23Optimus Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 τα 7 εχω τα 10 αξιζουν?? τωρα το εδωσα το παιχνιδι να το τσεκαρουν για σερβις, αν φταιει αυτο με ημερομηνια τοτε θα το κανει και σε αυτους, αξιζει το παιχνιδι? αν τυχον τοτε να το αλλαξω μη βγαζει προβληματα αυτο το πραμα πως γινεται να το βρηκες ??? ποιος μπορει να το φανταστει, το βαλα 2013 και μπηκε και ζηταει κωδικ να βαλω, πραγμα που δε θυμαμαι το δωσα να το δουν το παιχνιδι αχαχ αυτο φιλε μου ηταν η λυση δηλαδη?να τους παρω τηλεφωνο οτι τωρα θα παιξει μαλλον? ηα να το αφησω να το δουν μηπως λυθει αυτο το θεμα με τη ημερομηνια? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 τα 7 εχω τα 10 αξιζουν?? τωρα το εδωσα το παιχνιδι να το τσεκαρουν για σερβις, αν φταιει αυτο με ημερομηνια τοτε θα το κανει και σε αυτους, αξιζει το παιχνιδι? αν τυχον τοτε να το αλλαξω μη βγαζει προβληματα αυτο το πραμα πως γινεται να το βρηκες ??? ποιος μπορει να το φανταστει, το βαλα 2013 και μπηκε και ζηταει κωδικ να βαλω, πραγμα που δε θυμαμαι το δωσα να το δουν το παιχνιδι αχαχ αυτο φιλε μου ηταν η λυση δηλαδη? να τους παρω τηλεφωνο οτι τωρα θα παιξει μαλλον? ηα να το αφησω να το δουν μηπως λυθει αυτο το θεμα με τη ημερομηνια? πως γίνεται να έδωσες το παιχνίδι να το τσεκάρουν για σερβις; :P :P 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
23Optimus Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2015 αφου δεν επαιζε και δεν εβρισκα λυση τι να το κανα τσαμπα τα 15, και καλα να το δει εκει που το πηραν μηπως το αλλαξουν η κατι κανουν εστω, αλλα ειναι εντελως γελοιο αυτο με τη ημερομηνια, ισως επειδη το παιχνιδι ειναι παλιο και δεν συμβατουν το 2015, θα χει γελιο, οταν το δουν να τους το βγαζει και να απορουνε οπως εγω, γιατι ελεγαν οτι κατι κανω εγω λαθος,το πιο τρελο ειναι οτι δεν βαστηξα το κωδικο, αλλα που να φανταστω οτι θα εβρισκα λυση, να δουμε αν δουλεψει ομως, γιατι αλλιως θα παει για ανταλλαγη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raikkonen86 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδια τι στο καλο παιζει με αυτο το παιχνιδι? Σημερα αγορασα την complete edition απο τα Public ( 20 ευρω). Το εβαλα , εκανα κανονικα εγκατασταση αλλα μετα μου εβγαζει κατι fail data check, activation δεν μπορουσα να κανω, crashare ο launcher... Ειδα στο internet καποιοι αλλαζαν το compatibility καποιων αρχειων του παιχνιδιου σε windows 7 sp2 αλλα το εκανα και δεν αλλαξε κατι. Ξερει κανεις πως γινεται να το εγκαταστησω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
23Optimus Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2015 φιλε εμενα το ιδιο εκανε, αυτο που εκανα ηταν ενα παλικαρι πισω που ειπε να το γυρισεις την ημερομνηνια του υπολογυστη στο 2013 και πισω, και μετα πατας παλι να κανει το ελενχο date update check και το κανεικαι μετα σε βαγζει σε αλλο παραθυρο να πατησεις το κωδικο, και λογικα να λειτουργει κανονικα. εγω τι επαθα τωρα, αλλα που να το φανταστω να μου πεις,το εστειλα πισω στα παμπλικ, στο service να το κοιταξουν, και μετα βρηκα το οτι πιθανον να λυθηκε το θεμα, και τυς περιμενω να με καναπαρουν επειδη τους πηρα και τους ειπα τι παιχτηκε,ωστε να μου πουν το κωδικο του παιχνιδιου και να τον βαλω να δω αν ειναι κομπλε, ωστε μη περιμενω σταμπα και το ελενξουν χωρι ςλογο, που θα τους κανει το ιδιο πραγμα ακριβως, και θα εχει γελιο γιατι σου κανουν τους εξυπνους οτι εμεις φταιμε οτι δεν παιζει.