Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να ρωτησω κατι?το gta-iv το εχω στο pc (κατευασμενο) αλλα δεν μπορω να το κανω save γιατι μου ζηταει λογαριασμο live και ενω εχω φτιαξει μου ζηταει κατι κωδικους και κατι τετοια που μονο σε αυθεντικο παιχνιδι τους βρισκεις!το ιδιο και με το batman arkham asylum και με την f1 2010 και γενικα με ολα τα παιχνιδια windows live!

ξερει κανεις μηπως τι πρεπει να κανω?

Έχει επιλογή να κάνεις offline account....

Δημοσ.

Παίδες το "Episodes From Liberty City" είναι extra αποστολές ή άλλο παιχνίδι ???

Χρειάζεται και το GTA IV για να παίξω το EFLC ???

To βρήκε ο θείος μου και είναι 14 giga όπως και το GTA IV και έχω μπερδευτεί.....

Δημοσ.
Παίδες το "Episodes From Liberty City" είναι extra αποστολές ή άλλο παιχνίδι ???

Χρειάζεται και το GTA IV για να παίξω το EFLC ???

To βρήκε ο θείος μου και είναι 14 giga όπως και το GTA IV και έχω μπερδευτεί.....

ειναι αλλο παιχνιδι,δεν χρειαζεται το ιν για να παιξει.σχετιζεται με το ιν ως ιστορια.θυμασαι τον μηχανοβιο που μιλουσε με εναν κινεζο σε μια αποστολη και μετα στην πεφτουν οι μπατσοι; (ο ντιλερ δλδ ηταν μπατσος που ρωτουσε αν εχεις το πραμα) ή η αποστολη με τα διαμαντια στο μουσειο που ριχνει ενας απ το παραθυρο; αυτοι οι 2 ειναι η ηρωες του liberty city stories,ein 2 games, ballad of gay tony + lost and damned. για μενα αξιζουν αν κ ειμαι πορωμενος βεβαια απ το gtaI sto PSone :P εχει διαφορετικα οπλα κιολας

Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

ειναι αλλο παιχνιδι,δεν χρειαζεται το ιν για να παιξει.σχετιζεται με το ιν ως ιστορια.θυμασαι τον μηχανοβιο που μιλουσε με εναν κινεζο σε μια αποστολη και μετα στην πεφτουν οι μπατσοι; (ο ντιλερ δλδ ηταν μπατσος που ρωτουσε αν εχεις το πραμα) ή η αποστολη με τα διαμαντια στο μουσειο που ριχνει ενας απ το παραθυρο; αυτοι οι 2 ειναι η ηρωες του liberty city stories,ein 2 games, ballad of gay tony + lost and damned. για μενα αξιζουν αν κ ειμαι πορωμενος βεβαια απ το gtaI sto PSone :P εχει διαφορετικα οπλα κιολας

Αποστολή από το GT-I9000 με τη χρήση Insomnia App

To GTA IV το παίζω τώρα και είμαι σχετικά στην αρχή.

Απλά είδα κάπου να αναφέρονται για το EFLC και απόρησα τι είναι...

Μολις το τελειώσω θα βάλω και το EFLC

Δημοσ.

To GTA IV το παίζω τώρα και είμαι σχετικά στην αρχή.

Απλά είδα κάπου να αναφέρονται για το EFLC και απόρησα τι είναι...

Μολις το τελειώσω θα βάλω και το EFLC

καλα θα κανεις , εχω κ ενα φιλαρακι που τελειωσε και τα 2 και πατησε new game και επαιζε ταυτοχρονα και τα 2 παιχνιδια,δηλαδη μολις εφτανε σε σημειο στο iv που η αποστολη σχετιζεται με το λιμπερτι σιτυ στορις ,το κλεινε και εκανε την αποστολη του λιμπερτυ! χεχε

Παντως και να το πας 100% δεν κερδιζεις κάτι εκτος απο άπειρα πυρομαχικα,νομιζω!

Δημοσ.

Γεια σας παιδια...

Περασα στο Gta IV καποια mods τα οποια χρησιμοποιουν το DSOUND.dll ο αδερφος μου εχει βαλει τα ιδια mod με εμενα αλλα σε εμενα δεν ξεκιναει το παιχνιδι.

Οταν παταω να ανοιξη το παιχνιδι μου βγαζει DSOUND.dll error υπαρχει καποια λυση γιαυτο το προβλημα???

Δημοσ.

καλησπέρα, σε athlon x2 3GHz/4GB ram-667MHz έπειτα από αντικατάσταση χαρασμένης ram με μία ακριβώς ίδια και update στην κάρτα γραφικών (ατι5770), το gta άρχισε να κάνει διάφορα στιγμιαία σκαλώματα ειδικά στις γρήγορες κινήσεις, κατέβασα τα γραφικά και δεν είδα μεγάλη διαφορά, όλα τα άλλα παιχνίδια πάιζουν άψογα, τι μπορεί να έπαθε;

Δημοσ.

Μάλλον έπρεπε να γίνω πιο συγκεκριμένος, δεν άλαξα κάρτα γραφικών, απλά έβαλα νεότερους drivers στην ίδια...

Δημοσ.

Γεια σας παιδια!!!

Εχω βαλει ενα mod βελτιωσης γραφικων στο παιχνιδι και ο αδερφος μου εχει βαλει το ιδιο και στου αδερφου φενονται πολυ πιο καλα ενω σε εμενα δεν ειναι και τοσο μεγαλη η διαφορα εχω το παρακατω συστημα της υπογραφης μου και ο αδερφος μου εχει πανω κατω το ιδιο εκτος την καρτα γραφικων η οποια ειναι Gigabyte Nvidia GeForce GTX 275 896 mb ...

Καμια σχεση εμενα κολαει λιγο και στου αδερφου μου καθολου..

Υπαρχει καμια λυση???

Δημοσ.

Έχω μια απορία σχετικά με το τερματισμό του παιχνιδιού.

Όταν έφτασα στα 65-75% του παιχνιδιού έκανα και την τελευταία μου αποστολή και έτσι τερμάτισα το παιχνίδι,μου φάνηκε πολύ πάραξενο αλλά και όταν μπήκα στο youtube να δώ το τέλος είδα την ίδια αποστολή χωρίς όμως να δώ πόσο τις % ήταν ο παίκτης από το youtube.

Έχει ξανασυμβεί σε κάποιον άλλο κάτι παρόμοιο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...