aekoupoli Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 δεν ειναι bug,ειναι ενα ειδος ασφαλειας του παιχνιδιου σε cracks,η το αγοραζεις η βρισκεις αλλο σπαστηρι
LOVExVOTKA Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 δεν ειναι bug,ειναι ενα ειδος ασφαλειας του παιχνιδιου σε cracks,η το αγοραζεις η βρισκεις αλλο σπαστηρι παιζει και αυτο αλλα συνηθως τυχαινει να γινεται οταν αφεινω το ποντικη για λιγη ωρα ακουνιτο...πχ μολς ειμαι στο story μιας αποστολης πριν την αρχησεις και αφεινω ακουνιτο το πονικι μεχρι να ξεκεινησω την αποσστολη τοτε γινετε.. η οταν το αφεινω afk για λιγο.. Αυτό είναι Bug και άμα θυμάμαι καλά λέγετε Drunk Camera και για το fix θέλει το update 1.0.7 τελικα ναι το βρικα μπακια οπος λες ειναι και υοαρχει και fix αλλα δεν το δοκειμασα αμα δουλευει
panos0100 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 Δημοσ. 7 Απριλίου 2013 παιδια παντος σε εμενα το gta iv εχει ενα αλλο προβλημμα συνηθως οταν ειμαι με ελικοπτερο εχει στον δρομο και στα κτιρια artifaqs
sotiris123 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 μολις πηρα και εγω το παιχνιδι.. υπαρχει καποιος τροπος να κλειδωνει η καμερα πισω απο το αμαξι γιατι οταν στριβω πραγματικα με κουραζει ναβλεπω το αμαξι απο τα πλαγια...
Retromaniac Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 Δημοσ. 21 Απριλίου 2013 μολις πηρα και εγω το παιχνιδι.. υπαρχει καποιος τροπος να κλειδωνει η καμερα πισω απο το αμαξι γιατι οταν στριβω πραγματικα με κουραζει ναβλεπω το αμαξι απο τα πλαγια... Το ΠΙΟ σπαστικο πράγμα στο παιχνίδι!
sotiris123 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 Δημοσ. 22 Απριλίου 2013 δε μπορεις να φανταστεις ποσες φορες κυνηγαω καποιον σε αποστολη και στριβοντας κοπαναω μπατσους που δεν τους εχω δει καν... στο Vice city Που ειχα σταματισει δεν γινοταν αυτο...
sakis13sakis Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 εχω προβλημα με το GTA IV και τα WINDOWS 8 μου βγαζη το σφαλμα WS10εχω τη καρτα γραφικων 6870 και θελο να ξαναπαιξω τη παιχνιδαρα με καλα γραφικα αλα με τα WINDOWS 7 επαιζε κανονικα γνωριζη καπιος τη φταιη??
evoracing Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Δημοσ. 27 Απριλίου 2013 Αρχικά πάτα δεξί κλικ (στην συντόμευση)> Ιδιότητες > και πήγαινε στην καρτέλα Συμβατότητα. Στο πλαίσιο Λειτουργία συμβατότητας τσέκαρε το Εκτέλεση προγράμματος... και βάλτο Windows 7 Άμα θες κατέβασε κάποιο πρόγραμμα για τα ορθογραφικά ή πες μου το browser σου να σου βρω εγώ γιατί εδώ μεσα υπάρχουν πολλοί κριτές της ορθογραφίας 1
sakis13sakis Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 φιλε σε ευχαριστώ πολύ αυτό ήταν μου παίζουν ολα τα παιχνίδια πάνω που είχα απογοητευτεί και θα ξαναβαζα τα Windows 7 εχω πάθη τη πλακα μου με τα Windows 8 και δεν τα αλαζω με τίποτα 1
evoracing Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Δημοσ. 28 Απριλίου 2013 Προς το παρόν το μόνο ελάτομά τους αυτό είναι και τα χρησημοποιώ κανένα 3μηνο...
πανηλειακός Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 καλησπερα παιδια! ενω παιζω το gta iv αυθεντικο κολλαει πολυ μεσα στο παιχνιδι! και δεν μπορω να παιξω... γιατι γινεται αυτο... μηπως παιζουν ρολο τα windows που ειναι απο τον "θειο"?
evoracing Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Τα Windows δεν παίζουν κανέναν ρόλο... Αρχικά πες μου τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου και αν έχεις κάνει όλα τα update του game και driver
πανηλειακός Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 Δημοσ. 29 Απριλίου 2013 (επεξεργασμένο) cpu AMD A8-3850 APU with Radeon HD Graphics x 4 (2.89Ghz) RAM 8 GB GPU ASUS HD7750 ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟ ΕΦΓΤΙΑΞΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ. DRIVER επειδη δεν ξερω απο αυτα τους ειχε περασει ο φιλος μου τα update δεν ξερω καν πως τα κανουν και τι ειναι λογγαρει πολυ και για να π.χ για να τρεξω κανονικα με ενα αμαξι μεσα στο game πρεπει να σηκωσω την καμερα και να την παω προς τα πανω... γενικα λογγαρει συνεχεια και το call of duty που επαιζα πριν λιγες μερες και ας μην ηταν αυθεντικο το επαιζε μια χαρα!!! στο gta iv γιατι το κανει.... Επεξ/σία 29 Απριλίου 2013 από πανηλειακός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα