john2gr Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Σχεδόν ίδια γραφικά; Ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, καλό καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 γιατί έχει σχεδον ιδια γραφικά με το crysis και το crysis έχει HD γραφικά Έχει και κορεάτες και τεράστια ιπτάμενα παγωμένα χταπόδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Δηλ θέλετε να πείτε οτι έχει πολύ πιο καλά γραφικά απο το crysis δηλ έχει γραφικά σαν το καινούργιο Silent Hill Homecoming ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akpe Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Καλά τώρα σοβαρά συγκρίνεις CryEngine2 με RAGE/Euphoria; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Εγω δεν ήξερα οτι είναι RAGE/Euphoria δηλ τα παιχνίδια θέλουν κάρτα γραφικών GeForce 7800 GT, πρέπει να πάρω καινούργια κάρτα γραφικών ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Κάποια στιγμή καλό είναι να πάρεις, πέφτουν οι τιμές άλλωστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Και τον επεξεργαστή Intel Pentium 4 3,2 Ghz να το αφήσω ακόμα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2008 κατά την άποψή μου κάνε αναβάθμιση της προκοπής αλλιώς μην κάνεις τπτ... σειρά 7χχχ είναι πεταμένα λεφτά... PS. σοβαρέψου, τα γραφικά του GTA 4 δεν πιάνουν μια μπροστά σε αυτά του Crysis/Crysis Warhead Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2008 Mε την κάρτα γραφικών που έχω GeForce 7600 GT 256mb πάντως όλα τα παιχνίδια μια χαρά μου παίζουν δεν κολλάνε ακόμα και το Assassin's creed ήθελε επεξεργαστή Pentium D και κάρτα GeForce 6800GT και μου έπεζε μια χαρά. Στο GTA 4 θα έχει να ρυθμίζεις την κάμερα σε first person δηλ και να προχορας όπως στο counter strike ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostacurtas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Grand Theft Auto IV Exclusive Godley & Creme PC Reveal Trailer [gt]40886[/gt] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Τα γραφικά είναι πολύ καλά και οι αποστολές πιο καλές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
activex Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 γνησιο με κλειστα τα ματια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tzimmys Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2008 Το είδα στα "μαγαζιά" Παίζει να είναι fake, απλά το αναφέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KnightRider Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Σε laptop θα παιζει το GTA 4 ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Για πειτε, η x1950pro 512 mb ddr3 με εναν athlon 4000 kai 2gb ram θα αντεξει ; ή θα το παιζω με low settings... Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2008 από EXARXEIA_CITY Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα