Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

warcraftman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

κανα μοδ για τη καμερα του αυτοκινητου οταν στριβεις δεν υπαρχει ε??? δε μπορω να το χονεψω πραγματικα....:P αργοτερα που θα το βαρεθω ετσι οπως ειναι θα δοκιμασω μερικα... ωραια δουλεια παντως....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτο φιλε μου το επιχειρησαν πολλοι-μαζι κ γω..αλλα χωρις καποιο αξιοπρεπες αποτελεσμα λογο των περιορισμων που εχει το παιχνιδι σ'αυτον τον τομεα..

Κατ' αρχάς τα συγχαρητήριά μου για τα mods σου. Όσα πρόλαβα να δω ήταν αρκετά καλοδουλεμένα και σίγουρα πάνω από το μέσο όρο. Μόνο μια παράκληση έχω, και μέσω εσού απευθύνομαι στους απανταχούς GTA modders. Μην φτιάχνετε μόνο supercars ρε παιδιά. Δεν είναι δυνατόν να γεμίζει η πόλη από Lamborghini, McLaren και Ferrari. Υπάρχουν και μικρότερα/φθηνότερα αμάξια και αυτά θα έπρεπε να αποτελούν την πλειοψηφία :)

(δεν μιλάω για δίλιτρα Golf GTi, αλλά για χιλιοτετρακοσάρια των 10 χιλιάδων ευρώ)

• 1 μήνα μετά...

Μπορει καποιος να μου δωσει κανενα tip στο πως μπορω να ανεβω στο ελικοπτερο στην αποστολη που σκοτωνεις τον Pegorino? Την εχω φτασει 10 φορες σε εκεινο το σημειο αλλα δεν λεει να ανεβει ο ατιμος  :cry:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι εγώ το συγκεκριμένο σημείο το δοκίμασα πάνω από 10 φορές, αλλά δεν κατάφερα να το περάσω. Το χειρότερο είναι πως το προηγούμενο save είναι αρκετή ώρα πριν, οπότε πρέπει να παίζεις ξανά και ξανά για κάμποσα λεπτά.

Με τα πολλά το παράτησα και είδα απλώς το τέλος στο youtube...

Επεξ/σία από nzeppos

Μπορει καποιος να μου δωσει κανενα tip στο πως μπορω να ανεβω στο ελικοπτερο στην αποστολη που σκοτωνεις τον Pegorino? Την εχω φτασει 10 φορες σε εκεινο το σημειο αλλα δεν λεει να ανεβει ο ατιμος  :cry:

Όταν το έπαιζα εγώ κι αφού κατάλαβα ότι έχει θέμα το game, είχα βρει στο net διάφορες λύσεις (μια από αυτές το να αλλάξεις το affinity που λες), αλλά τελικά μετά από καμιά 10αριά retries και στα πρόθυρα του uninstall, έκανα το εξής το οποίο και δούλεψε: όταν έφτασα στο εν λόγω σημείο άλλαξα το key binding του jump από space σε 1 (του numpad) και βγήκε μια χαρά. Υποθέτω πως παίζει ρόλο το μέγεθος του κουμπιού, ως προς το πόσο αποτελεσματικά το spamάρεις. 

Τελικα τα καταφερα μεσω του affinity. Με την πρωτη προσπαθεια βγηκε πολυ ευκολα. Και εγω σκεφτηκα να αλλαξω το space αλλα τελικα δεν το δοκιμασα

Tο fraps. Eίναι για καταγραφή βίντεο αλλά δείχνει και τα fps όταν είσαι στο game χωρίς απαραίτητα να κάνεις εγγραφή, απλά το χεις ανοιχτό και είναι πανάλαφρο, δεν επηρεάζει το game.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...