Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά.Έβαλα στο pc2 της υπογραφής μου με window 7 ultimate x32 το gta iv και κόλλαγε κάτι που δεν συνέβαινε στα xp.Για πείτε τι να κάνω ή δεν έχω ελπίδες να το παίξω.Ευχαριστώ.Oi drivers είναι οι τελευταίοι που υπάρχουν.

Δημοσ.

Καλημέρα έχω το παραπάνω παιχνίδι αυθεντικό και σε windows xp δεν είχα κανένα πρόβλημα και το παιχνίδι έτρεχε καλά.Με το που έβαλα τα windows 7 ultimate 32 το παιχνίδι στις ίδιες ρυθμίσεις κόλλαγε πολύ.Οι drivers είναι όλοι ενημερωμένοι.Για πείτε καμιά ιδέα ρε παιδιά.Προς mod το σχετικό θέμα για το παιχνίδι το έχω δει αλλά δεν μου απάντησε κανένας εκεί.Πάντα μιλάμε για το pc2 της υπογραφής μου.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Λογικό είναι να σου κολλάει το παιχνίδι με το pc της υπογραφής (pc2) Τώρα αν όντως δεν κόλλαγε με xp απλά μήπως είναι θέμα mods/γραφικώνε; Τι να σου πω κατέβαε τα γραφικά και βγάλε τα mods και τσέκαρε αλλά το να κολλάει μου φαίνεται λογικό

Δημοσ.

Έβαλες το τελευταίο patch του παιχνιδιού;;;;

Όπως είναι με την πρώτη έκδοση σχεδόν δεν παιζόταν καθόλου....

Ναι έχω βάλει την τελευταία έκδοση του παιχνιδιού.Μήπως φταίνε τίποτα drivers της κάρτας γραφικών?

Λογικό είναι να σου κολλάει το παιχνίδι με το pc της υπογραφής (pc2) Τώρα αν όντως δεν κόλλαγε με xp απλά μήπως είναι θέμα mods/γραφικώνε; Τι να σου πω κατέβαε τα γραφικά και βγάλε τα mods και τσέκαρε αλλά το να κολλάει μου φαίνεται λογικό

Ναι όμως γιατί κάποια πιο καινούργια παιχνίδια πχ crysis2 το παίζω στα extreme γραφικά?Δεν είναι πιο βαρύ?

Δημοσ.

Θεωρητικά διαφορά σε fps δεν θα έπρεπε να έχεις. Αυτό που πιθανών έχεις αλλάξει είναι τα settings στα γραφικά. Κανε έναν έλεγχο και ρίξε λίγο τις ρυθμίσεις στο game καθώς και πρόσεξε να μην ξεπεράσεις το όριο της vram της κάρτας γραφικών σου. (512mb)

Δημοσ.

Έκανα εχθές format και τώρα το ξαναεγκαθιστώ.Από drivers έβαλα κατευθείαν ότι πιο καινούργιο υπάρχει.Θα βάλω και το patch και θα ξανά ποστάρω.

Δημοσ.

Ακριβώς με λίγο tweak από εδώ, λίγο από εκεί μπορεί. Όταν λέμε extreme όμως εννοούμε τα πάντα extreme χωρίς tweaks, χωρίς να έχουμε βγάλει τα shadows, με v-synch, AA max κλπ κλπ.

Τες πα το θέμα δεν είναι αυτό το θέμα είναι ότι πρέπει να κατεβάσεις τα τελευταία patch και να παίξεις με τα settings (θα σου πρότεινα για αρχή remove shadows που τρώνε πολλά fps σε σχεδόν όλα τα παιχνίδια) και μετά βλέποντας και κάνοντας.

Δημοσ.

Ακριβώς με λίγο tweak από εδώ, λίγο από εκεί μπορεί. Όταν λέμε extreme όμως εννοούμε τα πάντα extreme χωρίς tweaks, χωρίς να έχουμε βγάλει τα shadows, με v-synch, AA max κλπ κλπ.

Τες πα το θέμα δεν είναι αυτό το θέμα είναι ότι πρέπει να κατεβάσεις τα τελευταία patch και να παίξεις με τα settings (θα σου πρότεινα για αρχή remove shadows που τρώνε πολλά fps σε σχεδόν όλα τα παιχνίδια) και μετά βλέποντας και κάνοντας.

ok.Θα τα κάνω αυτά που είπες.Το remove shadows τι είναι?

Δημοσ.

ok.Θα τα κάνω αυτά που είπες.Το remove shadows τι είναι?

Βγάλε τα shadows γενικά βοηθάει να μην έχεις shadows σε όλα τα παιχνίδια από θέμα performance

Δημοσ.

Να πω και κάτι άλλο.με το που ζητάει να βάλω το 1ο cd την δεύτερη φορά παίρνω μια ωραία μπλε οθόνη.Τι είναι πάλι αυτό.πρώτη φορά μου το κάνει.

post-219161-0-13915500-1340966472_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...