TheELF Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 εγω ξερω οτι το game το επαιζε σε λαπτοπ ACER και ειχα ενα τετοιο λαπτοπ θα με τρελανει δηλαδη ρε φιλαρακι ?? πιστευεις οτι περισσοτερα πραγματα εχει το λαπτοπ απο το pc μου?? Και,πιστεύεις ότι στης ταινίες superman βρήκαν πράγματι κάποιον που μπορεί να πετάει;; Το έπιασες στα χέρια σου αυτό το acer που λες ότι έπαιζε το gtaIV;Επειδή κάτι είναι στο youtube δεν είναι και πραγματικό. Που το ξέρεις ότι εσένα δεν σου δουλεύει;; Ποιες εντολές βάζεις;
JohnVani18 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 @TheELF Δεν διαφωνώ, αλλά είδες τι σύστημα έχει, και πιστεύω ξέρεις τι απαιτήσεις έχει το GTA IV. Εδώ σε πολύ ανώτερα pc έτρεχε στα ίδια επίπεδα, μην λέμε οτι θέλουμε. @GTAIV2012 Ένα desktop σε γενικές γραμμές είναι ανώτερο απο οτιδήποτε άλλο, συγκεκριμένα όμως το δικό σου desktop είναι ξεπερασμένο. Άντε πάλι δεν ξέρω.. Ασχολήθηκα με το παιχνίδι, το τερμάτησα, ψάχτηκα κι εγώ, μην μου πάς κόντρα για το τι ξέρω και τι όχι. Σε παρακαλώ, κοψε το φιλαράκι που μας το παίζεις και ειρωνία. Δείξε μου το συγκεκριμένο laptop να σου πώ αν έχει περισσότερα ή όχι. Και άλλο το έπαιζε σε ένα laptop, και άλλο που εσύ μπορεί να θέλεις να το τρέξεις 1080p high με το δικό σου. Και επιμένω, η κάρτα σου απλά δεν τραβάει το παιχνίδι στις ρυθμίσεις που θέλεις, ούτε ο επεξεργαστής σου. Και με την RAM που έχεις, άμα βάλεις WIndows 7, δεν θα μπορείς να τρέξεις σχεδόν τίποτα απο καινούργια παιχνίδια.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Και,πιστεύεις ότι στης ταινίες superman βρήκαν πράγματι κάποιον που μπορεί να πετάει;; Μου κατέστρεψες την μέρα βρε TheELF. () Σοβαρά όμως για το topic, ηρεμήστε λίγο με τους θυμούς. Χρονιάρες μέρες είναι.
JohnVani18 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Σοβαρά όμως για το topic, ηρεμήστε λίγο με τους θυμούς. Χρονιάρες μέρες είναι. Ήρεμος είμαι, απλά δεν είναι να τραβάς τα μαλλιά σου με κάποια πράγματα που διαβάζεις..? Άμα είναι έτσι να βάλω κι εγώ το GTA IV στο παλιό μου PC (μια 7600 και έναν Athlon 3000+ έχει πάνω) με το supa-dupa commandline και να πάω να το παίξω 1080p.. υγ : να μην ξεχάσω να βάλω Win7 με την 1.5GB RAM που έχω..
panos2171 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Operating System: Microsoft Windows XP Professional CPU: Intel Code 2 Duo E4600 2.40GHz RAM: 2047 MB Video Card: NVIDIA GeForce 8500GT . Αυτα ειναι τα χαρακτηριστικα του pc μου..δεν ξερω εσεις τι λετε αλλα με το commandline.txt εγω ειδα με τα ματια μου να παιζει ενας τυπος σε laptop ΑCER (αυτα τα μινι που δινανε στα γυμνασιακια πριν κατι χρονια) το gta iv..και περισσοτερα πραγματα ειναι αδυνατον να περιεριεχει αυτο το laptop απο το pc μου(αν και ειναι αρχαιο κανει την δουλεια του) EDIT:Το προβλημα ειναι οτι ισως να μην κανει για τα παραθυρα που εχω αυτο με το commandline γιατι στο youtube μονο σε windows 7 διχνει να το τρεχουνε ολοι EDIT2:α και κατι αλλο εσυ JohnVani18 μου φενεται πως δεν ξερεις καν τι ειναι το commandline.. To παιχνιδι επαιζε εκει που το ειδες με ταγραφικα που θες να το τρεξεις και συ η απλα ''ετρεχε''?? Με το συγκεκριμενο συστημα μην περιμενεις και πολλα.Ενα σχεδον ιδιο εχω και γω (δες το συστημα 2) της υπογραφης μου).Οταν το χα και γω με την 8500GT απλα το ετρεχε με σχεδολ ολα στο low και φυσικα ουτε συζητηση για ανεβασμα αναλυσεων oποτε μην περιμενεις και πολλα. Επιπλεον η καρτα σου ειναι 256MB η 512MB???
