Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Απο καιρο ηθελα να το ρωτησω , απο παλιοτερη build του μοντ αυτου, αλλα ρε παιδια αυτες οι φωτογραφιες ειναι απο το παιχνιδι μεσα?Δεν εχουν περασει καθολου φωτοσοπ??

Ειναι δυνατον??και τι συστημα θελουν για να το τρεξουν αυτο? Και γιατι οι developers δεν το κανουν απο την αρχη ετσι ας πουμε με 1002 επιλογες για να "ριχνεις" πραγμα για να σου τρεξει πιο ικανοποιητικα??

Βασικα πηρα 1 λαπτοπ με ι7 8τζιμπι ραμ και τζιτι 540 Τζεφορς, να το δοιμασω να μου φυγει η περιεργεια??

Πραγματικα τα γραφικα πανε προς φωτορεαλισμο.

Δημοσ.

Custom cars και ENBSeries settings. Δεν έχουν περαστεί από Photoshop εννοείται :P. What you see is what you're playing. Το κακό της υπόθεσης είναι ότι οι modders σπάνια δίνουν τα settings τους, ενώ δεν υπάρχει κάποιο πακέτο για τα αυτοκίνητα. Τα περισσότερα είναι χύμα εδώ

Δημοσ.

Custom cars και ENBSeries settings. Δεν έχουν περαστεί από Photoshop εννοείται :P. What you see is what you're playing. Το κακό της υπόθεσης είναι ότι οι modders σπάνια δίνουν τα settings τους, ενώ δεν υπάρχει κάποιο πακέτο για τα αυτοκίνητα. Τα περισσότερα είναι χύμα εδώ

Κι όμως υπάρχουν αρκετά carpacks...

http://www.gta4-mods.com/search/car%20pack

Δημοσ.

εγω και στο liberty city stories και στο iv εχω βαλει ενα που λεγεται 54 car pack καπως ετσι και με την μια αλλαζει αρκετα αυτοκινητα. Πριν λιγες μερες εβαλα το icehancer πως το λενε , sto iv τα κανα χάλια (απλα εκανα extract τα αρχεια που ειχε μεσα στο program files/rockstar games/grandtheftautoiv και το παιχνιδι βγαζει σφαλμα και κλεινει μολις τελειωσει το φορτωμα του save game :P

Οποτε γενικα πλην του icehancer υπαρχει καποιο αλλο ποιοτιτικο modification ??? να τα αλλαζει ολα! ή συνδυασμος αυτων ξερω γω

Δημοσ.

Όταν έλεγα για car packs εννοούσα που να εμπεριέχουν τα εντυπωσιακότερα αυτοκίνητα που βγαίνουν τις τελευταίες βδομάδες. Σαφώς και υπάρχουν διάφορα packs αλλά αν πάει σε αυτά κάποιος, θα χάσει πολλά 'drooling cars' (για τα οποία ρωτάνε όλοι στο forum του GTA. Πραγματικά ένας πανικός γίνεται εκεί πέρα).

Δημοσ.

Επισης το κακο που εχουμε πει με τον john ειναι πως μερικα packs κανουν τα παντα ferraris και αλλα supercars...

Δημοσ.

Βλέπε post #3130 και #3131.

Βασικά τα περισσότερα μαζικά carpacks μετατρέπουν όλα τα αυτοκίνητα σε supercars. Γεμίζει η πόλη με Ferrari και Lamborghini και καταντάει αηδία. Γι' αυτό γενικά τα αποφεύγω. Απ' την άλλη βαριέμαι απίστευτα να κάθομαι να αλλάζω ένα-ένα τα αυτοκίνητα.

Δημοσ.

Γμτ για το iceνhancer πως το <<εγκαθιστω>> ??? απλα πεταω αυτα που δινει στον φακελο του παιχνιδιου στο program files?? το κανα αυτο (οχι ολα αυτα που ελεγε main files καπως ετσι και τωρα το παιχνιδι κολλαει , αλλα πριν καν μπω να παιξω καθως φορτωνει κολλαει !

----

απο αμαξια εχω βαλει αυτο το mega car pack και το iv και στο liberty city stories

http://www.youtube.com/watch?v=MsTdQPWQO_g

GTA 4 Episodes from Liberty City 52 Cars Pack γραφτε στο google ή σε κανα τορεντ και θα το βρειτε!

σας βαζω σε σποιλερ αναλυτικα τι αμαξια αλλαζει !!! και θα σας δειξω ενα αγαπημενο μου , το ingot που το κανει..... [τα γραφικα δνε ειναι δικα μου ειναι απο το αρχει με τα screenshots αυτουνου που το φτιαξε, καπου ειχα δικη μου φωτο αλλα δε τη βρισκω :( ]

63df1ef8ca634252a70bccf.png

infernus -> 2010 Lamborghini Murcielago LP670-4 SuperVeloce v2.0

comet -> 2010 Porsche 911 Sport Classic

banshee -> Dodge Viper SRT-10

premier -> 2010 Audi S4 v2.0

blista -> Volkswagen Concept T

washington -> 2010 Pontiac G8 Sport Truck

supergt -> 2008 Maserati Gran Turismo

rebla -> 2010 BMW X6M

uranus -> 2009 Ford Focus RS v1.0

ingot -> 2010 Honda Civic Type R Mugen

turismo -> 2010 Ferrari 458 Italia v2.0

sultan -> Ford Shelby GT500 v.1.0

habanero -> 2003 Porsche Cayenne Turbo v1.0

intruder -> Seat Leon Cupra R

vincent -> 2006 Mazda RX8

futo -> 2010 Peugeot 308 RC Z

fbi -> Dodge Charger `07 SRT8 FBI Edition

fortune -> Acura NSX Veilside

landstalker -> Hummer HX

feroci -> Audi TT Quattro Sport

solair -> 2010 Hyundai Genesis Coupe

sabregt -> 2010 Chevrolet Camaro SS

virgo -> Lamborghini Gallardo HAMANN

cognoscenti -> Bentley Continental SS

nrg900 -> Suzuki GSX-1300R Hayabusa

schafter -> 2010 Mercedes Benz E63 AMG v2.0

df8 -> Pontiac G8 GXP

feltzer -> 2006 Audi S3 v1.1

police -> Buffalo Police Car

sabre -> 2010 BMW M6 v1.1

admiral -> Mitsubishi Lancer Evo VIII v1

coquette -> Chevrolet Corvette Z06

merit -> Mitsubishi Lancer Evolution X Tuning

sentinel -> 2001 BMW M3 e46 Tuning

dukes -> Ford Mustang GT Falken v2

pmp600 -> Chrysler 300c SRT8 Tuning

buccaneer -> VAZ 21214 Niva

esperanto -> VAZ-2101

willard -> VAZ-21093i

emperor -> VAZ_2107_Drifttun

sabre2 -> 2006 Opel Astra Tuning

sultanrs -> Nissan R35 GT-R

cavalcade -> Hummer H1 4x4 OffRoad Truck V2

primo -> Subaru Impreza STI Wide Body

huntley -> Mitsubishi Pajero Wagon

perennia -> Mazda CX7

stretch -> 2006 Lexus GS450 Limousine

peyote -> DeLorean DMC-12 '1982

rancher -> ΣΐΗ Hunter final

bobcat -> Chevrolet TrailBlazer v.2.0

pcj -> Suzuki by MiXA23

faction -> Aston Martin V12 Vantage 2010

vigero -> Toyota Celica

Δημοσ.

Aπο αμαξια εχω βαλει αυτο το mega car pack και το iv και στο liberty city stories

http://www.youtube.c...h?v=MsTdQPWQO_g

GTA 4 Episodes from Liberty City 52 Cars Pack γραφτε στο google ή σε κανα τορεντ και θα το βρειτε!

σας βαζω σε σποιλερ αναλυτικα τι αμαξια αλλαζει !!! και θα σας δειξω ενα αγαπημενο μου , το ingot που το κανει..... [τα γραφικα δνε ειναι δικα μου ειναι απο το αρχει με τα screenshots αυτουνου που το φτιαξε, καπου ειχα δικη μου φωτο αλλα δε τη βρισκω :( ]

Έβαλα αυτό το patch με τα 52 αυτοκίνητα και όλα δουλεύουν ρολόι αλλά έχει γεμίσει η πόλη ταρίφες!

Βλέπεις 1-2 ΙΧ και 20 ταρίφες όλη την ώρα!

Επίσης κάθε φορά βλέπεις συνέχεια το ίδιο ΙΧ με άλλα χρώματα. Και στον δρόμο και παρκαρισμένα.

π.χ. βλέπεις μόνο celica μέχρι να οδηγήσεις αρκετά μακριά και να δείς άλλη "ομάδα" αυτοκινήτων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...