Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο,τι βρήκες τα έβαλες όλα μαζί; Το -safemode βάζει τα χαμηλότερα δυνατά γραφικά οπότε ακυρώνει όλα τα άλλα και -nomemrestrict και -memrestriction 88948678987

και -availablevidmem και 2.6 -percentvidmem 2050 percent=τοις εκατό(δηλαδή από 0% εώς 100%)

θα ήταν παράξενο εάν δούλευε...

Με λιγα λογια δηλαδη τι εντολες πρεπει να βαλω ??

Δημοσ.

παιδια εγω ειχα core 2 duo e7200 και sapphire 5450 512mb και δεν το ετρεχε ουτε στα οοοολα low και αναλυση 800x600 :/

μολις παραγγειλα ενα καινουριο pc με:

core 2 quad q6600 2,4 GHZ (μην ρωτησετε γιατι δεν παιρνω καλυτερο no money :P)

nvidia gts 450 1 gb ddr5

και εχω ram 3 gb 667MHz ddr2 αλλα μαλλον θα την κανω 4

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα το τρεξω σε high settings..

Δημοσ.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ θα το τρεξω σε high settings..

μπα..δεν θα το έλεγα :P .

Αυτό το παιχνίδι είναι τρομερά άσχημο port από κονσόλα...και είναι cpu-bounded ...θα της κάνει έρωτα απλώς:lol:

Δημοσ.

Eγω παλι νομιζω οτι θα το τρεξει.Εδω εγω με το pc 1) της υπογραφης μου το ετρεχα με τα περισσοτερα στο high χωρις ιδιαιτερο προβλημα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=n1rAyM_njdQ&feature=player_embedded

Παρακολουθήστε το νέο mod για το Grand Theft Auto IV. Όπως είδατε ο "κόσμος" έχει βελτιωθεί πολύ και μας δίνει την αίσθηση ότι πρόκειται για άλλο παιχνίδι. Δυστυχώς το mod είναι μόνο για την έκδοση για PC.

Ο Hayssam Keilany, δημιουργός του mod, είπε ότι:

Οι σκιές και οι αντανακλάσεις μπορεί στο βίντεο να έχουν πρόβλημα αλλά δεν είναι έτσι στο παιχνίδι, φταίει το πρόγραμμα ROCKSTAR VIDEO EDITOR

Πηγή: www.pspgr.net

Δημοσ.
Κανα καλο pack με τα αμαξια δεν βαζει ομως

υπαρχει παντως mod που αλλαζει αρκετα αυτοκινητα εκτος κ αν εννοεις ο συγκεκριμενος οτι δεν βγαζει..!

Παντως το απο πανω modification θα το δοκιμασω asap :-P

Αλλαζει κ τα μαξια ή μονο την πολη; ςιναι οπως τ βλεπουμε στο βιντεο;

Δημοσιεύτηκε από Samsung GalaxyS μέσω του Insomnia App 2.0

Δημοσ.

1)το νεο mod με το λαπτοπ της υπογραφης μου το παιζω?

2)εχω βαλει καποια αμαξια με το spark iv,ξερει κανεις πως τα βγαζω?

3)κατι διαβασα πιο πανω για ενα commandline και πως σε βοηθαει να παιξεις το game σε pc με χαμηλα specs,γινεται δηλαδη να το βαλω να παιξει στο pc της υπογραφης μου μπας και γλυτωσω την νεα gpu?

Δημοσ.

Πάντα ήθελα κι εγώ ένα καλό megapack με αυτοκίνητα αλλά ό,τι δοκίμασα με απογοήτευσε. Κάποια packs κράσαραν το παιχνίδι, άλλα ήθελαν απίστευτη διαδικασία για να μπουν ενώ φυσικά το πρόβλημά μου ήταν πως σχεδόν όλα τα megapacks περιείχαν supercars.

Δεν λέω, καλή φάση να βάλω μερικές Ferrari και Lamborghini στο GTA αλλά όταν ΟΛΑ τα αυτοκίνητα της πόλης καταλήγουν να είναι τέτοια, το παιχνίδι καταντάει αηδία (για μένα).

Δημοσ.

Πάντα ήθελα κι εγώ ένα καλό megapack με αυτοκίνητα αλλά ό,τι δοκίμασα με απογοήτευσε. Κάποια packs κράσαραν το παιχνίδι, άλλα ήθελαν απίστευτη διαδικασία για να μπουν ενώ φυσικά το πρόβλημά μου ήταν πως σχεδόν όλα τα megapacks περιείχαν supercars.

Δεν λέω, καλή φάση να βάλω μερικές Ferrari και Lamborghini στο GTA αλλά όταν ΟΛΑ τα αυτοκίνητα της πόλης καταλήγουν να είναι τέτοια, το παιχνίδι καταντάει αηδία (για μένα).

Ακριβως αυτο. Θυμαμαι στο vice city ηταν normal. Τα supercars ηταν supercars και τα απλα αμαξια μεναν απλα. Θελω κατι ρεαλιστικο γαμωτο!

Δημοσ.

Έχω μεγάλο πρόβλημα ΠΡΟΒΛΗΜΑ........ βοήθεια...... κάνω εγκατάσταση το παιχνίδι και όταν ξεκινάει δεν βλεπω τοίχους δρόμουw δηλαή τίποτα τι πρέπει να κάνω;

ΤΟ PC ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ i7 8ΠΥΡΙΝΟ

NVIDIA GEFORCE GT 550M 128 BIT

6GB RAM

700GB HARD

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ.....

Δημοσ.

Έχω μεγάλο πρόβλημα ΠΡΟΒΛΗΜΑ........ βοήθεια...... κάνω εγκατάσταση το παιχνίδι και όταν ξεκινάει δεν βλεπω τοίχους δρόμουw δηλαή τίποτα τι πρέπει να κάνω;

ΤΟ PC ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ i7 8ΠΥΡΙΝΟ

NVIDIA GEFORCE GT 550M 128 BIT

6GB RAM

700GB HARD

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ.....

To παιχνίδι είναι γνήσιο; Επίσης δεν υπάρχει i7 8πυρηνος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...