Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

warcraftman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Θα έχεις αποστολές από τον ξάδελφο και άμα θες κάνεις και καμμιά διαδρομή με το ταξί του.

Κερδίζεις σε respect με την έννοια ότι όσο πιο πολλές εγκληματικές δραστηριότητες κάνεις τόσο πιο πολύ ανεβαίνει το criminal ratimg που πρέπει να είναι στο Stats - Player.

Για παράδειγμα για το Vice City υπάρχουν αυτά http://www.gtavice.com/criminalratings/ ενώ για το San Andreas υπάρχει το "King of San Andreas" που είναι και το πιο κορυφαίο.

Πρόσεξε όμως: The more chaos you create, the higher your rank gets. When you use cheats, your rank falls again. When you use to much cheats, your rank can even be negative!

Θα δεις

Εννοείται πως αξίζει καθώς θα βρίσκεις όπλα, body armor, health packs και θα ανακαλύπτεις τοποθεσίες που υπάρχουν πολυτελή παρκαρισμένα οχήματα.

Όλη η ομορφιά του παιχνιδιού βρίσκεται στη εξερεύνηση.

Μέχρι και Έλληνες ταξιτζήδες θα βρεις.

ΟΚ, ευχαριστω πολυ GTAJunkie.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο  Αbdullah Ahmed Al Jumairi
 ενας

απο τους foot ninja που του εχω αναθεσει την αποστολη να παρακολουθει τις εταιριες βιντεοπαιχνιδιων και να με ενημερωνει γιατι οτι συμβαινει μου ειπε οτι η pc εκδοση θα ανακοινωθει συντομα και οτι θα κυκλοφορησει σε λιγοτερο απο 3 μηνες μετα την κυκλοφορια του παιχνιδιου για κονσολες. Οσες πληροφοριες μου εχει δωσει μεχρι τωρα ειναι σωστες και παντα με ενημερωνει για τα σχεδια των εταιριων εβδομαδες η και μηνες πριν ανακοινωθουν επισημα.

• 1 μήνα μετά...

Παιδιά να σας ρωτήσω κατι? Έχω αυτό : http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Turbo-X-B-Note-II-28-450.htm το λαπτοπ και έχω ένα θεματάκι. Τα games και συγκεκριμένα το gta iv κολλάνε και πάνε γενικά σε αργή κίνηση. Πρέπει να κάνω κάποια αλλαγή κάρτας γραφικών ή απλά το λαπτοπ δεν το σηκώνει το παιχνίδι?

Το συγκεκριμένο λάπτοπ κάνει μόνο για browsing και κανα ελαφρύ παιχνιδάκι στο facebook. Στο πούλησαν για gaming laptop ? Δεν γίνεται να αλλάξεις κάρτα γραφικών

• Like 1

Ωραία λοιπόν το gta4 θέλει 4πύρηνο επεξεργαστή και κάρτα γραφικών τουλάχιστον 4850. Δηλαδή μια κάρτα που να θεωρούταν gaming card,ας βγήκε και πριν 5 χρόνια.

Αυτό το laptop δεν έχει ξεχωριστή κάρτα γραφικών,αλλά τα γραφικά του τρέχουν από τον επεξεργαστή. Και οι δυνατότητες που έχει ο επεξεργαστής για γραφικά,λυπάμαι αλλά δεν είναι για gaming. 

υ.γ. Χρειαζόταν οπωσδήποτε να πάρεις laptop ? Αν έφτιαχνες ένα desktop με τα ίδια χρήματα,θα μπορούσε να παίξει και μερικά παιχνιδάκια. Να θυμάσαι πάντα ότι για να έχεις σε ένα laptop την ίδια δύναμη που έχει ένα desktop,θα πρέπει να πληρώσεις 2 φορές περισσότερα λεφτά από ότι άμα αγόραζες το desktop.

υ.γ.2. Υπάρχουν και κινητά που είναι φθηνότερα και έχουν καλύτερο επεξεργαστή.

• Like 1

2 χρόνια το έχω το λαπτοπ

ευχαριστώ για την συμβουλή όταν χαλάσει αυτό θα πάρω desktop για να παίξω και κανένα παιχνίδι

Και μακριά απο τούβλο-x

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...