Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

GTA V ακομα δεν υπαρχει, σε 1 μηνα και 5 μερες βγαινει στο PC.

GTA IV παιζουν χιλιαδες ατομα καθημερινα αν δεις τα Steam Game Stats, αλλα οχι Online καθως δεν ειναι το δυνατο κομματι του παιχνιδιου αυτο, ουτε και παιρνει κανεις το GTA IV για να παιξει online.
Τα πρωτα χρονια της κυκλοφοριας του ειχε κοσμο και στο online, αλλα σκεψου και οτι εχουν περασει και 6 χρονια τωρα.

Αν εχεις το EFLC δοκιμασε και εκει, ειναι πιο πιθανο να βγεις κοσμο εκει.

Για Online περιμενε 1 μηνα να βγει το GTA V στο PC, εκει ειναι καλο το online του και θα παιζει πολυς κοσμος.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, μου χάλασε η οθόνη και δεν λειτουργεί σε οποιονδήποτε χρονισμό πάνω από τα 60Ηz,

υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξω τις ρυθμίσεις ανάλυσης στο gta iv χωρίς να το ανοίξω;

είναι ρυθμισμένο σε 1280x1024 - 80Hz, και θέλω να το κάνω 1024x768 - 60Hz,

διαφορετικά μόλις το τρέξω μου σβήνει η οθόνη και δεν επανέρχεται ούτε με ctrl-alt-delete,

με αποτέλεσμα να αναγκάζομαι να σβήνω το pc από το κουμπί ενεργοποίησης.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, μου χάλασε η οθόνη και δεν λειτουργεί σε οποιονδήποτε χρονισμό πάνω από τα 60Ηz,

υπάρχει κάποιος τρόπος να αλλάξω τις ρυθμίσεις ανάλυσης στο gta iv χωρίς να το ανοίξω;

είναι ρυθμισμένο σε 1280x1024 - 80Hz, και θέλω να το κάνω 1024x768 - 60Hz,

διαφορετικά μόλις το τρέξω μου σβήνει η οθόνη και δεν επανέρχεται ούτε με ctrl-alt-delete,

με αποτέλεσμα να αναγκάζομαι να σβήνω το pc από το κουμπί ενεργοποίησης.

1. Κατεβασε αυτο το αρχειο: http://s000.tinyupload.com/index.php?file_id=00534957905241413587

2. Βαλε το οπως ειναι στον κυριο φακελο του παιχνιδιου π.χ. C:\Program Files (x86)\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV

3. Ξεκινα κανονικα το παιχνιδι και θα τρεξει σε 1024x768 @60Hz.

• 1 μήνα μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχω αγορασμένο το συγκεκριμένο παιχνίδι στο steam και δεν μπορώ να κάνω SAVE. Μου ζητάει να κάνω log in στο Games for Windows Live γράφω τα στοιχεία μου και δεν τα δέχεται, πάω να κάνω restore του pass μήπως και κάνω κανά λάθος, τίποτα error η σελίδα. Προσπάθησα να κάνω καινούργιο κωδικό και έβγαζε πάλι error η σελίδα. Μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είπα να προετοιμαστώ για το V και τσίμπησα το 4 να το παίξω και σε pc επιτέλους.

Steam version/1070/EFLC.

Έχω βάλει icenhancer 3 με όλα τα base textures που είχε (road/variety/vegetation) και έκανε το norestrictions για να ξεκολλήσει η ανάλυση.

Πέρα του εντελώς σπαστικού gfwl και του όλου πειράγματος που χρειάζοταν για να παίξω ένα legit παιχνίδι τελικά όλα φαίνεται να παίζουν "καλά".

Με το σύστημα της υπογραφής, high textures και με medium στα περισσότερα settings με 20/25/40 σε view/detail/density έχω πολλά drops κάτω απο 40. Είναι λογικό αυτό το πράγμα ή υπάρχει κάποιο fix? Αλλιώς uninstall/install απο την αρχή για να φύγει το icenhancer; Πόσο τρολιά να μην υποστηρίζουν workshop αυτές οι βλακείες. Αν και το 5 παέι έτσι, καλό nuuvem.

• Like 1
Δημοσ.

δοκιμασε να κανεις αλλαγες στο αρχειο icenhancer_config.txt το οποιο βρισκεται μεσα στο φακελο εγκαταστασης του παιχνιδιου.

Προσωπικα εχω καταφερει να το τρεχω με το συστημα της υπογραφης μου σταθερα 60fps αλλα εκλεισα διαφορα εφε που πραγματικα δεν μου λειπουν ασε που τρωνε τρελα fps (vegetation απο 60fps σε 40fps πτωση) και ειναι και broken/προβληματικα (πχ DOF) . Εξαλλου η μαγεια του icenhancer, ειναι η αλλαγη των χρωματων σε περισσοτερο αληθοφανή χρωματα (αφαιρεση της κιτρινιλας). Επισης εχω βαλει τα zip για τους δρομους και variety.

Συγκεκριμενα το δικο μου αρχειο το εχω ετσι:  

// Motion blur
// 0 = OFF , 1 = low, 2 = mid, 3 = high
// Default = 0
#define MOTION_BLUR 0

// Godrays - On/Off
// 0 = low, 1 = mid, 2 = high
#define GODRAYS 0
#define GODRAY_QUALITY 0

// Bloom
// Config tool Max = 10.0f
float BLOOM_POWER = 1.0;

// Lens dirt - On/Off
#define LENS_DIRT 1

// Additional post-effects
// If 1 -> Sat/B&W/Contrast/Cross = ON

#define POST_EFFECTS 0
#define BLACKNWHITE 1

float SATURATION = 1;
float CONTRAST = 0.5;

float CROSS_POWER = 0.0;
float CROSS_R = 0.6;
float CROSS_G = 0.8;
float CROSS_B = 0.3;

// Kodak Kodachrome 64 simulation
#define KODACHROME 0

// Post-effects

#define CINEMA 0
#define NOISE 0
#define INTERFERENCE 0
#define TVSTUFF 0
#define LENSDISTORTION 0

// Depth of field settings

#define MANUAL_DOF_FOCUS 0

#define DEPTHOFFIELD 0 

Εχε ομως υποψην οτι η εκδοση μου ειναι η 1.0.4.0 γιατι οπως λενε εχει καλυτερη αποδοση με αυτο το patch. 

Αναλυση 1080p και ρυθμισεις γραφικων: 

ολα high/very high (οσο καλυτερα παει δηλαδη) εκτος απο reflection που ειναι off (παιζει να μη τρωει και πολλα frames δεν θυμαμαι)

και οι μπαρες 46/80/100/0.

Με αυτον το τροπο παιζω σταθερα 60αρια αλλα εσυ διαθετεις καλυτερη καρτα επομενως μπορεις να πειραματιστεις και αλλο. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...