Meraklis56 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Λοιπον ενα desktop ειναι ανοτερο απο ενα netbook και ολοι το γνωριζουν αυτο..το commandline.txt δεν ξερεις καν τι ειναι και απορω τι καθεσαι και μου απαντας ενω θα μπορει να μου απαντησει καποιος εμπειρος με αυτο..εγω ξερω οτι το game το επαιζε σε λαπτοπ ACER και ειχα ενα τετοιο λαπτοπ θα με τρελανει δηλαδη ρε φιλαρακι ?? πιστευεις οτι περισσοτερα πραγματα εχει το λαπτοπ απο το pc μου?? εγω στο λαπτοπ της ACER που το ειχα αγορασει απο το multirama..δεν επαιζε κανενα game στο pc αυτο!! ειχα βαλει το getting up marc ecko στο λαπτοπ και οταν πηγα να πρωτο παιξω κολαγε πααρα πολυ..και αν θες να μαθεις τι ειναι το commandline.txt παρε το Site εδω http://tntiseverywere.wordpress.com/2009/02/14/gta-iv-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%bc%ce%b5%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%b9-%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%ae%cf%82-%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%bb%cf%8e%ce%bd/comment-page-1/#comment-1399 μπες και δες τι ειναι GTAIV2012 απο οτι φαίνεται μόνο για trolling έχεις έρθει στο Insomnia.Ποστάρεις σε λάθος thread για το πρόβλημα σου(Gta V),και μετά παραπονιέσαι γιατί ο υπολογιστής σου γιατί δεν τρέχει με full γραφικά το "ταπεινό" GTA IV. Εντάξει,όλοι ξέρουμε οταν σε εσένα όταν γράφει "Intel Code 2 Duo E4600 2.40GHz" εννοεί "Intel Core i7 2600K 3,4 @ 4,5" και σου κάνει πλάκα.Όπως επίσης "NVIDIA GeForce 8500GT" εννοεί "NVIDIA GTX 580" αλλά άκουσε μας λίγο.Ήρθες για την βοήθεια μας.Δεν έχουμε κανένα όφελος να μην παίξεις το παιχνίδι και να σου πούμε ψέμματα. Το GTA είναι απαιτητικότατο παιχνίδι.Απαιτεί πολύ επεξεργαστική ισχύς και μετά κάρτα γραφικών.Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις κανένα.Πόσο μάλιστα όταν ο διπύρηνος σου δεν είναι κάν overclocked και... 4 γενιές ΠΙΣΩ. Αν δεν παίζεις το παιχνίδι έτσι,έχεις χαμηλά fps,ακόμα και με όλα στο low,Δεν μπορείς να κάνεις ΤΙΠΟΤΑ πέρα απο α)Να αγοράσεις νέο Pc 2)Να κάνεις overclock τον επεξεργαστή μπας και πάρεις κανένα fps. Το command line δεν θα κάνει το pc τούμπανο επειδή απλά τα βρήκες σε μια σελίδα στο ίντερνετ.Που εν τέλει οι μισές εντολές είναι διαθέσιμες μέσα απο το παιχνίδι. Αν ακόμα είσαι "μπορώ να παίξω gta iv με γραφικά στο τέρμα με τον c2d 2,4 και αντιστρέφω τους νόμους της πληροφορικής" ορίστε λίνκς συνομοσιολογίας: http://www.youtube.com/watch?v=M4GiFp3MfNQ http://www.gamespot.com/forums/topic/27296420 και το τελευταίο comment αυτου νου που είχε 2.4 E4600 "Very weak indeed. I did tried GTA4 recently and man it suck....Well thank you for you're advice, I should really change my processor"
Aspidas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Ρε παιδιά, με Q6600 3,2Ghz και HD6770 1GB είναι φυσιολογικό να παίζω με 10-30FPS σε ανάλυση 1366x768?
