Exoskeletor Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 αν θες να καθεσαι στα παγκακια στο multiplayer και να βλεπεις τους αλλους να παιζoυν τοτε μονο καρτα γραφικων θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 και το 1gb ram είναι πίκρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Stupid computers.... Τεσπα, ας μας δωσουν επίσημα requirements και βλεπουμε.... :shock: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Ειναι και το multiplayer που δεν ειχα στο μυαλο μου... Grrr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexzzz Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Ειναι και το multiplayer που δεν ειχα στο μυαλο μου... Grrr Σου χάλασε τα όνειρα της κόπιας, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Οχι, καθολου... Ισα ισα, ειναι το μονο game που λεω να παρω αυθεντικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S.M.Greek Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 ρε παιδες εγω το μονο που εωαλα ηταν 2 ραμ παραπανω γιαυτο εχω 8gb...αν και πιστευω τζαμπα λεφτα ενταηει δε φοβαμαι για το pc μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
assassins greed Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδια στο gta iv υπαρχουνε atv να μπορεις να τις παρεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Μπα οχι....δεν ειδα καμια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 ρώτα στο αντίστοιχο topic του game για κονσόλες, το έχουν άρα θα ξέρουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S.M.Greek Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 τελικα ρε παιδες εξηγηστε μου ποτ θα βγει το game και που το λεπετε σε ποιο site? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 τελικα ρε παιδες εξηγηστε μου ποτ θα βγει το game και που το λεπετε σε ποιο site? http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2264815&postcount=292 κάμποσα posts πριν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2008 http://rockstargames.com/IV/#?page=news Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 κατά πάσα πιθανότητα κάρτα γραφικών no κούκου... GEFORCE 9800GT, τι λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 και πολύ είναι για τον P4 που έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα