axl3 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 δοκιμασε και το msi afterburner.εχει extra θερμοκρασια,% χρηση,fan usage
koularasss Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Το msi afterburner χρησιμοποιω,αν το αρχειο που εγγραφεται το αποθηκευω κατευθειαν σε εξωτερικο δισκο θα βοηθησει? Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App
nikosops Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Γεια σας μολις αγορασα απο το Steam το GTA IV που το ειχε σε προσφορα, το κατεβασα το εκανα εγκατασταση και δεν μπορω να φτιαξω τα γραφικα. Ουτε την αναλυση μπορω ουτε τίποτα... Μπορειτε να με βοηθησετε..?
panos2171 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Γεια σας μολισ αγορασα απο το Steam το GTA IV που το ειχε σε προσφορα, το κατεβασα το εκανα εγκατασταση και δεν μπορω να φτιαξω τα γραφικα. Ουτε την αναλυση μπορω ουτε τπτ ... Μπορειτε να με βοηθησετε..?Δοκίμασε κάποιο patch, Μου φαίνεται περίεργο πάντως να μη σ αφήνει ακόμα κι έτσι να αλλάξεις ρυθμίσεις. Tα patches είχαν κάποιες επιπλέον, δοκίμασέ το για αρχή.
kourou13 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Γεια σας μολισ αγορασα απο το Steam το GTA IV που το ειχε σε προσφορα, το κατεβασα το εκανα εγκατασταση και δεν μπορω να φτιαξω τα γραφικα. Ουτε την αναλυση μπορω ουτε τπτ ... Μπορειτε να με βοηθησετε..?Είναι ένα γνωστό πρόβλημα του GTA 4. Δεν αναγνωρίζει την μνήμη σε κάρτες γραφικών πάνω από 2GB. Δες εδώ και δοκίμασε: http://support.rockstargames.com/entries/20069778-Issues-with-GTA-IV-showing-video-cards-with-over-2GB-as-under-spec
dieccast Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Γεια χαρα παιδια νοικιασα σημερα το πρωι το Gta IV απο βιντεο κλαμπ το βαζω το κανω εγκατασταση κανονικα μπαινω να παιξω και αρχιζει και κολλαει ανα 10 δευτερολεπτα και στη συνεχεια ολο και πιο πολυ τι γινεται? το pc μου ειναι 4πυρηνο με καλη καρτα γραφικων που εχω παιξει αλλα πολυ πιο βαρια παιχνιδια... καμια λυση???????
snakes Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Πες μας ακριβώς τα χαρακτηριστικά του pc σου, ίσως χρειάζεται να πειράξεις τις ρυθμίσεις καθώς είναι ένα αρκετά απαιτητικό game !
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Ειναι προβλημμα του GTA ειναι πολυ σκατογραμμενο παιχνιδι... Ποια ειναι η καρτα γραφικων σου;
dieccast Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 εχω AMD phenom 2 X4 955 proccesor 3.2 GHZ και καρτα γραφικων nviadia Geforce GTS 450
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Κανονικα συμφωνα με τα λεγομενα το υ Game-Debate πρεπει να μπορεις να το τρεξεις ΑΝΕΤΑ σε Full HD με Ultra γραφικα
dieccast Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 βασικα βρηκα τη λυση φιλε μου πατησα lagfix για το gta και μου βγαλε αυτο το οποιο μου ελυσε το προβλημα αλλα πειραξα αρχειο των windows δες λιγο και πες μου αν ειναι οκ και δεν θα βγαλει κανα θεμα το pc http://www.youtube.com/watch?v=boqjdbxfoSs
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δεν θα βγαλει θεμα, πειραξες αρχειο του gta οχι του συστηματος σου δεν θα εχεις προβλημα
dieccast Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου! αν σε καποια φαση το σβησω το παιχνιδι να τα ξανακανω τικ αυτα ?
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου! αν σε καποια φαση το σβησω το παιχνιδι να τα ξανακανω τικ αυτα ? οχι...
Xristaras12 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 επισης,να περασεις το τελευταιο patch απο τη rockstar για το συγκεκριμενο παιχνιδι,το κανουν πολυ πιο ελαφρυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα