Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το "Grand Theft Auto IV: Episodes From Liberty City" είναι το πακέτο που περιλαμβάνει το "The Ballad of Gay Tony" και το "The Lost and Damned". Στο xbox είναι stand alone, στο pc δεν ξέρω.

Δημοσ.

Α οκ, είναι πιο καλογραμμένες εκδόσεις από το 4; Γιατί μπορεί να έχουν παρόμοιες απαιτήσεις όμως αν είναι καλύτερες εκδόσεις θα το τραβάει πιο καλά το μηχάνημα...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

ξέρετε αν ισχύει;

Δεν έχω ιδέα (γιατί δεν είχα πρόβλημα με τις επιδόσεις του GTA IV στο PC μου).

Τι σε εμποδίζει να το δοκιμάσεις. Έχει οδηγίες στην περιγραφή του video και κάποια συμπληρωματικά στοιχεία στα σχόλια. Δεν νομίζω ότι δούλεψε για όλους (βάσει των σχολίων).

Επίσης πιο λογικό θα ήταν ψάξεις για πιο αναλυτικά posts/οδηγίες (νομίζω ότι υπάρχουν και σε αυτό το topic κάποια τέτοια posts ) για tweak guides του GTA IV, και να ρυθμίσεις τα settings βάσει των δυνατοτήτων της CPU & κάρτας γραφικών.

Δημοσ.

Γενικά δεν έχω ασχοληθεί πολύ με το game editing οπότε είμαι σίγουρος πως θα τα κάνω ψιλοχάλια...

Μου το παίζει απλά όχι όσο καλά όσο θέλω, δλδ οκ δεν κολάει αλλά δεν το παίζω ούτε σε όση ανάλυση θέλω ούτε σε όσο detail θέλω.

Να ψάξω στο θέμα 222 σελιδών είναι ολιγον αδύνατο.

Δημοσ.

το game ετούτο δυστυχώς είναι cpu-based ..Και θέλει πολύ καλό,για να τρέξει καλά.Άσχετα άμα έχεις μια τούρμπο κάρτα,θα στα ρίχνει η cpu.

Να δοκιμάσεις αυτά που λένε στο vid μάλλον θέλει να πει το παιδί,όχι εδώ. ^_^

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,μολις εγκατεστησα to iv και εχω ενα προβλημα.Μπαινω στις ρυθμισεις για τα γραφικα και βλεπω μονο το texture kai to render τα υπολιπα που ειναι;

edit:solved

Επεξ/σία από alex00a
Δημοσ.

δοκίμασα τα διάφορα για βελτίωση απόδοσης τα οποία ήταν:

-ανασυγκρότηση φακέλου πριν την έναρξη παιχνιδιού

-ρυθμιση windows για βέλτιστη απόδοση

-game booster πρόγραμμα που απενεργοποιεί διάφορα "άχρηστα" κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού

-mod γραφικών (υποτίθεται έδινε 6-15fps)

και κανα δυο ακόμα και η διαφορά μου ήταν 1fps και αυτό αμφισβητούμενο!

Δεν ξέρω αν σε άλλον δουλέψει, μερικοί λένε πως τους γίνεται δουλειά...

Δημοσ.

Αυτό το έχω βάλει, καταλάθος μέσα σε όλα πρέπει να έβαλα και κάτι άλλο γιατί πατάω το R και το αμάξι πηγαίνει προς τα πίσω απότομα, ή με μερικά κουμπιά από το πληκτρολόγιο (στα νούμερα δεξιά) βρίσκει οδηγό ή κάνει speed show κάπως έτσι).

κάνει spawn αμάξια εχθρικά, οδηγούς, απενεργοποιεί το κινητό κλπ... αλλά όταν τα πειράζω μερικές φορές το παιχνίδι με πετάει.

αυτά είναι κάποιο mod?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...