Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τωρα το εγκατεστησα τα εβαλα ολα στο φουλ και ετρεξα το benchmark.

Mου εβγαλε τα εξης

average fps 65.2

cpu usage 66%

system memory usage 72%

video memory usage 98%

δεν κολησε καθολου στο benchmark. Ειναι καλα λοιπον αυτα τα αποτελεσματα για το pc που εχω? Θα ξεκινησω τωρα να το παιζω!

Δημοσ.

Όσα benchmarks και να τρέξεις, αν δεν δεις το παιχνίδι σε πραγματικές συνθήκες δεν πρόκειται να βγάλεις τελικό συμπέρασμα. Νομίζω όμως ότι είναι μια χαρά, αφού είσαι πάνω από 60fps όλα κομπλέ.

Δημοσ.

Το ξεκινησα και ολα καλα μεχρι τωρα δεν εχει κολησει καθολου.

Βάλε και κανα modaki για τα γραφικά και γίνεται άλλο παιχνίδι....

Δημοσ.

εμενα ρε γαμοτο δεν τα παει και τοσο καλα... ολα medium και annisoropic x4 πευτει πολλες φορες στα 25-28 fps.. τι να κανω για να στρωσει? τοσο unoptimized? το metro 2033 το παιζω νερο στο high...

Δημοσ.

Καλημέρα, εδω και αρκετο καιρό ασχολούμαι με mods & addons στο gta iv και έχω 2-3 ερωτήματα:

1. υπάρχει τρόπος να κατεβάζω ταχύτητες;

2. πως γίνεται να βλέπω οτι είμαι μέσα στ' αμάξι κατά την οδήγηση;

3. γιατί μου βγάζει σφάλμα όταν φορτώνω στο open iv, δικό μου wft model απο zmodeler στο vehicles.img;

Δημοσ.

εμενα ρε γαμοτο δεν τα παει και τοσο καλα... ολα medium και annisoropic x4 πευτει πολλες φορες στα 25-28 fps.. τι να κανω για να στρωσει? τοσο unoptimized? το metro 2033 το παιζω νερο στο high...

Συγκρινεις ανομοια πραγματα.

Το metro σαν first person που ειναι και με τις ταχυτητες που κινειται και με 25 frames να παιζει, νερο θα σου φαινεται.

Χαμηλωσε το draw distance στο 30 και το anisotropic off.

Το παιχνιδι δινει παρα πολλες επιλογες στα γραφικα, τοσες ωστε να μπορει να αξιοποιηθει ειτε απο μηχανημα πενταετιας ειτε τελευταιου χρονου.

Οι διαφορες ομως στο τελικο αποτελεσμα ειναι εμφανεις μονο αμα τις ψαχνεις και στην κανονικη ροη του παιχνιδιου σου περναν ουσιαστικα απαρατηρητες.

Μη φαγωνεστε να το παιξετε "ολα στο full" .

To παιχνιδι εχει αποδειχθει οτι ειναι κακογραμμενο & συνεχιζει να αποδεικνυεται οταν 4 χρονια μετα, σε high end pcs υπαρχουν σκηνες που αγκομαχαει.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια υπαρχει καποιος τροπος να δω αν το serial number μου εχει δηλωθει σε καποιο windows live acc?(Χωρις να δοκιμασω να το ενεργοποιησω σε αλλο acc)

ευχαριστω

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα εκανα προσφατα αναβαθμιση.και βλεπω οτι δεν μπορω να παιξω καποια παιχνιδια.οπως π.χ το gta iv

εβαλα:

asrock μητρικη n68c-gs fx

4αρα μνημη απο 2

επεξεργαστη amd 64bit fx 4100 4core 3,6 ειχα ιντελ 2,13 2core

εβαλα windows 7 64 ειχα xp 32

και καρτα γραφικων geforce gt 430 nvidia.

τι μπορω να κανω?

Δημοσ.

καλησπερα εκανα προσφατα αναβαθμιση.και βλεπω οτι δεν μπορω να παιξω καποια παιχνιδια.οπως π.χ το gta iv

Δηλαδή;Τι άλλαξες;;;Έκανες κανονικό format μετά την αναβάθμιση;

Δεν φορτώνει καθόλου τα παιχνίδια;;Σου βγάζει κάποιο μήνυμα;;

Δημοσ.

εχω την nvidia geforce gt 430 την οποια την ειχα και πριν και πολυ καλη 2giga .εκανα φορματ και εβαλα τα 7 .παιζουν τα παιχνιδια αλλα κολλανε ή μια φορα εκλεισε και το pc μονο του.ακομη και ρυθμιζοντας το παιχνιδι στα options σε πολυ χαμηλες απαιτησεις δεν γινεται τπτ συνεχιζει και κολλαει,σερνεται με λιγα λογια.πριν το pc ειχε τα xp .

αναφερω πιο πανω στο πρωτο μνμ τι αναβαθμιση εκανα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...