SlackulatoR Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δεν αξίζει να αγοράσει καινούριο PC για το GTA. Καλύτερα κονσόλα
JohnVani18 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 @Aspidas Απο RAM πώς πάς..? Παίζει να θέλεις άλλη κάρτα όμως. Βάλε τα patch για αρχή (αν δεν τα έβαλες), θα στρώσει κάπως. @SlackulatoR Για σκότωμα είναι με τέτοια port που κάνουν.. Και εννοείται πως δεν αξίζει!
Meraklis56 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 όχι.με τον 9400 στα 3,4 ήταν 40+ fps σε 1920x1080p Κάπου κάτι έκανες λάθος.Βάλε νέους drivers για την κάρτα γραφικών, κάνε update το παιχνίδι και δες μήπως τρέχει κατι παράλληλα με το παιχνίδι και σου τρώει επιδόσεις. Απο μνήμη πως πας;
GTAIV2012 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Και,πιστεύεις ότι στης ταινίες superman βρήκαν πράγματι κάποιον που μπορεί να πετάει;; Το έπιασες στα χέρια σου αυτό το acer που λες ότι έπαιζε το gtaIV;Επειδή κάτι είναι στο youtube δεν είναι και πραγματικό. Που το ξέρεις ότι εσένα δεν σου δουλεύει;; Ποιες εντολές βάζεις; -nomemrestrict -novblank -renderquality 0 -shadowdensity 0 -texturequality 0 -viewdistance 1 -detailquality 1 -percentvidmem 2050 -noprecache -dx9 -width 600 -height 400 -safemode -availablevidmem 2.6 -noprecache -nomemresctrict -minspecaudio -refreshrate 60 -framelimit 1 -memrestriction 88948678987 To παιχνιδι επαιζε εκει που το ειδες με ταγραφικα που θες να το τρεξεις και συ η απλα ''ετρεχε''?? Με το συγκεκριμενο συστημα μην περιμενεις και πολλα.Ενα σχεδον ιδιο εχω και γω (δες το συστημα 2) της υπογραφης μου).Οταν το χα και γω με την 8500GT απλα το ετρεχε με σχεδολ ολα στο low και φυσικα ουτε συζητηση για ανεβασμα αναλυσεων oποτε μην περιμενεις και πολλα. Επιπλεον η καρτα σου ειναι 256MB η 512MB??? Τα γραφικα τα εχω ολα στο low και παιζει λιγο μια χαρα..αλλα οταν βρεχει ψυλοκολαει αλλα αυτο δεν με πειραζει..απλως μπηκα να ρωτησω ΑΝ γινεται και τι ακριβως κανει το commandline και γιατι δεν παιζει σε εμενα..πολλα ατομα εδω σε αυτο το theard εχουνε αναφερει το commandline και τις δυνατοτητες του..και ελπιζα πως αν ρωτησω για το τι γινεται με αυτο θα μου λεγανε τι τρεχει..εγω στο youtube ειδα το λαπτοπ απο Acer και νομιζα οτι ητανε αληθινο και μου πεταχτηκανε τα ματια εξω και ειπα 'μωρε λες να δουλεβει με αυτον τον τροπο??' ειπα κι εγω να πουμε..το παραξενο ειναι οτι ολοι οσοι χρησιμοποιησανε το commandline και καποιες εντολες ητανε ευχαριστημενοι επειδη εχει ποσα like το συγκεκριμενο βιντεο..και μην πω και χωρια τα αλλα βιντεο που ειναι φτιαγμενα στο youtube και αναφερονται στο commandline GTAIV2012 απο οτι φαίνεται μόνο για trolling έχεις έρθει στο Insomnia.Ποστάρεις σε λάθος thread για το πρόβλημα σου(Gta V),και μετά παραπονιέσαι γιατί ο υπολογιστής σου γιατί δεν τρέχει με full γραφικά το "ταπεινό" GTA IV. Εντάξει,όλοι ξέρουμε οταν σε εσένα όταν γράφει "Intel Code 2 Duo E4600 2.40GHz" εννοεί "Intel Core i7 2600K 3,4 @ 4,5" και σου κάνει πλάκα.Όπως επίσης "NVIDIA GeForce 8500GT" εννοεί "NVIDIA GTX 580" αλλά άκουσε μας λίγο.Ήρθες για την βοήθεια μας.Δεν έχουμε κανένα όφελος να μην παίξεις το παιχνίδι και να σου πούμε ψέμματα. Το GTA είναι απαιτητικότατο παιχνίδι.Απαιτεί πολύ επεξεργαστική ισχύς και μετά κάρτα γραφικών.Εσύ από ότι φαίνεται δεν έχεις κανένα.Πόσο μάλιστα όταν ο διπύρηνος σου δεν είναι κάν overclocked και... 4 γενιές ΠΙΣΩ. Αν δεν παίζεις το παιχνίδι έτσι,έχεις χαμηλά fps,ακόμα και με όλα στο low,Δεν μπορείς να κάνεις ΤΙΠΟΤΑ πέρα απο α)Να αγοράσεις νέο Pc 2)Να κάνεις overclock τον επεξεργαστή μπας και πάρεις κανένα fps. Το command line δεν θα κάνει το pc τούμπανο επειδή απλά τα βρήκες σε μια σελίδα στο ίντερνετ.Που εν τέλει οι μισές εντολές είναι διαθέσιμες μέσα απο το παιχνίδι. Αν ακόμα είσαι "μπορώ να παίξω gta iv με γραφικά στο τέρμα με τον c2d 2,4 και αντιστρέφω τους νόμους της πληροφορικής" ορίστε λίνκς συνομοσιολογίας: http://www.youtube.com/watch?v=M4GiFp3MfNQ http://www.gamespot.com/forums/topic/27296420 και το τελευταίο comment αυτου νου που είχε 2.4 E4600 "Very weak indeed. I did tried GTA4 recently and man it suck....Well thank you for you're advice, I should really change my processor" Φιλε μου στην πραγματικοτητα χρησημοποιω το προγραμμα game booster 3 για να δω τι περιεχει το pc μου..δεν εχω ασχοληθει ιδιετερα με τα pc γιαυτο εχω αρχαιο pc ..καποια στιγμη ομως θα παρω καναν 7 πυρινο φουλαρισμενο ολο και να παιζω οτι γουσταρω..και εννοειτε καρτα γραφικων τελεια και 8 gb..δεν μπορω να πω
TheELF Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 -nomemrestrict -novblank -renderquality 0 -shadowdensity 0 -texturequality 0 -viewdistance 1 -detailquality 1 -percentvidmem 2050 -noprecache -dx9 -width 600 -height 400 -safemode -availablevidmem 2.6 -noprecache -nomemresctrict -minspecaudio -refreshrate 60 -framelimit 1 -memrestriction 88948678987 Ο,τι βρήκες τα έβαλες όλα μαζί; Το -safemode βάζει τα χαμηλότερα δυνατά γραφικά οπότε ακυρώνει όλα τα άλλα και -nomemrestrict και -memrestriction 88948678987 και -availablevidmem και 2.6 -percentvidmem 2050 percent=τοις εκατό(δηλαδή από 0% εώς 100%) θα ήταν παράξενο εάν δούλευε...
Aspidas Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Μνήμη RAM 4GB 800Mhz (DDR2). Τόσο βαρύ είναι τελικά? Με την συγκεκριμένη κάρτα παίζω bf3 σε high με vsync ανοιχτό. Χαμηλά FPS είδα μόνο στο τελευταίο splintel cell & GTA . Αν μπορείτε να μου εξηγήσετε πως βάζω patch μπας και γλυτώσω το ψάξιμο νέας μητρικής με crossfide καθώς και άλλα 100ε για μια 6770 επιπλέον?
TheELF Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2011 http://www.rockstargames.com/downloads#/?collection=9 το κατεβάζεις, το τρέχεις , αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα