Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το παιχνίδι φταίει φίλε. χτίστηκε με βάση το "λογικό" επιχείρημα Το GTA IV θα είναι για τα μηχανήματα του μέλλοντος. Άντε να παίξουμε εμείς με τους 2πυρινους τώρα

Δεν είναι απλά βαρύ. Είναι ΠΟΛΎ ΠΟΛΎ ΒΑΡΥ

Δημοσ.

Δηλ.δεν έχω ελπίδες ε?Καλά που έρχεται την δευτέρα το pc1 της υπογραφης μου και δουμε καμια ασπρη μερα

Δημοσ.

Εγώ πάντως με το pc2 της υπογραφής μου αλλά με την 4850 επάνω μια χαρά το έπαιζα στα 1080p μα κάποιες επιλογές στο medium και κάποιες στο high.

Δημοσ.

το παιχνίδι φταίει φίλε. χτίστηκε με βάση το "λογικό" επιχείρημα Το GTA IV θα είναι για τα μηχανήματα του μέλλοντος. Άντε να παίξουμε εμείς με τους 2πυρινους τώρα

Δεν είναι απλά βαρύ. Είναι ΠΟΛΎ ΠΟΛΎ ΒΑΡΥ

Η πλάκα είναι που ακόμα και τα καλά μηχανήματα του 2012 δεν μπορούν να το παίξουν στις highest ρυθμίσεις. Η Rockstar μάλλον είχε κατά νου τους... κβαντικούς υπολογιστές του 2030 :rolleyes:

Ελπίζω μόνο να μην έχουμε τα ίδια στο GTA V.

Δημοσ.

Ήταν κάκιστο το port από τις κονσόλες. Με το Max Payne 3 μια χαρά τα κατάφεραν.

Κρατα μικρο καλαθι.Αλλο open world και αλλο corridor shooter...

Δημοσ.

Πάντως εγώ ακόμα πιστεύω πως όσο καλό κι αν ήταν το GTA IV, το Red Dead Redemption ήταν σαφώς ανώτερο. Δυστυχώς όμως δεν το βλέπω να βγαίνει για PC :fear::-(

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Από απαιτήσεις τι θέλει ; Τώρα το αγόρασα και σκοπεύω να το ξεκινήσω. Για τα αυτοκίνητα έχει ένα car pack που ξεχωρίζει ; ένα search που έκανα παλαιότερα έχασα την μπάλα με το αριθμό τους.

Δημοσ.

Είμαι στην έκδοση 1.0.0.7

Τι γίνεται με τα Mods; Δε μπορώ να βρω πώς να τα περάσω στην έκδοση μου. Μόνο για 1.0.0.4 βρίσκω ξερωγώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...