Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

warcraftman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

επισης για να εχεις παντα και παντου το save σου,κατεβασε το game save manager και παρε ενα backup το παιχνιδι και το offline profile ωστε σε περιπτωση φορματ κλπ να μην το χασεις

Δεν αρκει μονο το save,θελει και το profile!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα παιδιά.Έχω το εξής πρόβλημα. Εγκατέστησα το Gta iv Episodes From Liberty City από αυθεντικό cd,αγορασμένο και όχι από το διαδίκτυο.Θέλησα να αποθηκεύσω το παιχνίδι και δεν μπορώ.Μου ζητάει serial number τον οποίο κωδικό τον έχασα.Τι μπορώ να κάνω για να αποθηκεύσω το παιχνίδι;  

• Moderators

Πού βρισκόταν ο serial number? Το παιχνίδι δεν το έχεις ενεργοποιήσει στο Social Club?

Νομίζω ότι η καλύτερη λύση θα είναι να επικοινωνήσεις με το support της Rockstar για να τους εξηγήσεις το πρόβλημα. Μάλλον θα χρειαστεί να αποδείξεις κάπως ότι έχεις αυθεντικό το CD (απόδειξη αγοράς, ή κάποιο photo ή ίσως τα αρκούν στοιχεία του λογαριασμού σου στο social club).

http://support.rockstargames.com/hc/en-us/requests/new

• 2 εβδομάδες αργότερα...

SOS πρόβλημα με mods!!

γειά σας, μετά από βλάβη στην μητρική του καλού υπολογιστή, αναγκάστηκα να πάω από athlon 64 σε pentium D σύστημα, με ίδια ταχύτητα επεξεργαστή, την ιδια κάρτα γραφικών αλλά μνήμη συστήματος απο 4gb σε 2, εγκατέστησα ξανά το παιχνίδι, και στην ποσπάθεια να κάνω backup τα mods που χα περάσει (έχω αρκετή εμπειρία στα mods), από το παλιό σύστημα στο καινούριο, διαπίσωσα πως αντικαθιστώντας το αρχείο με τα οχήματα (vehicles.img), με το που ανοίγω το παιχνίδι και φορτώνει την πίστα, με πετάει έξω και βγάζει μύνημα out of video memory, δοκίμασα με commandline αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε...

SOS πρόβλημα με mods!!

γειά σας, μετά από βλάβη στην μητρική του καλού υπολογιστή, αναγκάστηκα να πάω από athlon 64 σε pentium D σύστημα, με ίδια ταχύτητα επεξεργαστή, την ιδια κάρτα γραφικών αλλά μνήμη συστήματος απο 4gb σε 2, εγκατέστησα ξανά το παιχνίδι, και στην ποσπάθεια να κάνω backup τα mods που χα περάσει (έχω αρκετή εμπειρία στα mods), από το παλιό σύστημα στο καινούριο, διαπίσωσα πως αντικαθιστώντας το αρχείο με τα οχήματα (vehicles.img), με το που ανοίγω το παιχνίδι και φορτώνει την πίστα, με πετάει έξω και βγάζει μύνημα out of video memory, δοκίμασα με commandline αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε...

μάλλον σας έβαλα δύσκολα :) τελικά με υπομονή και αρκετες επανεκκινήσεις του παιχνιδιού βρήκα τι έφταιγε, ένα αρχείο μέσα στο image με τα οχήματα ήταν μάλλον βαρύ για το συγκεκριμένο pc, έβαλα πίσω το αρχικό όχημα και υσήχασα...

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Καλημέρα μια ερώτηση για Grand Theft Auto IV επειδή δεν έχει τύχη μέχρι τώρα να το ξεκινήσω, θα ήθελα να μου πει κάποιος αν έχει βγάλει καμία έκδοση με διορθώσεις στα γραφικά και στα εφέ μιας και το παιχνίδι είναι κάπως παλιό εδώ που τα λέμε 2010.

ευχαριστώ προκαταβολικά.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Στην φώτο με την φερράρι, μόνο εμένα μου κάθονται τόσο άσχημες οι εξατμίσεις; Ενώ η υπόλοιπη φωτογραφία φαίνεται ρεαλιστική, ο φωτισμός-ανακλάσεις των εξατμίσεων το χαλάει!

Παιδιά καλησπέρα. Έχω το συγκεκριμένο παιχνίδι σε dvd windows live έκδοση. Το πρόβλημα είναι ότι το pc πλέον δεν έχει dvd player. Εκτός λοιπόν του οτι δεν ξέρω αν θα εγκατασταθεί σωστά με copy paste των αρχείων σε φλασακι, νομίζω ότι χρειάζεται και το dvd για να παίξει. Έχετε μήπως καμία ιδέα για το πως θα τα καταφέρω? Επίσης έχω την εντύπωση οτι έχει serial number που δεν μου επιτρέπει να το κατεβάσω απο το steam. Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...