Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

warcraftman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορει καποιος να με βοηθησει να μου πει ποιο patch ή Fix που εχει τεσταριστει και χωρις bugs στο παιχνιδι και να μπορω να το τερματισω μεχρι τελος ?

Ευχαριστω !

κανεις???????

Επεξ/σία από Sed22
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορει καποιος να με βοηθησει να μου πει ποιο patch ή Fix που εχει τεσταριστει και χωρις bugs στο παιχνιδι και να μπορω να το τερματισω μεχρι τελος ?

Ευχαριστω !

κανεις???????

κανενας δεν ξερει ?

Τι εννοείς; Ότι όταν το τερματίζεις σου βγάζει περίπου 60%?

Αν ναι τότε είναι γιατί δεν έχεις κάνει όλες τις αποστολές με τα μπλε ανθρωπάκια που βλέπεις στον χάρτι, δεν έχεις σκοτώσει τα περιστέρια, δεν έχεις κάνει τα άλματα κλπ...

Τι εννοείς; Ότι όταν το τερματίζεις σου βγάζει περίπου 60%?

Αν ναι τότε είναι γιατί δεν έχεις κάνει όλες τις αποστολές με τα μπλε ανθρωπάκια που βλέπεις στον χάρτι, δεν έχεις σκοτώσει τα περιστέρια, δεν έχεις κάνει τα άλματα κλπ...

οχι ρε παιδια εχω το ειχα ξεκινησει στις αρχες και ειχε bugs και δεν μπορουσα να συνεχισω το κανονικο story ( δεν ανοιγε π.χ ενα γκαραζ σε μια αποστολη λογου καποιου patch ktlp )

Τα patches αφορουσαν μονο τις επιλογες γραφικων του παιχνιδιου.

Διαφορετικα bugs δεν ειχε που να σε αποτρεπει να το τερματισεις.

Στο λεω με σιγουρια επειδη το εχω τερματισει και με τα 7. :)

παιδια οποιος ξερει σας παρακαλω να με βοηθεισει! εχω το λαπτοπ dell inspiron 7520 SE με καρτα γραφικων την 7730m και σκεφτομαι να αγωρασω το IV απο το steam αλλα επηδη ακουω οτι ηταν unoptimized θα παιζει στο λαπτοπ μου?(μιλαω και αγωρασμενη εκδοση και οχι του θειου)

το λαπτοπ ειναι αρκετα παραπανω απο τα sys req του παιχνιδιου..

σε αναλυση 1366χ768 και δεν με ενδιαφερει να τα εχω ολα max out αρκει να μπορω να παιξω καπως αξιοπρεπος το παιχνιδι

οταν το gta 4 βγηκε για pc θυμαμαι το ειχα βαλει στο pc που ειχα τοτε αλλα σερνοταν. Τωρα θα μπορεσω να το παιξω κανονικα με ολα φουλ? Δεν νομιζω ενα high end pc του 2011 σαν το δικο μου να μην ειναι αρκετο ε?

Έχω παρόμοιο PC με το δικό σου και τελείωσα το GTA4 πριν κανα χρόνο. Με τα τελευταία updates περασμένα και με ρυθμίσεις "όλα φουλ" είναι αλήθεια πως σε κάποια σημεία κόμπιαζε λίγο. Αλλά σε γενικές γραμμές παίζεται μια χαρά, οπότε δεν θα έχεις πρόβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...