giorgos147 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 και εδώ που τα λέμε τα γραφικά του είναι μια χαρά!αν θέλετε σε γραφικά....crysis ε τι να πω ...παίξτε crysis για ένα τόσο ''ανοιχτό'' παιχνίδι τα γραφικά του είναι πάρα πολύ καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Moderators Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Εμένα και μόνο που άφησαν την μηχανή γραφικών του GTA III και τις ανανεώσεις τις, μια χαρά μου πέφτει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Snake_A Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μην τρελαθούμε κιόλας... Διότι αν όλα τα παιχνίδια είχαν τόσο δυνατό engine όσο και το crysis στα γραφικά τότε για κάποιο που θα θελε να πέζει Φούλλ γραφικά σε αναλ. 1920*1200 θα χριαζόταν Q9775 και 4870 Χ2 Χ 4.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μην τρελαθούμε κιόλας... Διότι αν όλα τα παιχνίδια είχαν τόσο δυνατό engine όσο και το crysis στα γραφικά τότε για κάποιο που θα θελε να πέζει Φούλλ γραφικά σε αναλ. 1920*1200 θα χριαζόταν Q9775 και 4870 Χ2 Χ 4.... Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Μην τρελαθούμε κιόλας... Διότι αν όλα τα παιχνίδια είχαν τόσο δυνατό engine όσο και το crysis στα γραφικά τότε για κάποιο που θα θελε να πέζει Φούλλ γραφικά σε αναλ. 1920*1200 θα χριαζόταν Q9775 και 4870 Χ2 Χ 4.... με το scaling των καρτών να είναι για γέλια, ειδικά στο Crysis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Μηπως ξερουμε τι PC θα χρειαζεται? Πολυ αρχισαν να φοβουνται οτι δεν θα το σηκωνουν, αλλα παντα πιστευα πως δεν θα ιεναι το απολυτο βαρη game. Να αρχισω να ανησυχω?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Πλέον έχουμε περάσει σε εποχές που δύσκολα μπορεί να γονατίσει κάποιο game το hardware που υπάρχει εκεί έξω. Αν έχεις ένα δυπήρινο με μια σχετικά καλή κάρτα πιστεύω θα παίξεις το game άνετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 δεν έχουν δωθεί τα επίσημα requirements ακόμα...(νομίζω) τι pc έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S.M.Greek Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 geforce 8800 GT 512 mb ,8gb RAM(2x4),msi p35 neo (motherboard),cpu(core 2 quad 6600 2.4 ghz,SATA (250gb ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 κατά 99% θα είσαι μια χαρά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Η μνημη μ'ανησυχει πιο πολυ απ'ολα, κατα τα αλλα ειμαι ok. 1gb Κατα τα αλλα, Pentium 4 > 3.40Ghz NVIDIA GeForce 6600 Το GTA ποτε δεν ηταν βαρυ για την εποχη του, οποτε πιστευω πως θα μαι καλα... Ελπιζω δλδ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 εμένα μετά από αυτό που είπες με "ανησυχεί" και το υπόλοιπο pc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Ωχ μη μου λες τετοια... Ειναι το μοναδικο παιχνιδι που περιμενω, θα αναγκαστω να κανω τρελο upgrade λες? Η απλα θα μετακομισω σε καναν φιλο για κανα 2μηνο, απλα τα πραγματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Super Moderators Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 κατά πάσα πιθανότητα κάρτα γραφικών no κούκου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kasrith Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Νταξει, μια καρτα παλευεται, ολοκληρη αναβαθμηση ομως no koukou... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα