nzeppos Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2014 Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί είναι πολύ εκνευριστικό να βάζω το dvd για να παίζω και να το βγάζω όταν τελειώνει το παιχνίδι, υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορώ να εγκαταστήσω και να μου λύση αυτό το πρόβλημα; Αμάν, υπάρχουν ακόμα τέτοια παιχνίδια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRIFT_KING Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Γεια σας παιδιά,εγκατέστησα το παιχνίδι σήμερα στον υπολογιστή μου και κολλάει πολύ στη φουλ ανάλυση της οθόνης 1366x768,ακόμα και στα 800x600 κολλάει.Χαρακτηριστικά υπολογιστή-hardware:Ιntel core 2 duo 3,00ghz,2gb ram,nvidia geforce gtx460 1gb καρτα γραφικών.Αν προσθέσω ram και βάλω αλλα 2gb θα είναι εντάξει?Αν και πάλι,με τα 4gb ram κολλάει να μην τις αγοράσω χωρίς λόγο,και λέει ότι τα προτεινόμενα χαρακτηριστικά είναι 2,5gb ram με intel core Quad βεβαια,και minimum 1,5gb με core 2 duo..ευχαριστώ προκαταβολικά. http://www.systemrequirementslab.com/CYRI/Requirements/grand-theft-auto-iv/10802?p=r Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJJordan Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Καλησπέρα, έχω και εγώ ένα πρόβλημα, μέχρι πριν 3 μέρες δούλευε ικανοποιητικά αλλά από προχθές κολάει αρκετά, βλέπω ότι πάει η cpu στο 100% (διεργασία GTAIV.exe*32: 97%), έχω athlon x2 6000, 4gb ram, ati5770, win7 x64 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 να ρωτήσω κάτι εντελώς χαζό:είμαι στην έκδοση 1.0.4.0 λόγω icenhancer 2.1πώς βγαίνω από το παιχνίδι;; πατώντας esc βλέπω απλά τον χάρτη!.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 30 Μαΐου 2014 Γεια σας παιδιά,εγκατέστησα το παιχνίδι σήμερα στον υπολογιστή μου και κολλάει πολύ στη φουλ ανάλυση της οθόνης 1366x768,ακόμα και στα 800x600 κολλάει.Χαρακτηριστικά υπολογιστή-hardware:Ιntel core 2 duo 3,00ghz,2gb ram,nvidia geforce gtx460 1gb καρτα γραφικών.Αν προσθέσω ram και βάλω αλλα 2gb θα είναι εντάξει?Αν και πάλι,με τα 4gb ram κολλάει να μην τις αγοράσω χωρίς λόγο,και λέει ότι τα προτεινόμενα χαρακτηριστικά είναι 2,5gb ram με intel core Quad βεβαια,και minimum 1,5gb με core 2 duo..ευχαριστώ προκαταβολικά. http://www.systemrequirementslab.com/CYRI/Requirements/grand-theft-auto-iv/10802?p=r σε κοβει ο επεξεργαστης πριν κανω αναβαθμιση ημουν με εναν Ε6600 στα 3GHz και δεν μπορουσα να παιξω ικανοποιητικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRIFT_KING Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 σε κοβει ο επεξεργαστης πριν κανω αναβαθμιση ημουν με εναν Ε6600 στα 3GHz και δεν μπορουσα να παιξω ικανοποιητικα. Καλησπέρα φίλε,απ'ότι μου έχουν πει ο επεξεργαστής δεν παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στα παιχνίδια γενικότερα.Πρόσθεσα σήμερα άλλα 2gb ram τελικά και έγιναν 4gb με τις παλιές.Στα high με ανάλυση 1366x768 μπορώ να πω ότι δεν κολλάει με μια πρώτη ματιά,καμια σχέση με πριν (με τα 2gb που κολλούσε σε τέρμα χαμηλή ανάλυση)...ίσως αν παίξω πολύ ώρα να κουραστούν τα μάτια μου σε επίπεδο refresh της εικόνας.Προς το παρόν δείχνει να του φτάνει η ram.Δείχνει να κυλάει ομαλά χωρίς lag. Εσύ τι προτείνεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2014 να ρωτήσω κάτι εντελώς χαζό: είμαι στην έκδοση 1.0.4.0 λόγω icenhancer 2.1 πώς βγαίνω από το παιχνίδι;; πατώντας esc βλέπω απλά τον χάρτη!.. βρήκα το πρόβλημα και τη λύση. Για όποιον άλλο το πάθει, με το downgrade διαγράφονται τα fonts. http://gtaforums.com/topic/464408-unfixed-common-issue-disappearing-menu-text/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javaneze Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί είναι πολύ εκνευριστικό να βάζω το dvd για να παίζω και να το βγάζω όταν τελειώνει το παιχνίδι, υπάρχει κάποια εφαρμογή που μπορώ να εγκαταστήσω και να μου λύση αυτό το πρόβλημα; Mπες, δες το βιντεο, και