gtajunkie Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2012 ,για το Liberty city stories δεν λετε? Το Liberty City Stories είναι παιχνίδι για PS2. Αν έχεις εμπειρία από GTA3 τότε θα σου φανεί οικείο. μπορείς να βρεις κάποια πράγματα για να προσπεράσεις περιορισμούς του παιχνιδιού. Όπως επίσης υπάρχει τρόπος από τη πρώτη αποστολή να έχεις Rocket Launcher και Helicopter αραγμένο έξω από το σπίτι σου και εννοείται χωρίς cheats και trainers και άλλες τέτοιες κλεψιές.
Simos805 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Το Liberty City Stories είναι παιχνίδι για PS2. Αν έχεις εμπειρία από GTA3 τότε θα σου φανεί οικείο. Όπως επίσης υπάρχει τρόπος από τη πρώτη αποστολή να έχεις Rocket Launcher και Helicopter αραγμένο έξω από το σπίτι σου και εννοείται χωρίς cheats και trainers και άλλες τέτοιες κλεψιές. Πώς?? (Το helicopter δύσκολα θα σηκωθεί από το σπίτι μου διότι ο δρόμος έξω απ' το σπίτι μου έχει γραμμές τρένου από πάνω )
gtajunkie Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Πώς?? (Το helicopter δύσκολα θα σηκωθεί από το σπίτι μου διότι ο δρόμος έξω απ' το σπίτι μου έχει γραμμές τρένου από πάνω Έχεις δίκιο, είναι λίγο δύσκολο, αλλά εάν είσαι εξοικειωμένος με την οδήγηση ελικοπτέρου, δεν θα έχεις πρόβλημα να το βγάλεις. Το πραγματικό πρόβλημα είναι να το βάζεις ξανά στο parking ώστε να υπάρχει και την επόμενη φορά που θα ξεκινήσεις το παιχνίδι για να κάνεις τις βόλτες σου και να μαζεύεις Rocket Launchers συνάμα.
overpower Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Το Liberty City Stories είναι παιχνίδι για PS2. Αν έχεις εμπειρία από GTA3 τότε θα σου φανεί οικείο. Τα εβαλα με λαθος σειρα , και εκανα λαθος το stories με το episodes Για να το ξαναπω: Μιλατε για το gta4 episodes from liberty city?^^
Simos805 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2012 Υπάρχει τρόπος να τραβάω βίντεο την ώρα που παίζω IV, και το βίντεο να αποθηκεύεται σε κάποια γνωστή μορφή τύπου mp4 και να είναι σε καλή ποιότητα?
panos2171 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2012 Δυνατό PC βλέπω οπότε με το FRAPS μπορείς να κάνεις δουλειά.
Simos805 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Σε ευχαριστώ!! Είναι ακριβώς αυτό που ήθελα!!
panos2171 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2012 Mιας και το episodes of LC δεν το έπαιξα λέω να ασχοληθώ αλλά θέλω να βάλω και mods αυτοκινήτων, pack βασικά γιατί βαριέμαι να τα βάζω ένα ένα. Θα αντιμετωπίσω κανένα πρόβλημα στη ροή του παιχνιδιού εκτος του traffic bug??
SOADNICK Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2012 Ποσα λεπτα βιντεο θες? υποψιν οτι τα αρχεια του ΦΡΑΠΣ βγαινουν αρκετα μεγαλα οποτε πρεπει να εχεις μπολικο χωρο στο σκληρο 2) Το episodes from liberty city (Ballad of Gay Tony - The lost and damned) ειναι επισης κακογραμμενα ή θα τρεχουν κανονικα? Γιατι το κανονικο σε 1680χ1050 maxed γραφικα πιανω περιπου 20-30 FPS Framedrop και αλλα τετοια
panos2171 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2012 Mε την έκδοση 1.1.2.0 στο pc1 της υπογραφής μου τρέχει κανονικά με τις ρυθμίσεις σκιών στο medium και εννοείται 1080p.
diver8 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας, έχω πρόβλημα με το grand the auto iv.Όπως το ανοίγω και παίζω μετά απο λίγο αρχίζει και τρεμοπαιζει η οθόνη.Καμιά λύση?
Xristaras12 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 με αλλα παιχνιδια στο κανει; οταν τρεμοπαιζει κ κλεισεις το παιχνιδι στρωνει;
diver8 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 με άλλα παιχνίδια όχι δέν μου το κάνει.όταν κλείσο και ξανα ανοίξω το παιχνίδι γίνεται πάλι το ίδιο.
santana99 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα. Τα: gta the ball ad of gay tony gta episodes from liberty city gta the lost and damned τι σχέση έχουν με το gta 4? προεκτάσεις; θέλουν να είναι εγκατεστημένο; Τρέχουν πιο καλά ή είναι πιο βαριά; Επίσης για το gta4 υπάρχει κανένα κόλπο για να τρέχει πιο καλά; (κανένα patch? δεν ξέρω...) Ευχαριστώ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα