panosno1com Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Δημοσ. 5 Απριλίου 2012 Aυτο απ οτι εχω διαβασει ειναι "προβλημα" του παιχνιδιου ,με τη διαχειριση της Ram, και λυνεται με αυτο , http://www.gtagarage...ow.php?id=13974 αλλα δε το χω δοκιμασει στο ΙV γιατι δεν παιζω εδω κ αρκετο καιρο επειδη ειχα ξενερωσει που δεν εβρισκα να βαλω (και το πως να τα βαλω) καλα modifications. επειδη εχω το ιδιο μοντ στο λιμπερτυ σιτυ στορις , δοκιμασα να βαλω το taxi fix αλλα κολλαει ,οποτε μαλλον ειναι αποκλειστικα για το IV ! Παντως επειδη ημουν πορωμενος τοτε με το ΙV πριν βγει το λιμπερτυ, ειχα βαλει ενα carpack που αλλαζε 4-5 αμαξια και τα υπολοιπα τα περνουσα μονος μου ! πραγμα που πλεον βαριεμαι πααααρα πολυ να κανω επειδη δεν εχω την πορωση... Το iCEnhancer δεν ξερω γιατι αλλα δεν λεει να παιξει , το σβησα το παιχνιδι και το ξαναεγκατεστησα απ την αρχη,θα δειξει τωρα edit: ειναι .asi αρχειο ,οποτε θελει το αναλογο xlive.dll και νομιζω scripthook.dll δεν ειμαι απολυτα σιγουρος για το δευτερο! Παντως στο liberty city stories ...μονο με τους ταριφες εχω προβλημα ,εμφανιζονται πολλοι αλλα στο iv τελικα εχω κ εγω πολλα ιδια αμαξια σαλλα χρωματα! εντιτ2 Tα καταφερα!!! πραγματικα...... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! ο,τι και να πω ειναι λιγο. [εννοω για το iCEnhancer] Οσοι βαλουν το iCEnhancer ,προσοχη ισως σας κολλησει και σας <<πεταξει>> αν μπειτε να οδηγησετε το πορσικο το πορτοκαλι που δινει ο playboy! [edit: το ξαναδοκιμασα και μου κολλησε και με του παιχνιδιου και με του mod οποτε μαλλον φταιει ειτε το αμαξι του playboy ειτε το αμαξι γενικα! :/]...ειδωμεν,θα δοκιμασω το taxi fix και θα επανλεθω! το δοκιμασα το taxibugfix και με <<πεταει>> οοξω ,οποτε ντεν ντουλεβει γκαμωτο... :/
panosno1com Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=17055 εβαλα αυτο και μεχρι στιγμης ολα καλα ,γιατο ΙV μιλαμε. επισης εχει και .ini αρχειο οπου μπορεις να βαλεις να εμφανιζονται τα αυτοκινητα που θες εσυ (στο παιχνιδι ως κινηση ή ως παρκαρισμενα) ! Δε το πειραξα αυτο,και μεχρι στιγμης νταξει την παλευει απ οτι βλεπω!
Chaos3X Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 http://www.gtagarage...ow.php?id=17055 εβαλα αυτο και μεχρι στιγμης ολα καλα ,γιατο ΙV μιλαμε. επισης εχει και .ini αρχειο οπου μπορεις να βαλεις να εμφανιζονται τα αυτοκινητα που θες εσυ (στο παιχνιδι ως κινηση ή ως παρκαρισμενα) ! Δε το πειραξα αυτο,και μεχρι στιγμης νταξει την παλευει απ οτι βλεπω! Δεν σε κατάλαβα...
john2gr Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 Δημοσ. 6 Απριλίου 2012 εντιτ2 Tα καταφερα!!! πραγματικα...... ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! ο,τι και να πω ειναι λιγο. [εννοω για το iCEnhancer Και που να δεις την 2.1 version που έρχεται σύντομα
panosno1com Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δεν σε κατάλαβα... εννοω οτι κατεβασα κ εβαλα αυτο που λεει το link και η κινηση δειχνει φυσιολογικη ,δλδ εμφανιζονται διαφορετικα αμαξια,οχι μονο τα ιδια σε αλλο χρωμα και ταριφες,δειχνει νορμαλ. το μονο αρνητικο ειναι οτι αν μαζεψω πολλα αμαξια και τα ανατιναξω μερικες φορες κολλαει το παιχνιδι,μαλλον λογω ram ! δλδ γεμιζει η ραμ και καπουτ!
Chaos3X Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 Δημοσ. 7 Απριλίου 2012 εννοω οτι κατεβασα κ εβαλα αυτο που λεει το link και η κινηση δειχνει φυσιολογικη ,δλδ εμφανιζονται διαφορετικα αμαξια,οχι μονο τα ιδια σε αλλο χρωμα και ταριφες,δειχνει νορμαλ. το μονο αρνητικο ειναι οτι αν μαζεψω πολλα αμαξια και τα ανατιναξω μερικες φορες κολλαει το παιχνιδι,μαλλον λογω ram ! δλδ γεμιζει η ραμ και καπουτ! Μάλιστα, σ'ευχαριστ'ω... Και που να δεις την 2.1 version που έρχεται σύντομα Πότε περίπου να την περιμένουμε?
me3ikan Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Λοιπον παιδια GTA IV γνησιο (το ειχα δοκιμασει και σπασμενο) εχει framerate 1 fps To pc μου παιδια βλεπετε κατω τα χαρακτηριστικα του. Δεν θελω να το παιξω ικανοποιητικα πλεον αλλα σε max settings! Δεν θα μας καροιδευουν! Και έβαλα καινουργια καρτα γραφικων 100 ευρω και ram απο 4 την εκανα 8 GB 30 ευρω. Και αγορασα και το κολοπαιχνιδο απο το κλαιψιο 20 ευρω! Δηλαδη δεν γινεται να μην μπορω να το παιξω σε 60 fps! Εχω δοκιμασει να κλεισω το Windows Event Log στα services (msconfig) να αλλαξω ρυθμισεις Nvidia και να αλλαξω και την virtual memory και αρχ@δια!!! Αυτοι που εχουν γνωσεις ας βοηθησουν! Ευχαριστω εκ των πρωτερων!!!
Meraklis56 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 2 βήματα: κάνε update το παιχνίδι overclock τον επεξεργαστή.
Psycho_Warhead Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Αφού δεν το σηκώνει η GT430, όσο Overclock και να κάνει στον επεξεργαστή.
ThanosWF Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Δημοσ. 8 Απριλίου 2012 Εδωσες 100 ευρο για αυτην την καρτα και περιμενεις να παιζεις παιχνιδια?
gio@ Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Δημοσ. 9 Απριλίου 2012 Εδωσες 100 ευρο για αυτην την καρτα και περιμενεις να παιζεις παιχνιδια? δηλαδη πρεπει να δωσει 500 για να παιξει παιχνιδια?
koularasss Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 εχω βαλει καποια αυτοκινητα με το spark iv,πως βγαινουν?
SlackulatoR Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Δημοσ. 11 Απριλίου 2012 Έπρεπε να έχεις κρατήσει backup των default αυτοκινήτων και να ξανά κάνεις αντικατάσταση. Νομίζω έτσι γίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα