Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μεγάλο πρόβλημα ΠΡΟΒΛΗΜΑ........ βοήθεια...... κάνω εγκατάσταση το παιχνίδι και όταν ξεκινάει δεν βλεπω τοίχους δρόμουw δηλαή τίποτα τι πρέπει να κάνω;

ΤΟ PC ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ i7 8ΠΥΡΙΝΟ

NVIDIA GEFORCE GT 550M 128 BIT

6GB RAM

700GB HARD

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ.....

Τα patch τα έχεις περάσει γιατί αυτό πρέπει να είναι lag συγκεκριμένα το Grand Theft Auto IV και ''τούμπανο" υπολογιστή να ελέγχεις θα κολάι χωρίς τα patch... Ένας ξάδερφος μου έχει Intel Core i7-NVIDIA Quadro 6000-48 GB RAM(ΕΛΕΟΣ)-Υδροψιξη και κόλλαγε πολύ λίγο αλλά με τέτοιο PC δεν θα έπρεπε να κολλάει καθόλου αλλά δεν είχε περάσει τα pach....

• Απαντ. 3,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΑ έχω δοκιμάσει όλα μονο το patch της rockstar δεν μπορω να βαλω... κάτι έχω διαbασει για τα frps αλλά δεν ξέρω πως ανεβαίνουν νομίζω ότι το παιχνίδι παίζεται με 60- fraps. ΠΑΡΑΚΑΛΩ όποιος ξέρει να βοηθείσει.....

Δημοσ.

Τα patch τα έχεις περάσει γιατί αυτό πρέπει να είναι lag συγκεκριμένα το Grand Theft Auto IV και ''τούμπανο" υπολογιστή να ελέγχεις θα κολάι χωρίς τα patch... Ένας ξάδερφος μου έχει Intel Core i7-NVIDIA Quadro 6000-48 GB RAM(ΕΛΕΟΣ)-Υδροψιξη και κόλλαγε πολύ λίγο αλλά με τέτοιο PC δεν θα έπρεπε να κολλάει καθόλου αλλά δεν είχε περάσει τα pach....

Αυτος ο φιλος σου,η nvidia quadro ξερει τι καρτα γραφικων ειναι και απλα ειπε να παιξει λιγο ηηηηηη ??????

Δημοσ.
Έχω μεγάλο πρόβλημα ΠΡΟΒΛΗΜΑ........ βοήθεια...... κάνω εγκατάσταση το παιχνίδι και όταν ξεκινάει δεν βλεπω τοίχους δρόμουw δηλαή τίποτα τι πρέπει να κάνω;

ΤΟ PC ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ i7 8ΠΥΡΙΝΟ

NVIDIA GEFORCE GT 550M 128 BIT

6GB RAM

700GB HARD

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ.....

Μηπως δε το σηκωνει/αντεχει η γραφικων; :-/ :-|

Δημοσιεύτηκε από Samsung GalaxyS μέσω του Insomnia App 2.0

Δημοσ.

Αυτος ο φιλος σου,η nvidia quadro ξερει τι καρτα γραφικων ειναι και απλα ειπε να παιξει λιγο ηηηηηη ??????

Εγώ δε μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό το παιχνίδι έχει minimum gpu requirements. Πρέπει να πάρει cpu-bound award...

Δημοσ.

Μηπως δε το σηκωνει/αντεχει η γραφικων; :-/ :-|

Δημοσιεύτηκε από Samsung GalaxyS μέσω του Insomnia App 2.0

το σηκωνει,εμενα στο λαπτοπ με τν nvidia gt540m πιανει 30 fps.

Δημοσ.

Με απογοητευσε το παιχνδι σε 1680χ1050 με τα παντα οσο πιο πανω γινεται τρωω lag

ΕΛΕΟΣ!!

Είναι το πιο άθλιο παιχνίδι(Performance Wise) που βγήκε ποτέ πιστεύω..

Δημοσ.

Με απογοητευσε το παιχνδι σε 1680χ1050 με τα παντα οσο πιο πανω γινεται τρωω lag

ΕΛΕΟΣ!!

Παρομοίως. Έχω παρόμοιο σύστημα με το δικό σου και στα 1920x1080 με όλα τέρμα (χωρίς AA), ώρες-ώρες σερνόταν. Εννοείται με όλα τα patches περασμένα κλπ. Αδικαιολόγητα βαρύ με μετριότατο optimization.

Μετά από ένα σημείο το συνήθισα βέβαια και κατάφερα να το τελειώσω :P

Δημοσ.

να ρωτησω κατι?το gta-iv το εχω στο pc (κατευασμενο) αλλα δεν μπορω να το κανω save γιατι μου ζηταει λογαριασμο live και ενω εχω φτιαξει μου ζηταει κατι κωδικους και κατι τετοια που μονο σε αυθεντικο παιχνιδι τους βρισκεις!το ιδιο και με το batman arkham asylum και με την f1 2010 και γενικα με ολα τα παιχνιδια windows live!

ξερει κανεις μηπως τι πρεπει να κανω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...