emiliosre Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Retromaniac Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Πες μας καλύτερα τα τεχνικα χαρακτηριστικά του laptop. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Μπορει καποιος να με βοηθησει να μου πει ποιο patch ή Fix που εχει τεσταριστει και χωρις bugs στο παιχνιδι και να μπορω να το τερματισω μεχρι τελος ? Ευχαριστω ! κανεις??????? Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2012 από Sed22 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 http://youtu.be/aw2y4eDs7ik http://youtu.be/bmPOqjpTIOw 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2012 Τύφλα να 'χει το AC: Revelations Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Μπορει καποιος να με βοηθησει να μου πει ποιο patch ή Fix που εχει τεσταριστει και χωρις bugs στο παιχνιδι και να μπορω να το τερματισω μεχρι τελος ? Ευχαριστω ! κανεις??????? κανενας δεν ξερει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
santana99 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Τι εννοείς; Ότι όταν το τερματίζεις σου βγάζει περίπου 60%? Αν ναι τότε είναι γιατί δεν έχεις κάνει όλες τις αποστολές με τα μπλε ανθρωπάκια που βλέπεις στον χάρτι, δεν έχεις σκοτώσει τα περιστέρια, δεν έχεις κάνει τα άλματα κλπ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Τι εννοείς; Ότι όταν το τερματίζεις σου βγάζει περίπου 60%? Αν ναι τότε είναι γιατί δεν έχεις κάνει όλες τις αποστολές με τα μπλε ανθρωπάκια που βλέπεις στον χάρτι, δεν έχεις σκοτώσει τα περιστέρια, δεν έχεις κάνει τα άλματα κλπ... οχι ρε παιδια εχω το ειχα ξεκινησει στις αρχες και ειχε bugs και δεν μπορουσα να συνεχισω το κανονικο story ( δεν ανοιγε π.χ ενα γκαραζ σε μια αποστολη λογου καποιου patch ktlp ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
santana99 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 πρέπει να κατεβάσεις το τελευταίο patch από το site του. Πάντως εγώ και με το 1.0.4.0 το είχα τερματίσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sed22 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2012 πρέπει να κατεβάσεις το τελευταίο patch από το site του. Πάντως εγώ και με το 1.0.4.0 το είχα τερματίσει... Aυτο ηθελα! οκ ! ευχαριστω ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javaneze Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Τα patches αφορουσαν μονο τις επιλογες γραφικων του παιχνιδιου. Διαφορετικα bugs δεν ειχε που να σε αποτρεπει να το τερματισεις. Στο λεω με σιγουρια επειδη το εχω τερματισει και με τα 7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoisePollution Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2012 Πω πω το πεθύμησα το GTA... Έτσι είναι άμα πλέξεις με τα Battlefield και τα COD... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 παιδια οποιος ξερει σας παρακαλω να με βοηθεισει! εχω το λαπτοπ dell inspiron 7520 SE με καρτα γραφικων την 7730m και σκεφτομαι να αγωρασω το IV απο το steam αλλα επηδη ακουω οτι ηταν unoptimized θα παιζει στο λαπτοπ μου?(μιλαω και αγωρασμενη εκδοση και οχι του θειου) το λαπτοπ ειναι αρκετα παραπανω απο τα sys req του παιχνιδιου.. σε αναλυση 1366χ768 και δεν με ενδιαφερει να τα εχω ολα max out αρκει να μπορω να παιξω καπως αξιοπρεπος το παιχνιδι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OROKUSAKI Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 οταν το gta 4 βγηκε για pc θυμαμαι το ειχα βαλει στο pc που ειχα τοτε αλλα σερνοταν. Τωρα θα μπορεσω να το παιξω κανονικα με ολα φουλ? Δεν νομιζω ενα high end pc του 2011 σαν το δικο μου να μην ειναι αρκετο ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2012 Έχω παρόμοιο PC με το δικό σου και τελείωσα το GTA4 πριν κανα χρόνο. Με τα τελευταία updates περασμένα και με ρυθμίσεις "όλα φουλ" είναι αλήθεια πως σε κάποια σημεία κόμπιαζε λίγο. Αλλά σε γενικές γραμμές παίζεται μια χαρά, οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα