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΣ3... και σε αυτο το παιχνιδι συμβιβασμοι στα γραφικα δεν γινονται...

Όπως στο NBA2K9 ένα πράγμα...

Προσωπικά πιστεύω ότι αν κάνουν καλή δουλειά στο port, τα γραφικά θα είναι καλύτερα από του XBOX.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...