Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τα settings. Αρα ουσιαστικά απλά απενεργοποιείς το blur και τα godrays ε. Με λίγο πείραγμα στα ingame κατάφερα το μεσημέρι να το φτάσω στα σταθερά 50-55 αλλα θέλω να πιστεύω με τα παραπάνω θα στρώσει εντελώς. Το περίεργο είναι οτι δε maxάρει ούτε cpu ούτε gpu και δε μπορώ να καταλάβω τι το "σκαλώνει". Είπα να το βάλω στον ssd αλλα θα παραείναι overkill.

Σκέφτηκα και γω να κάνω downgrade στην 1.0.4 αλλα δε μου πάει η καρδιά να έχω original παιχνίδι και να κάνω αλχημείες με scripthook και liveless για να παίξει.

Εκτός απο icenhacer έχεις βάλει και κάτι άλλο που να είναι "απαραίτητο;"

Δημοσ.

οχι τιποτε αλλο, το παιχνιδι ετσι οπως το εχω ειναι μια ομορφια. Κι εγω το εβαλα και το παιζω γιατι θα με φαει η αναμονη για το επομενο!

• Like 1
Δημοσ.

Μηπως ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω την κάμερα κατά την οδήγηση να μην πηγαίνει πέρα δώθε; Χρειάζεται να έχω το χέρι μου στο ποντίκι και είναι λίγο σπαστικό

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μηπως ξέρει κανείς πως μπορώ να κάνω την κάμερα κατά την οδήγηση να μην πηγαίνει πέρα δώθε; Χρειάζεται να έχω το χέρι μου στο ποντίκι και είναι λίγο σπαστικό

Οταν οδηγας το χερι σου να μην το εχεις στο ποντικι η καμερα γυριζει αυτοματα,αυτο ισως να σε βοηθησει περισσοτερο.

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Grand Theft Auto IV: Complete Edition

Καλησπερα, 

Εχω ενα θεματακι με την ενεργοποιηση και των 2 παιχνιδιων  gta iv the complete edition.

Εκανα την εγκατασταση κανονικα μπηκα και στο site εβαλα τα number key activate με manually με internet κανονικα και οταν πηγα να παιξω το παχνιδι μου εβγαζε παλι το κωδικο 

Παλι εκανα retry πηγαινε εως το 30 %  και μου εβγαζε

an error ocured during the release date check
και το activate manually δεν μου το ανοιγει τωρα να ξαναβαλω τους κωδικούς όπως εκανα πρωτου

Τι πρεπει να κανω δεν ξερω. Είναι η πρωτη φορα που κανω εγκατασταση παιχνιδιού σε PC.

Μηπως εκανα κανενα λαθος;

Αν κανω απεγκατασταση και εγκατασταση μηπως λυθει το πρόβλημα μου ή το serial number είναι για μια φορά μόνο και δεν χρησιμοποιείται παλι σε εγκατάσταση;

Δημοσ.

έχω ένα πρόβλημα κατά την εγκατάσταση του GTA IV.συγκεκριμένα περνάω τα αυθεντικά CD πρώτα το πρώτο και στην συνέχεια και το δεύτερο όπως ζητάει μετά γράφει και το δεύτερο CD και όταν τελειώνει η εγγραφή ζητάει ξανά το πρώτο για να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.έχει εγκατασταθεί κανονικά και το rockstar club και κάνω log in εκεί πατάω play και επειδή την πρώτη φορά για να εγκατασταθεί το παιχνίδι πρέπει να μπούν οι κωδικοί βγαίνει ένα παράθυρο που έχει ενα Unlock Request Code και ζητάει το serial.όταν βάλω το serial βγαίνει ένα άλλο παράθυρο που έχει μέσα τα Unlock Request Code και serial και ζητάει και κάτι άλλο ένα Generate Unlock Code το οποίο δίνεις τα Unlock Request Code και serial και στο δίνει απο το ίντερνετ σε αυτή την σελίδα
https://support.securom.com/rockstar....php?c=offline όλα οκ αλλά όταν  πάω να παιίξω μου βγάζει παλι το ιδιο και πηγαινει εως το 30% και ζηταει παλι τους κωδικοςπαταω retry και φορτωνει εψς το 30 % και το activate manually δεν μου το ανοιγει καν τωρα εκανα τιποτα λαθος η ημερωμηνια του pc μια χαρα και η ωρα τα παντα μηπως εχει να κανει με το antivurus η με τιποτα άλλο που θελει απεγκτασταση

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πολύ καλό φαίνεται. Τουλάχιστον δεν είναι τίγκα στο saturation όπως τα περισσότερα από τα mods του είδους.

Δημοσ.

GTA IV δεν λειτουργει, ουτε κανει ενεργοποιηση με το κλειδι

Καλησπερα, γνωρiζει κανεις τιποτα με αυτο το παιχνιδι? μολις το αγορασα, και μαλιστα απο τα public  και εχω να πω  οτι δεν ηταν και τοσο εξυπηρετικοι καθολου, γιατι εφοσον το παιχνιδι δεν παιζει και ο κωδικος δεν εχει χρησιμοποιηθει, θα μπορουσαν να μου το αλλαξουν εστω με ενα αλλο,
Tο προβλημα που κανει ειναι οτι δεν κανει το  update μετα την εγκατασταση γραφοντας  οτι δεν εχω ιντερνετ, ενω στη πραγματικοτητα εχω,
το οποιο μολις γινει βαζεις το κλειδι ενεργοποιησης, αλλα δεν γινεται τιποτα, εψαξα διαφορα εαν παιζει ρολο με τιποτα, στο τοιχος προστασιας αλλα δειχνει οτι ειναι ενεργοποιημενο να το τρεξει,
κατι αλλο να ψαξω δεν γνωριζω,  
και  καταληγω σε συμπερασμα οτι μπορει να φταιει το παιχνιδι και η rockstar, γιατι εχω  αλλα 2 παιχνιδια on line  που και παιζουν σε offline mode  και οn line  χωρις κανενα τετοιο προβλημα οπως το gta.

αν γνωριζει κανεις λυση ας βοηθησει

Δημοσ.

Τι windows έχεις? Άμα έχεις τα windows 10 άλλαξε την ημερομηνία του υπολογιστή και βάλε 2013 και πιο παλιά άμα θες είναι για να ενεργοποιηθεί το κλειδί και μετά βάζεις πάλι την κανονική και θα παίζεις δεν θα Έχεις κανένα πρόβλημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...