Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το msi afterburner χρησιμοποιω,αν το αρχειο που εγγραφεται το αποθηκευω κατευθειαν σε εξωτερικο δισκο θα βοηθησει?

Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Γεια σας μολις αγορασα απο το Steam το GTA IV που το ειχε σε προσφορα, το κατεβασα το εκανα εγκατασταση και δεν μπορω να φτιαξω τα γραφικα. Ουτε την αναλυση μπορω ουτε τίποτα... Μπορειτε να με βοηθησετε..?

Δημοσ.

Γεια σας μολισ αγορασα απο το Steam το GTA IV που το ειχε σε προσφορα, το κατεβασα το εκανα εγκατασταση και δεν μπορω να φτιαξω τα γραφικα. Ουτε την αναλυση μπορω ουτε τπτ ... Μπορειτε να με βοηθησετε..?

Δοκίμασε κάποιο patch, Μου φαίνεται περίεργο πάντως να μη σ αφήνει ακόμα κι έτσι να αλλάξεις ρυθμίσεις. Tα patches είχαν κάποιες επιπλέον, δοκίμασέ το για αρχή.
Δημοσ.

Γεια σας μολισ αγορασα απο το Steam το GTA IV που το ειχε σε προσφορα, το κατεβασα το εκανα εγκατασταση και δεν μπορω να φτιαξω τα γραφικα. Ουτε την αναλυση μπορω ουτε τπτ ... Μπορειτε να με βοηθησετε..?

Είναι ένα γνωστό πρόβλημα του GTA 4. Δεν αναγνωρίζει την μνήμη σε κάρτες γραφικών πάνω από 2GB.

Δες εδώ και δοκίμασε:

http://support.rockstargames.com/entries/20069778-Issues-with-GTA-IV-showing-video-cards-with-over-2GB-as-under-spec

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γεια χαρα παιδια νοικιασα σημερα το πρωι το Gta IV απο βιντεο κλαμπ το βαζω το κανω εγκατασταση κανονικα μπαινω να παιξω και αρχιζει και κολλαει ανα 10 δευτερολεπτα και στη συνεχεια ολο και πιο πολυ  :confused:  :confused:  :confused:  τι γινεται? το pc μου ειναι 4πυρηνο με καλη καρτα γραφικων που εχω παιξει αλλα πολυ πιο βαρια παιχνιδια...

καμια λυση???????

Δημοσ.

Πες μας ακριβώς τα χαρακτηριστικά του pc σου, ίσως χρειάζεται να πειράξεις τις ρυθμίσεις καθώς είναι ένα αρκετά απαιτητικό game ! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...