φιλε μου αν ειναι κανε αυτο με ημερομηνια, βαλω κωδικο, μπες στο παιχνιδι τσεκαρε αν ειναι κομπλε ολα με γραφικα ρυθμισεις και ολα, και αν μπορεις ενημερωσε με , γιατι αν εχει εθμα το παιχνιδι στειλτο και εσυ πισω αλλιως αν τρεχει σωστα τελος το θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtajunkie Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2015 Rockstar θεά!!!!!!!!!!! Ρε παιδιά από το ΒΙΟS ή από τα Windows αλλαζουμε την ημερομηνία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
23Optimus Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 οσοι εχουν θεμα ας διαβασουν αυτο το κειμενακι για το παιχνιδ, επειδη μου φαγε ωρες να το φτιαξω, μην τραβατε οσοι το βαζουν τωρα τα ιδια και ξενερωσετε ασχημα οπως εγω στην αρχηwindows το αλλαζεις μετα μολις τελειωσει αυτο τη ξαναβαζεις οπως ηταν, αλλα δεν εχει το μονο προβλημα για να σε αφησει να βαλεις το κωδικο ενεργοποιησης, μετα πρεπει να φτιαξεις προφιλ και σε ροκσταρ και σε windows live το οποιο αν δε κανεις εκει δε μπορεις να σωσεις καθες φορα που βγαινεις απο το παιχνιδι campaign, και μετα αλλο προφιλ για να παιξεις multiplayer ,αλλα προσωπικα παιζω το campaign που ειναι τελειο, τι να το κανεις το multiplayer αν στο αλλο εχεις τοσα να κανεις, επισης πρεπει να κανεις και update απο τη σελιδα της ροκσταρ για το παιχνιδι στη νεα εκδοση,γιατι η μαμισια εκδοση εχει πολλες μπαγκιες στα γραφικα σε ρυθμισεις και αλλα, το πιο κουραστικο ηταν να φτιαξω αυτο με το windows live πρεπει να το εχεις ανοιχτο μονιμα για να σου σωζει το παιχνιδι με το που ξεκιναει ανοιγει απο μονο του δηλαδη το προφιλ, αλλιως αν οχι καθε φορα ζηταγε log in ενω ειχες πατησει να θυμαται κωδικο. ευτυχως φτιαχτηκε το θεμα με τα γραφικα γιατι κολλαγε χωρις το update, ειναι παλιο το παιχνιδι και βγαζει πολλα θεματα στο τωρα πουμαστε, μεχρι και το cd 1 πρεπει να εχεις μεσα για να παιξει αλλιως δεν ξεκιναει, οπως και να χει χαλαλι γιατι ειναι ωραιο παιχνιδακι, ελευθερο κανεις πολλα, και εχει το χαβαλε του δεν το βαριεσαι ευκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtajunkie Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2015 μετα πρεπει να φτιαξεις προφιλ και σε ροκσταρ και σε windows live το οποιο αν δε κανεις εκει δε μπορεις να σωσεις καθες φορα που βγαινεις απο το παιχνιδι campaign , και μετα αλλο προφιλ για να παιξεις multiplayer , Αν εκαταστήσεις το xliveless τα γλιτώνεις αυτά. Πιό παλιά που είχα εγκατεστημένο το παιχνίδι (που δεν μου έβγαζε release date check error και τέτοιες αηδίες) με το xliveless δεν χρειάστηκε ποτέ να φτιάξω προφιλ σε τίποτα και μπορούσα να σώσω την πρόοδό μου κανονικά. Πες μου όμως την ημερομηνία πρέπει να την αλλάξω από το BIOS, από τα Windows ή και από τα δύο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
