veteranos123 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2012 Γειά σας παιδιά.Έβαλα στο pc2 της υπογραφής μου με window 7 ultimate x32 το gta iv και κόλλαγε κάτι που δεν συνέβαινε στα xp.Για πείτε τι να κάνω ή δεν έχω ελπίδες να το παίξω.Ευχαριστώ.Oi drivers είναι οι τελευταίοι που υπάρχουν.
veteranos123 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Καλημέρα έχω το παραπάνω παιχνίδι αυθεντικό και σε windows xp δεν είχα κανένα πρόβλημα και το παιχνίδι έτρεχε καλά.Με το που έβαλα τα windows 7 ultimate 32 το παιχνίδι στις ίδιες ρυθμίσεις κόλλαγε πολύ.Οι drivers είναι όλοι ενημερωμένοι.Για πείτε καμιά ιδέα ρε παιδιά.Προς mod το σχετικό θέμα για το παιχνίδι το έχω δει αλλά δεν μου απάντησε κανένας εκεί.Πάντα μιλάμε για το pc2 της υπογραφής μου.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
zeniath Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Λογικό είναι να σου κολλάει το παιχνίδι με το pc της υπογραφής (pc2) Τώρα αν όντως δεν κόλλαγε με xp απλά μήπως είναι θέμα mods/γραφικώνε; Τι να σου πω κατέβαε τα γραφικά και βγάλε τα mods και τσέκαρε αλλά το να κολλάει μου φαίνεται λογικό
TheELF Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Έβαλες το τελευταίο patch του παιχνιδιού;;;; Όπως είναι με την πρώτη έκδοση σχεδόν δεν παιζόταν καθόλου....
veteranos123 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Έβαλες το τελευταίο patch του παιχνιδιού;;;; Όπως είναι με την πρώτη έκδοση σχεδόν δεν παιζόταν καθόλου.... Ναι έχω βάλει την τελευταία έκδοση του παιχνιδιού.Μήπως φταίνε τίποτα drivers της κάρτας γραφικών? Λογικό είναι να σου κολλάει το παιχνίδι με το pc της υπογραφής (pc2) Τώρα αν όντως δεν κόλλαγε με xp απλά μήπως είναι θέμα mods/γραφικώνε; Τι να σου πω κατέβαε τα γραφικά και βγάλε τα mods και τσέκαρε αλλά το να κολλάει μου φαίνεται λογικό Ναι όμως γιατί κάποια πιο καινούργια παιχνίδια πχ crysis2 το παίζω στα extreme γραφικά?Δεν είναι πιο βαρύ?
amdnikos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Θεωρητικά διαφορά σε fps δεν θα έπρεπε να έχεις. Αυτό που πιθανών έχεις αλλάξει είναι τα settings στα γραφικά. Κανε έναν έλεγχο και ρίξε λίγο τις ρυθμίσεις στο game καθώς και πρόσεξε να μην ξεπεράσεις το όριο της vram της κάρτας γραφικών σου. (512mb)
veteranos123 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Έκανα εχθές format και τώρα το ξαναεγκαθιστώ.Από drivers έβαλα κατευθείαν ότι πιο καινούργιο υπάρχει.Θα βάλω και το patch και θα ξανά ποστάρω.
veteranos123 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Σε 1280Χ1024 τόσο πάει η οθόνη μου και μια ρύθμιση στο medium γίνεται.
zeniath Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Ακριβώς με λίγο tweak από εδώ, λίγο από εκεί μπορεί. Όταν λέμε extreme όμως εννοούμε τα πάντα extreme χωρίς tweaks, χωρίς να έχουμε βγάλει τα shadows, με v-synch, AA max κλπ κλπ. Τες πα το θέμα δεν είναι αυτό το θέμα είναι ότι πρέπει να κατεβάσεις τα τελευταία patch και να παίξεις με τα settings (θα σου πρότεινα για αρχή remove shadows που τρώνε πολλά fps σε σχεδόν όλα τα παιχνίδια) και μετά βλέποντας και κάνοντας.
veteranos123 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Ακριβώς με λίγο tweak από εδώ, λίγο από εκεί μπορεί. Όταν λέμε extreme όμως εννοούμε τα πάντα extreme χωρίς tweaks, χωρίς να έχουμε βγάλει τα shadows, με v-synch, AA max κλπ κλπ. Τες πα το θέμα δεν είναι αυτό το θέμα είναι ότι πρέπει να κατεβάσεις τα τελευταία patch και να παίξεις με τα settings (θα σου πρότεινα για αρχή remove shadows που τρώνε πολλά fps σε σχεδόν όλα τα παιχνίδια) και μετά βλέποντας και κάνοντας. ok.Θα τα κάνω αυτά που είπες.Το remove shadows τι είναι?
zeniath Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 ok.Θα τα κάνω αυτά που είπες.Το remove shadows τι είναι? Βγάλε τα shadows γενικά βοηθάει να μην έχεις shadows σε όλα τα παιχνίδια από θέμα performance
veteranos123 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2012 Να πω και κάτι άλλο.με το που ζητάει να βάλω το 1ο cd την δεύτερη φορά παίρνω μια ωραία μπλε οθόνη.Τι είναι πάλι αυτό.πρώτη φορά μου το κάνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα