vagelis81 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Παιδια να ρωτησω κατι.Βρηκα στο διαδικτυο οτι το συγκεκριμενο παιχνιδι εχει και lcpd mod.Ξερει κανεις που μπορω να το βρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 www.lcpdfr.com αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
delpetro Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Να ρωτησω πως βαζεις τα patch οπως του Iron Man στο iv? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2013 παιδια οποιος θελει να με κανει αδδ στο live HalfGenie0036 να παιξουμε online Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 ειπα να ξανατερματησω το παιχνιδι αλλα μετα το μετανιωσα,πως μπορω να το κανω να κανει κατευθειαν load το story complete και οχι το καινουριο που ξεκινησα?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Φαντάζομαι αν φορτώσεις το αντίστοιχο save (αν υποθέσουμε ότι δεν το έχεις διαγράψει); Εκτός κι αν υπάρχει κανα cheat. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 το φορτωνω αλλα κατανταει κουραστικο καθε φορα που ανοιγω το παιχνιδι να το κανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kourou13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Κανε ξανά ένα save στο παλιο και θα έρχεται αυτό πρωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2013 ευχαριστω!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) ειπα να βαλω το ienchaner 2.1 , το κατεβασα μια χαρα και εχει 2 εκδοσεις αναλογα με το patch του παιχνιδιου,πως να τσεκαρω τι patch εχω?? edit : εχω την 1.0.7.0,αν βαλω την 1.0.4.0 θα εχω προβλημα? Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2013 από koularasss Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 GTA IV φάκελος > Δεξί κλίκ GTAIV.exe > Ιδιότητες > Λεπτομέρειες > Έκδοση προιόντος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 GTA IV φάκελος > Δεξί κλίκ GTAIV.exe > Ιδιότητες > Λεπτομέρειες > Έκδοση προιόντος. ευχαριστω,ξερεις πως να βαλω παλι το 1.0.4.0 patch ή κανα βιντεο που να ειναι καλο??το παιχνιδι ειναι αυθεντικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Steam έχεις ή δισκάκι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koularasss Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 δισκακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ με το steam το έκανα downgrade οπότε δεν είμαι σίγουρος για τις ενέργειες. Αν είχες βάλει μόνος σου το 1.0.7.0 patch, λογικά θα κάνεις backup τα saves, θα απεγκαταστήσεις και ξαναεγκαταστήσεις το παιχνίδι, θα βάλεις το 1.0.4.0. patch ( Site: http://www.gamefront.com/files/14266711/gtaiv_patch_1040_zip">Link ) και θα κάνεις restore τα saves. Αν μπήκε από το δισκάκι η 1.0.7.0 δεν ξέρω αν γίνεται. Ίσως αυτός ο οδηγός σε βοηθήσει: http://pc.gamespy.com/pc/grand-theft-auto-iv/1185388p1.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα