koularasss Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 πως κανω backup τα saves ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Στα εγγραφά μου πήγαινε στο φάκελο Rockstar Games και κάνε αντιγραφή τον φάκελο savegames στην επιφάνεια εργασίας. Όταν ξαναβάλεις το παιχνίδι κάνε την αντίστροφη διαδικασία. Αυτός ο οδηγός είναι καλύτερος νομίζω: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=485905 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Στα εγγραφά μου πήγαινε στο φάκελο Rockstar Games και κάνε αντιγραφή τον φάκελο savegames στην επιφάνεια εργασίας. Όταν ξαναβάλεις το παιχνίδι κάνε την αντίστροφη διαδικασία. Αυτός ο οδηγός είναι καλύτερος νομίζω: http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=485905 δεν υπαρχει ο φακελος savegames :S δεν γινεται να το κανω downgrade χωρις uninstall ?? γιατι εχω βαλει το trainer και φοβαμαι μηπως δεν γινεται μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Καλησπερα,οποιος παιζει LCPDFR Mod ας μου στειλει ενα PM,σκεφτομαι να φτιαξω ελληνικη clan,οποιος ψηνεται στελνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlackulatoR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2013 δεν υπαρχει ο φακελος savegames :S δεν γινεται να το κανω downgrade χωρις uninstall ?? γιατι εχω βαλει το trainer και φοβαμαι μηπως δεν γινεται μετα Το trainer δεν είναι τίποτα να το ξαναπεράσεις, ένα unzip κάνεις τα αρχεία. Τώρα αν δεν κάνω λάθος εφόσον το άφησες να κάνει update σε 1.0.7 πρέπει να κάνεις re-install και μετά να περάσεις το patch 1.0.4 από το πάνω. Αλλά δεν βλέπω τον λόγο να κάνεις όλη αυτή την διαδικασία, εφόσον πλέον λειτουργεί και σε 1.0.7(με ότι αυτό συνεπάγεται). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k30taas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 παιδια μια ερωτηση, εχουμε το san andreas για pc και δεν παιζει μονο με το χειριστηριο αλλα με το πληκτρολογιο και το ποντικι. ετσι είναι όλα αυτά τα παιχνίδια στο pc? δεν παιζουν ολες τις κινησεις μονο με χειριστηριο όπως στο playstation? γιατι θελουμε να παρουμε το GRAND THEFT AUTO IV και δεν ξερουμε αν θα δουλευει και αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Το IV παιζει απροβληματιστα με xbox controller(και στην δικη μου περιπτωση με το F510)για τα υπολοιπα χειριστηρια δεν ειναι σιγουρο οτι θα παιξει η οτι θα αναγνωριζει ολες τις εντολες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
k30taas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2013 Το IV παιζει απροβληματιστα με xbox controller(και στην δικη μου περιπτωση με το F510)για τα υπολοιπα χειριστηρια δεν ειναι σιγουρο οτι θα παιξει η οτι θα αναγνωριζει ολες τις εντολες. εχω αυτό http://www.public.gr/product/gaming/accessories/pc-controllers/gamepads/game-pad-trust-gm-1500-mayro/prod1072494pp/ λες να παιζει η οχι? στο san andreas δουλευει μονο η κινηση του ανθρωπου, ενώ στο pro 14 δουλευουν όλα κανονικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
botsos Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 γεια σας εχω το λαπτοπ samsung rf711 και εχω αγορασει το gta iv και ενω εχω μπει στο site can you run it και λεει οτι πληρεί τις προϋποθέσεις για να τρεχει πολυ καλα οταν παιζω κολλαει και δν τρεχει καλα μηπως ξερετε γτ γινεται αυτο;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 θα πας στον πινακα ελεγχου της nvidia και θα ορισεις το exe του gtaiv να τρεχει σε υψηλα γραφικα/επιδοσεις η οπως αλλιως λεγεται. Κανονικα τωρα τρεχει με τα ενσωματωμενα γραφικα του επεξεργαστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shooterg Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2014 η περασε το Update αν δεν το εχεις περασει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blackdog17 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 γεια σας έχω ένα πρόβλημα ..έχω εγκαταστήσει το grand theft αυτό IV στο pc μου ..πάω να το παίξω παίζει κανονικά..k μετά από 10 λεπτά μου σβήνει όλο το pc..ξέρει κανεις γιατί ??exw AMD phenom ™ II x4 955 3.2 GHz RAM 4 G 32 bit windows 7 ...μήπως δεν μπορεί να το σηκώσει το pc ??? ξέρει κανεις ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spirit)earth)aflame Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2014 αν κλείνει τελείως, συνήθως είναι θέμα θερμοκρασιών. Για αρχή άνοιξε το κουτί και καθάρισε το, οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν λόγω σκόνης. αν δεν βαριέσαι πόσταρε κανα screenshot εδώ μέσω του http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blackdog17 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2014 ναι ανεβαίνει η θερμοκρασία τις κάρτα γραφικών μου..άρα αυτό σημαίνει ότι η κάρτα μου δεν μπορεί να το σηκώσει ?? δες μια φωτό(πρώτη) πριν παίξω k μια μετά από 4 λεπτά που έπαιξα(δεύτερη)...από σκόνες και τέτοια είναι καθαρό πάντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demon Lord Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2014 Καλημέρα παιδιά. Έβαλα χθες το παιχνίδι στο pc (αυθεντικό, όχι από το θείο). Μου αναγνώρισε κωδικούς κλπ. όλα κομπλέ. Το πρόβλημα που έχω είναι πως αν δεν κάνω sign in κάθε φορά στη rockstar δε μπορώ να κάνω save. Υπάρχει κάποιος να το παρακάμψω ώστε να μπορώ να κάνω save κανονικά ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα