Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

warcraftman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όταν θα αγοράσεις νέο pc να ζητήσεις βοήθεια από τα παιδιά εδώ στο insomnia, στην αντίστοιχη ενότητα βέβαια :)

Φυσικά από εδώ και μπρος πρώτα θα ρωτάω. Όταν πάρω τελικά το desktop θα ρωτήσω ποιό προσαρμόζεται καλύτερα για τις αντίστοιχες ανάγκες μου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Όταν πάρεις desktop μην τολμήσεις και πάρεις κανά έτοιμο ή προσφορά από πλαίσιο και λοιπούς συγγενείς αλλά στήσε το μόνος σου (βασικά ρώτα μας και θα σου πούμε πια πράγματα να παραγγείλεις και απλά ζητάς να σου κάνουν την συνδεσμολογία στο μαγαζί), το κυριότερο είναι να μην ντραπείς να ζητήσεις βοήθεια (και να περιμένεις καμιά 10αριά σελίδες που θα τσακώνονται όλοι για το πια modo/καρτα γραφικών να πάρεις:P)

Καλά εχω βάλει τα τραγουδια του vice city ,τις μπαλάντες στο gta iv και έχω πορωθεί κάνω βόλτες με το αμάξι

2 minutes to midnight maiden ? :-D

Παιδιά να σας ρωτήσω κατι? Έχω αυτό : http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Turbo-X-B-Note-II-28-450.htm το λαπτοπ και έχω ένα θεματάκι. Τα games και συγκεκριμένα το gta iv κολλάνε και πάνε γενικά σε αργή κίνηση. Πρέπει να κάνω κάποια αλλαγή κάρτας γραφικών ή απλά το λαπτοπ δεν το σηκώνει το παιχνίδι?

Μπορείς να παίξεις παιχνίδια στο netbook που έχεις, απλώς όχι τα απαιτητικά.

Oρίστε μία λίστα από παιχνίδια που θα σου παίζουν μιά χαρά.

Good: needs some work/has bugs, but otherwise plays well.

• Like 1

Ταριφιές με Καζαντζίδη, δεν υπάρχει καλύτερο :P Το κάνω από την εποχή του Vice City.

Εναλλακτικά αγώνες ταχύτητας με Manowar ή Helloween...

• Like 2

Το παιχνίδι πάντως αξίζει τα λεφτά του. Μόλις 15 ευρώ για ένα game που θα παίζεις για αρκετές βδομάδες (χώρια το εξαιρετικό του multiplayer). Ό,τι πρέπει για να μπεις στο κλίμα πριν την επικείμενη έλευση του GTA5.

Εγω παλι δεν καταφερα ποτε να παιξω αυτο το περιβοητο multiplayer...μου λεει οτι ειμαι σε region που δεν υποστηριζει windowslive.

Δεν ξερω,αν κανω κατι λαθος πειτε μου να το φτιαξω να παιξω λιγο εστω και 500 χρονια μετα.

Το εχω παρει αυθεντικο κυριως για να παιξω multyplayer και δεν επαιξα ποτε εν τελει.Το μονο που κερδισα απο ολα αυτα τα profile που προσπαθησα να φτιαξω ειναι να κανω αναγκαστικα new game και καποια στιγμη βαρεθηκα και το παρατησα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Παιδιά γιατί και εγώ έχω αυτό το πρόβλημα που κολλάει σαν τρελό και όλη την όλα το παιχνίδι lagάρει, υπάρχει μήπως τελικά κάποια που να λύνει το πρόβλημα..;;;

Δεν αντεχετε αλλο αυτο το crashing..

PS: το game ειναι το original..

• Like 1

καλησπερα παιδια!!! σημερα αγορασα απο μαγαζι το grand theft auto episodes from liberty city...

εχει μεσα δυο  cd...βαζω το disc 1 αλλα δεν με παει σε καποια σελιδα για να ξεκινησω την εγκτατασταση,μου βγαζει μια σελιδα που λεει να κατεβασω το powerdvd...παταω στον υπολογιστη μου και το ανοιγω και μου το διαβαζει σαν μουσικη...το προβλημα μου ειναι δηλαδη οτι δεν μπορω να κανω εγκατασταση...ρε παιδες βοηθηστε αν μπορειτε γιατι το πληρωσα 20 ευρω κριμα να πανε χαμενα...ευχαριστω!!!

• Moderators

Τί έκδοση είναι αυτή που έχει 2 CD? 

Η μόνη retail έκδοση που βρίσκω για το EFLC είναι σε ένα DVD:

http://www.amazon.co.uk/Grand-Theft-Auto-Episodes-Liberty/dp/B0036TFY3A

παρεμπιπτόντως, και δυστυχώς, 20€ σήμερα για retail ή digital έκδοση του EFLC είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ λεφτά. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...

γεια σας παδια εχω εγκαταστησει το gta iv αλλα μερικες φορες οσο τρεχω το game κανει κατι το οποιο δεν ξερω απο που προερχετε... Για την ακριβεια εκει που ειμαι πχ στο πεζοδρομειο αρχιζει η καμερα να ζουμαρει και μετα αμεσως ξεζουμαρει το κανει για κανα 2-3 φορες και μετα αρχιζει και κουνειεται αριστερα και δεξια... Να συμειοσω οτι μολις μαινω σε αυτοκινιτο βγαζει καπνο απο μονο του σαν να το χω τρακαρει 1000 φορες και πηγαινει μονο του μπροστα χωρις να μπορω να πατησω φρενο... Σαν να χει τρελαθει το πληκτρολογιο και το ποντικι ενα πραγμα... Αυτο εχει τυχει και σε κανεναν αλλον?? εχετε ξανακουσει τιποτα για φτο? Ξερεται αν ειναι μπαγκια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...