23Optimus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 windows οπως εισαι εκει τα αλλαζεις ημερομινια,, αθεντικο το χεις το παιχνιδι? αν οχι τοτε δε ξερω τι παιζει, με αυτο που λες που βαζεις, αλλα και αθεντικο να μην το χεις, σιγουρα θα θες το update γιατι με εμενα εφτιαξε οτι bug ειχε μεσα σε γραφικα και ολα, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtajunkie Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Το παιχνίδι αυθεντικό το έχω. Όμως με το DVD μέσα στο drive δεν ξεκινούσε το παιχνίδι. Με το xliveless λύθηκε αυτό το πρόβλημα και έσωζα κανονικά και δεν χρειάστηκε να κάνω εγγραφή πουθενά. Και είχα περασμένο και το τελευταίο patch του παιχνιδιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
23Optimus Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 ε μια χαρα τοτε, αλλα χωρις το dvd δε παιζει, δεν εχω αγορασει παιχνιδι τοσο παλιο, ισως μεχρι αυτη τη χρονια να ειχαν τα παιχνιδια να παιζουν ετσι, γιατι τωρα απλα μονο για εγκατασταση το βαζεις το dvd, που λες εγω εκανα ποφιλ εκει windows live ενα που χα ηδη email hotmail εβαλα, το εβαλα να μπαινει απο μονο του με το που ανοιγει το παιχνιδι, και το αφησα ετσι τωρα,ρε συ το san andreas δεν παιζει σεwindows 7? το ειχα βαλει αλλα τα γραφικα ηταν χαλια λες και ειχα ρηξει σπρευ στην οθονη, μπορει να ηθελε και αυτο κανα πατσακι και να μην εψαξα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtajunkie Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2015 Γιατί να μην παίζει? Έχω πολύ καιρό να το παίξω, αλλά αν το δοκιμάσω θα σου πω αν παίζει σε Win7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
23Optimus Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2015 εκανε παλαβα σε εμενα παντως, κατι περιεργα χρωματα και χαλια γραφικα λες και ηταν με σπρευ η εικοναοσο ναναι ειναι και παλιο του 2005, αν θυμαμαι καλα, και λογικο να υπαρχουν προβληματα με drivers σε καρτες γραφικων του 2015, και σε συστηματα με windows 7, 8 κλπ , μπορει να υπαρχει και update που θα το φτιαχνει ισως, για τσεκαρε και εσυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
angelosxatz Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2015 Γεια σας παιδια..εχω να παιξω gta απο το san adreas!αξιζει το iv να το παρω για pc..?θα επαιρνα το V αλλα δεν το σηκωνει η καρτα γραφικων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobeornotobe Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 προβλημα με αυθεντικο gta iv Καλησπερα,οπως λεει και ο τιτλος εχω θεμα με το παιχνιδι στον καινουριο υπολογιστη που συνθεσα με τη βοηθεια παιδιων απο το φορουμ. Λοιπον να πω πως εχω σπασμενα win7.Εβαλα το dvd να κανω install αλλα δεν μπορουσε να κανει αυτοματα την ενεργοποιηση και οτι πατουσα να την κανω χειροκινητα δε γινοταν τιποτα. Το δοκιμασα πολλες φορες με uninstall/install αλλα τιποτα.Ειπα θα αντιγραψω το παιχνιδι απο τα program files του λαπτοπ στον υπολογιστη,το κανω,παταω launchgtaiv μου βγαζει να κανω login στο socialclub,παταω play και δεν γινεται τιποτα..Τι φταιει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα