spartan29gr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 You Won’t Believe How Mind-Blowing GTA IV Looks With Custom HD Texture Packs & Mods Τρομερό..Φαντάζομαι το V όταν το αναλάβουν. Θελω να το αγορασω για πισι μονο και μονο για την εξαιρετικη δουλεια που εχουν κανει με τα μοντ.Το θεμα ειναι αν ειναι πολυπλοκο ωστε να τα εγκαταστησεις ομως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Να μας πουν όμως και τι PC χρειάζεται για να τρέξει ομαλά όλο αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJJordan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Πρόβλημα με grand theft auto 4: άλλες φορές το ανοίγω και τρέχει ομάλα, και άλλες φορές (δηλαδή τις περισσότερες), αργεί να φορτώσει textures και σκαλώνει συνέχεια, δικόμασα να κάτεβάσω γραφικά μέσα από το παιχνίδι, αλλά οτιδήποτε εκτός από autoconfig το κάνει να τρέχει χειρότερα, τι φταίει; Έχω athlon 64 x2 6000+, windows 7 x64, από γραφικών και μνήμη είμαι άνετος, έγινε πρόσφατα φορμάτ, έχω κλείσει όλα τα περιττά από εκκίνηση/υπηρεσίες και έχω κάνει ανασυγκρότηση με contig και diskeeper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 τι φταίει; Έχω athlon 64 x2 6000+ Όσο καλή γραφικών και να έχεις ο επεξεργαστής αυτός είναι πολύ αδύναμος για το gta. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 και που ξέρουμε εμείς ότι είναι μια χαρά η vga και η ram σου χωρίς να μας τα πεις; Άσε που κάνεις με προγράμματα defragment που είναι meh...συν ότι 1 πρόγραμμα αρκεί..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 You Won’t Believe How Mind-Blowing GTA IV Looks With Custom HD Texture Packs & Mods Τρομερό..Φαντάζομαι το V όταν το αναλάβουν. φαντάζομαι στην 1gb καρτα μου δεν θα χωραει ε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJJordan Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 και που ξέρουμε εμείς ότι είναι μια χαρά η vga και η ram σου χωρίς να μας τα πεις; Άσε που κάνεις με προγράμματα defragment που είναι meh...συν ότι 1 πρόγραμμα αρκεί..! Καλημέρα, ας γίνω πιο διευκρινιστικός: η απορία μου βασικά είναι γιατί μερικές φορές τρέχει σα νεράκι και άλλες φορές όχι η κάρτα γραφικών μου είναι η ati HD5770 1GB ddr5 128bit και απο μνήμες έχω 4x1 GB 667 kingston, από δίσκο έχω έναν WD caviar se16 400GB, μήπως με κόβει αυτός; (έχει 75GB ελεύθερα) Μέσα στο παιχνίδι έχω βάλει ενδείξεις από hwinfo όπως fps, ram, μνημη γραφικων, cpu, gpu και θερμοκρασίες, βλέπω χρήση cpu κοντά στο 95%, αλλά 100% πιάνει ο ένας πυρήνας και όχι πάντα, η χρήση gpu και shader είναι κοντά στο 60% με default ρυθμίσεις στο παιχνίδι, η ram έχει περίπου 1GB ελεύθερο και ανω του 50% η μνήμη γραφικών, fps γύρω στα 30 αμα βρω κάνα phenom 4πύρηνο, αλλά σε πιο χαμηλό χρονισμό θα δω βελτίωση; μ ενδιαφέρει και για το flight simulator το οποίο από όσο γνωρίζω απαιτεί γρήγορους επεξεργαστές για defrag τι μου προτείνεις; παλιά χρησημοποιούσα το auslogics disk defrag αλλά είδα οτι άμα έχω λίγο χώρο στο δίσκο διέκοπτε την ανασυγκρότηση, τώρα χρησημοποιώ μόνο diskeeper Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSSB Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 You Won’t Believe How Mind-Blowing GTA IV Looks With Custom HD Texture Packs & Mods Τρομερό..Φαντάζομαι το V όταν το αναλάβουν. Θα ορκιζόμουν ότι οι φωτογραφίες είναι από HD κάμερα σε αληθινές τοποθεσίες! :Ο Πάω να ξανά περάσω το iv! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oroku Saki Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Καπως ετσι θα πρεπει να ειναι τα γραφικα της pc εκδοσης του gta 5 στο ultra. Αν μια μικρη ομαδα απο moddersa καταφερε να φτιαξει τετοια γραφικα τοτε σιγουρα μπορει να κανει το ιδιο η και ακομα καλυτερο η rockstar. Που το κατεβαζουμε το mod? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2014 Υπαρχουν απειρα mod. Τα καλυτερα ειναι το icehancer και ENB που αυτα ειναι η βαση ολου του φωτοσκιαστικου παραγοντα που φερνει αυτο το αποτελεσμα.Αν ψαξεις πολυ λιγο μεσω του google θα βρεις ενα σωρο αλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ThanosWF Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Φαίνεται τρομερό! FPS Mode και Gameplay footage! http://alt-tab.gr/epiveveothike-first-person-mode-gia-gta-v/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 GTA IV Modded At 4K Looks Mind-Blowing, New Images Blend The Line Between Video-Games & CGI Φαίνεται τρομερό! FPS Mode και Gameplay footage! http://alt-tab.gr/epiveveothike-first-person-mode-gia-gta-v/ Σε λάθος thread το πόσταρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_master_ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 παιδια να κανω και εγω μια ερωτησουλα , προσπαθω να παιξω online αλλα δεν τα καατφερνω , πως παιζω muliplayer? θυμαμαι στο san andreas, εμπενες σε διαφορους σερβερ που ειχαν μεσα πανω απο 100 -200 ατομα , εδω μεσα απο το τηλεφωνο στο multiplayer βρισκω κανα δυο , και οχι σε παιχνιδι αλλα σε αναμονη , κανω κατι λαθος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_master_ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2014 κανεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 ναι, προσπαθείς να παιξεις gta iv online κατι που εχει παρατηθεί μιας και το online του V ειναι μακραν ανώτερο. και εγω οταν το αγόρασα το πακετο με ολα τα gta στα 6 ευρω πηγα να παιξω και βρηκα μονο εναν τυπα σε deathmatch να με σκοτώνει ολη την ωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα