Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

warcraftman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν και ο cpu σου δεν ειναι τοσο ισχυρος..(ουτε διπλοπυρινος)..το gta μπορεις να το παιξεις..παντως αλλα games στο μελλον θα ηταν καλο να αλλαζες cpu..κτλπ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Sorry για την off-topic παρέμβαση αλλά δε μπορούσα να κρατηθώ.

Ήμουν φανατικός PC gamer από 7-8 χρονών μέχρι πέρυσι που ήμουν 26. Και μπορώ να πω ότι σνόμπαρα πολύ τις κονσόλες μέχρι που αγόρασα τέτοιες μέρες πέρυσι το X-Box 360.

Δεν θα είχα λόγο να παρέμβω εδώ αλλά βλέποντας να λέτε "το pc θέλει αναβάθμιση", "700 euro και είσαι εντάξει", μου έρχονται στο μυαλό όλα αυτά τα βάρη...

Θυμάμαι πως έκανα υπολογισμούς όταν ήταν η ώρα της ανβάθμισης. Να κόψω λίγο από τα gb του σκληρού, λίγο από τη ram, να πάρω καλύτερη κάρτα γραφικών, να μάθω πόσα ανεμιστηράκια έχει το tower, να δω αν η mobo πιάνει καλύτερη ταχύτητα με το αντίστοιχο chipaki της nvidia κάρτας γραφικών και 1002 άλλα που σίγουρα ξέρετε.

ΤΕΛΟΣ ΟΜΩΣ. Μόλις έπαιξα το πρώτο παιχνίδι στο xbox 360 κατάλαβα τι σημαίνει πραγματικά το gaming από κάθε πλευρά. Είναι σα να μετακόμισα από ένα ξενοδοχείο με το χειρότερο δυνατό service, σε ένα πολυτελείας στη hawaii μπροστά στη παραλία που είναι και πιο φτηνό.

Δεν είναι τα γραφικά, δεν είναι η μεγαλύτερη ποικιλία παιχνιδιών, ούτε τα next-generation παιχνίδια που δεν υπάρχουν στο PC.

Είναι ότι πλέον δε μου πετάγονται error παντού και δε ψάχνω ώρες σε καμμένα forum στο internet για πιθανές λύσεις που μπορεί να βρήκε κάποιος στη Ταϊλάνδη. Δε ψάχνω για cracks ούτε για το κατάλληλο version του game για να είναι συμβατό με του φίλου μου στο LAN, ο οποίος δε με "βλέπει" στο δίκτυο γιατί έχει SP2 και το firewall του με πετάει. Πιστεύω με νιώθετε.

Δε ξέρω πόσο έχει το PS3 αλλά το xbox 360 αν δε κάνω λάθος έχει 199 euro αυτή τη στιγμή. Οπότε όταν έρθει η στιγμή να κάνεις αναβάθμιση στο PC σου, σκέψου πόσο σημαντικά είναι τα παιχνίδια για σένα. Κι αν είναι πολύ, τότε κράτα 200-300 euro στη μπάντα για να δεις τον παράδεισο και δε θα χρειαστεί πια να ψάχνεις κάθε 1 χρόνο νέα κάρτα γραφικών που πιθανότατα θα κάνει πάνω από 150euro.

• Super Moderators

σε καταλαβαίνω glad1at0re, αλλά αυτή είναι και η καύλα του PC, να διορθώνεις πράγματα μόνος σου, να ψάχνεσαι...

αν θέλαμε ez mode θα είχαμε ήδη κονσόλες...

σε καταλαβαίνω glad1at0re, αλλά αυτή είναι και η καύλα του PC, να διορθώνεις πράγματα μόνος σου, να ψάχνεσαι...

+1

+το οτι δεν το θεωρω παιχνιδομηχανη... τα games ειναι ενα κομματι απο αυτο που σε προσφερει ενα pc

Θα ηταν καλο να μη παρεις κατι ακριβω..αλλα ουτε δυνατο..Μια απλη για να παιζεις gta και αλλα games σε normal καταστασεις..

http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1077740&page=2&category=69977735&catalog=20

ή aυτη που εχω εγω...http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1145975&page=2&category=69977735&catalog=20

Αλλα δεν θα τις αξιοποιησεις στο full εξαιτιας του cpu

Hmmmm, thnx.

Η τιμη δεν ειναι ακριβως προβλημα, την καρτα θα την τσιμπησω απο Καναδα :devil:

Οπως λες, δεν πρεπει να ειναι κατι τρομερα δυνατο, απλα να την παλεψω με normal καταστασεις. Thnx κ παλι, θα τα κοιταξω ;) :-)

cpu? 64bit στα 3.4, τι αλλο να χρειαζομαι δηλαδη? :X :shock::shock:

Αυτό είναι κλασική δικαιολογία που δεν έχει βάση και την έλεγα κι εγώ συνέχεια. Δυσκολίες και ψάξιμο στα PC υπάρχουν παντού, όχι μόνο στα παιχνίδια που είναι ένα μικρό μέρος των δυνατοτήτων των υπολογιστών. Δε θα σου λείψει η καύλα. Άλλωστε κι εγώ στο PC λιώνω συνέχεια, αλλά όχι για gaming πλέον. Πραγματικό gaming υπάρχει δυστυχώς μόνο στις κονσόλες.

Τέσπα, άντε καλές αγορές!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...