στην περιγραφη εχει λινκς για να κατεβασεις τα νεα exe που δεν ζηταν το dvd. Ειναι για οριτζιναλ μονο, δεν ειναι κρακ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DJJordan Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 γεια σας, δεν φόρτωνεται ένα αμάξι που του άλλαξα θέση και κολλάει το trainer.ini, έκανα το ίδιο με περίπου 100 αμάξια χωρίς κανένα πρόβλημα, ποιος ασχολείται με το ''άθλημα'' να με βοηθήσει; έχω φτιάξει ένα excel με όλες τις αλλαγές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Καλησπέρα φίλε,απ'ότι μου έχουν πει ο επεξεργαστής δεν παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στα παιχνίδια γενικότερα.Πρόσθεσα σήμερα άλλα 2gb ram τελικά και έγιναν 4gb με τις παλιές.Στα high με ανάλυση 1366x768 μπορώ να πω ότι δεν κολλάει με μια πρώτη ματιά,καμια σχέση με πριν (με τα 2gb που κολλούσε σε τέρμα χαμηλή ανάλυση)...ίσως αν παίξω πολύ ώρα να κουραστούν τα μάτια μου σε επίπεδο refresh της εικόνας.Προς το παρόν δείχνει να του φτάνει η ram.Δείχνει να κυλάει ομαλά χωρίς lag. Εσύ τι προτείνεις? Σε ολα τα παιχνιδια παιζει ρολο ο επεξεργαστης, σε αλλα λιγοτερο και σε αλλα περισσοτερο. Το GTA IV ειναι ενα απο τα παιχνιδια που ο επεξεργαστης παιζει πολυ μεγαλο ρολο. Kai η CPU σου πιστευω σε κοβει πολυ. Αυτο που μπορεις να κανεις για να το διαπιστωσεις ειναι να παρακολουθησεις το CPU και GPU (καρτα) usage την ωρα που παιζεις το παιχνιδι. Θα χρειαστεις το GPUz (GPU usage) και το Task Manager των Windows (CPU usage). Αν το CPU usage ειναι συνεχως στο 90-100% και το GPU usage ειναι συνεχως κατω απο το 90%, τοτε ειναι αυτο που σου λεω, σε κοβει η CPU σου (δηλαδη εχεις bottleneck). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasi Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Σε ολα τα παιχνιδια παιζει ρολο ο επεξεργαστης, σε αλλα λιγοτερο και σε αλλα περισσοτερο. Το GTA IV ειναι ενα απο τα παιχνιδια που ο επεξεργαστης παιζει πολυ μεγαλο ρολο. Kai η CPU σου πιστευω σε κοβει πολυ. Αυτο που μπορεις να κανεις για να το διαπιστωσεις ειναι να παρακολουθησεις το CPU και GPU (καρτα) usage την ωρα που παιζεις το παιχνιδι. Θα χρειαστεις το GPUz (GPU usage) και το Task Manager των Windows (CPU usage). Αν το CPU usage ειναι συνεχως στο 90-100% και το GPU usage ειναι συνεχως κατω απο το 90%, τοτε ειναι αυτο που σου λεω, σε κοβει η CPU σου (δηλαδη εχεις bottleneck). αλλά άμα έχεις 2gb !!!! που πας ξυπόλητος !! ιδίως όταν έχεις το αγαπητό λειτουργικό vista 32bit επίσης το Grand Theft Auto IV θέλει μνήμη στην gpu από 512 και πάνω.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cowboy Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 αλλά άμα έχεις 2gb !!!! που πας ξυπόλητος !! ιδίως όταν έχεις το αγαπητό λειτουργικό vista 32bit επίσης το Grand Theft Auto IV θέλει μνήμη στην gpu από 512 και πάνω.... Ε ναι με 2GB RAM δεν κανεις δουλεια! Απο GPU καλα ειναι ο φιλος με την GTX460 1GB. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DRHOUSE1985 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Καλημερα παιδια το συγκεκριμενο παιχνιδι απο ενα ψαξιμο στο ιντερνετ που εκανα ειδα οτι εκμεταλευεται πολυ τους δυνατους επεξεργαστες.Παρόλα αυτα εχω την εντυπωση οτι το lagarisma που κανει οφειλετε αλλου.Παραδειγμα εγώ ετρεξα το benchmark και μου μεσο ορο 55 φρειμς αλλα το παιχνιδι κανει παγωματα δεν νομιζω οτι φταιει το hardware.Ξερει κανεις τπτ για κανενα πατσ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
InfernoN Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2014 εγω παιζω με amd 2gb gpu και 3ghz i5 , 4gb ram όλα στο medium shadows off μιας και ειναι αχρηστοι και ειμαι κομπλε yo nicko my man Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2014 You Won’t Believe How Mind-Blowing GTA IV Looks With Custom HD Texture Packs & Mods Τρομερό..Φαντάζομαι το V όταν το αναλάβουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα