Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν νομιζω να εχει παραλογες απαιτησεις.μια χαρα πιστευω θα παιζει και με μια 4870 (ουτως η αλλως η τιμη της ειναι προσιτη σχεδον για ολους) , οτι game δοκιμασα με 1900χ1200 μεχρι τωρα δεν κωλοσε πουθενα δεν νομιζω να ειναι το GTA το πρωτο :P

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με τη 4870? :D εννοειται οτι θα παιζει.. και το ποιο βαρυ παιχνιδι να ηταν θα επαιζε

οσο για το αν ειναι προσιτη δε νομιζω να συμφωνουν ολοι :D

Δημοσ.

Σε προσιτή τιμή είναι είναι η 4850. Η 4870 είναι απλά σε λογική τιμή γι' αυτά που προσφέρει.

Όσο η 8800 GT μου μπορεί και παίζει ακόμα και crysis με 10-15 fps, εγώ καρτούλα δεν αλλάζω για κανένα λόγο. :P

Δημοσ.

Minimum System Requirements

OS: Windows Vista - Service Pack 1 / XP - Service Pack 3

Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz

Memory: 1.5GB, 16GB Free Hard Drive Space

Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900

Recommended System Requirements

Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz

Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista)

18 GB Free Hard Drive Space

Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870

δε πιανω ουτε για πλακα τα minimum :D ειναι παραπανω απο οτι περιμενα παντως

Δημοσ.
Minimum System Requirements

Processor: Intel Core 2 Duo 1.8Ghz, AMD Athlon X2 64 2.4Ghz

Memory: 1.5GB, 16GB Free Hard Drive Space

Video Card: 256MB NVIDIA 7900 / 256MB ATI X1900

Recommended System Requirements

Processor: Intel Core 2 Quad 2.4Ghz, AMD Phenom X3 2.1Ghz

Memory: 2 GB (Windows XP) 2.5 GB (Windows Vista)

18 GB Free Hard Drive Space

Video Card: 512MB NVIDIA 8600 / 512MB ATI 3870

δε πιανω ουτε για πλακα τα minimum :D ειναι παραπανω απο οτι περιμενα παντως

Ψιλο -fail τα minimum/recommended.

Νομίζω πως τα βγάζουν έτσι για να τα βγάλουν.

Πώς διάολο minimum 7900 και recommended 8600 όταν 7900>8600???

:lol:

Δημοσ.

εμενα πάλι με άγχωσε αυτό για το sp3 στα χρ...εγώ ακόμα με το sp2 είμαι και μια φορα που επιχείρησα να βάλω το sp3 έγινε σκατά το pc...έχετε καμια λύση πως μπορώ να περάσω το sp3 χωρίς να έχω πρόβλημα?

Δημοσ.
εμενα πάλι με άγχωσε αυτό για το sp3 στα χρ...εγώ ακόμα με το sp2 είμαι και μια φορα που επιχείρησα να βάλω το sp3 έγινε σκατά το pc...έχετε καμια λύση πως μπορώ να περάσω το sp3 χωρίς να έχω πρόβλημα?

Εμενα πάλι με αγχωνει αυτο με το cpu.... Αthlon X2 4400 2,4 GHZ minimum? Δηλαδη δεν θα παζει στο δικο μου pc μου ο cpu τρεχει στα 2,2 ghz? Καιπως ειναι δυνατον στα recommend η να λεει 8600 και minum 7900?:lol: Μου φαινεται δεν ξερουν τι τους γινεται....:-)

Δημοσ.
Εμενα πάλι με αγχωνει αυτο με το cpu.... Αthlon X2 4400 2,4 GHZ minimum? Δηλαδη δεν θα παζει στο δικο μου pc μου ο cpu τρεχει στα 2,2 ghz?

E, αφού τον έχεις overcloked στα 2.3Ghz μην φοβάσαι χάρο!

:P

Δημοσ.

μάλλον δεν τεντώνει πολύ την κάρτα γραφικών γιαυτο και το κάπως δυσανάλογο min 7900 (256) / rec 8600 (512) (παρατήρηση: ίσως χρειάζεται μόνο περισσότερη μνήμη για texture...)

αυτό φαίνεται και από την προτεινόμενη cpu σε σχέση με την προτεινόμενη gpu (και εδώ το βάρος πάει στη cpu)

αν αναλογισθούμε ότι φορτώνει μια φορά ο τεράστιος χάρτης δεν βγαίνουν και τόσο παράξενα τελικά τα System Requirements

συμπερασματικά καταλήγουμε :

χρειαζόμαστε μπόλικη μνήμη (τεράστιος χάρτης) , μια βαρβάτη cpu (μπόλικη υπολογισμοί σε μια ζωντανή πόλη + μοντέλο φυσικής) και μια μέτρια σχετικά vga με "λογική" μνήμη για τα texture. (ούτος η άλλος δεν έχει και ΤΑ εφφε για να κάνει ιδιαίτερη χρήση gpu)

τα 18gb hard disk δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε που πάνε!

edit : εγω παντος ελπιζω σε καποιο demo γιατι αρχησα να φοβαμε...

Δημοσ.
αμέ, format και install Windows XP με ενσωματωμένο SP3 :P

θα κάνω άλλη μια απόπειρα και θα δείξει η νεκροψία...:P :devil:

πάντως όταν τα είχα ξαναβάλει κάποια πράγματα έλειπαν κάποια αλλα ήταν διαφορετικά...πρέπει να ήταν πειραγμένο το πακέτο που μου είχε φέρι ο θείος μάλλον...αν ξέρεις κάνα αξιόπιστο ρίξτο σε pm.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πώς διάολο minimum 7900 και recommended 8600 όταν 7900>8600???

Η 8600 είναι ανώτερη επειδή είναι d3d10 κάρτα και απ'οτι είδα το game θα τo υποστηρίζει...

χρειαζόμαστε μπόλικη μνήμη (τεράστιος χάρτης) , μια βαρβάτη cpu (μπόλικη υπολογισμοί σε μια ζωντανή πόλη + μοντέλο φυσικής) και μια μέτρια σχετικά vga με "λογική" μνήμη για τα texture. (ούτος η άλλος δεν έχει και ΤΑ εφφε για να κάνει ιδιαίτερη χρήση gpu)

Όταν βλέπεις 18gb ξέρεις ότι έχουν ξεσκιστεί στα textures υψηλής ανάλυσης (και είναι και συμπιεσμένα) και στα animations....just that...

Το είδος του εφέ δε παίζει τόσο ρόλο στο τι gpu χρειάζεσαι αλλά στο πώς τα κάνεις. Σε 386 κάνεις και photonmapping άμα γουστάρεις απλά θες 3 μέρες για κάθε frame :-)

Επεξ/σία από kickeras
Δημοσ.
μάλλον δεν τεντώνει πολύ την κάρτα γραφικών γιαυτο και το κάπως δυσανάλογο min 7900 (256) / rec 8600 (512) (παρατήρηση: ίσως χρειάζεται μόνο περισσότερη μνήμη για texture...)

αυτό φαίνεται και από την προτεινόμενη cpu σε σχέση με την προτεινόμενη gpu (και εδώ το βάρος πάει στη cpu)

αν αναλογισθούμε ότι φορτώνει μια φορά ο τεράστιος χάρτης δεν βγαίνουν και τόσο παράξενα τελικά τα System Requirements

συμπερασματικά καταλήγουμε :

τα 18gb hard disk δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε που πάνε!

edit : εγω παντος ελπιζω σε καποιο demo γιατι αρχησα να φοβαμε...

demo? τι ειναι αυτο? η διαδικασια που κατεβαζουμε πρωτα το παιχνιδι για να δουμε πως παει και μετα το αγοραζουμε? :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...