Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από απαιτήσεις τι θέλει ; Τώρα το αγόρασα και σκοπεύω να το ξεκινήσω. Για τα αυτοκίνητα έχει ένα car pack που ξεχωρίζει ; ένα search που έκανα παλαιότερα έχασα την μπάλα με το αριθμό τους.

Μπορεις να κλαψεις τα λεφτα σου... ειδικα αν εχεις ΑΤΙ (απο οτι εχω διαβασει ειναι nVidia friendly)

εγω στα 1280χ κατι το παιζω και με δυσκολια ουτε view distance 100... γυρω στο 40 ειναι και εχω 20-25FPS

Δημοσ.

Αποκλειεται να εχει χειροτερο pc απο το δικο μου.

Εγω το παιζω ολα High εκτος απο Textures (Medium) και αναλυση 1920χ1080 με τα ιδια fps με εσενα. Με τα οποια το παιχνιδι το παιζεις ευχαριστα.

Δοκιμασε το κι εσυ γιατι με 1200κατι χ 768 που το παιζα μπορει να επαιζε και χειροτερα απο οτι τωρα που το παιζω Full HD απλα πειραξα το View distance.

Dual Core 2.6 και 9800GT 512 το pc μου.

Δημοσ.

Μετα απο αλλαγη καρτας λεω να βαλω το παιχνιδι ουσιαστικα για πρωτη φορα...Αν μπορει ας προτεινει κανεις τα απαραιτητα mods....

Δημοσ.

Μετα απο αλλαγη καρτας λεω να βαλω το παιχνιδι ουσιαστικα για πρωτη φορα...Αν μπορει ας προτεινει κανεις τα απαραιτητα mods....

Βαλε το πρωτα να δεις πως τρεχει και μετα τα λεμε..Το οτι αλλαξες καρτα δεν σημαινει οτι θα τρεχει καλυτερα.

Δημοσ.

Παίζει να είμαι τυχερός. Αφού το τελείωσα στο PS3, το έβαλα στον υπολογιστή για τα Mods. Δε περίμενα να το τρέχει (Core2Duo e8400, Ati 4870, 4GB Ram), αλλά με τα Settings που βλέπετε παίζει στα 30-50 Frames.

Εντάξει, φυσικά το View Distance/Detail το έχω πολύ χαμηλά, αλλά από το τίποτα.

gtaiv2012072617101194.jpggtaiv2012072617105326.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...