Προς το περιεχόμενο

Grand Theft Auto IV [GTA 4][PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον καλησπερα,και χρονια πολλα εχω διαβασει πολλα πραγματα για Commandline.txt οτι και καλα σου ξεκληδωνει τα γραφικα με τους κωδικες..εχω να πω οτι σε εμενα δεν δουλεβει!! φτιαχνω κανονικοτατα ενα αρχειο και το ονομαζω Commandline.txt βαζω τα Codes μεσα το σερνω στον φακελο του παιχνιδιου του GTA IV και δεν γινεται απολυτως τιποτα..μπενω υστερα στο Game για να δω τι παιζει και βλεπω να μου κολαει οταν ανεβαζω τα γραφικα..δηλαδη ελεος ποια εχω σπασει το κεφαλι μου για να βρω τι τρεχει..εχω δοκιμασει τα ΠΑΝΤΑ..εχω Windows Xp Professional για παραθυρα και εχω περασει μονο το patch 1.0.7.0 ..περιμενω με αγωνια να μου απαντησει καποιος στο σχολιο μου..ευχαριστω να ειστε παντα καλα..καλα χριστουγεννα :)

Δημοσ.

Φιλαρακι με το Commandline.txt το τρεχεις με ολα φουλαρισμενα οπως θες..αλλα για καποιον λογο δεν μου δουλεβει εμενα

Πρέπει να κάνεις πλάκα, ε; Δηλαδή, με οποιοδήποτε PC μπορείς να παίξεις με ό,τι ρυθμίσεις θες; Ελπίζω να κατάλαβα λάθος. :rolleyes:

Δημοσ.

Φιλαρακι με το Commandline.txt το τρεχεις με ολα φουλαρισμενα οπως θες..αλλα για καποιον λογο δεν μου δουλεβει εμενα

Ποια ειναι τα χαρακτηριστικα του PC σου??

Δημοσ.

Πρέπει να κάνεις πλάκα, ε; Δηλαδή, με οποιοδήποτε PC μπορείς να παίξεις με ό,τι ρυθμίσεις θες; Ελπίζω να κατάλαβα λάθος. :rolleyes:

Εσύ μπορείς να της βάλεις,το να παίξει είναι άλλο ζήτημα.

Δημοσ.

Φιλαράκι αν ήταν έτσι και το netbook της αδερφής μου θα το έπαιζε.

Προσγειώσου (πολύ!!).

Δημοσ.

Operating System: Microsoft Windows XP Professional

CPU: Intel Code 2 Duo E4600 2.40GHz

RAM: 2047 MB

Video Card: NVIDIA GeForce 8500GT .

Αυτα ειναι τα χαρακτηριστικα του pc μου..δεν ξερω εσεις τι λετε αλλα με το commandline.txt εγω ειδα με τα ματια μου να παιζει ενας τυπος σε laptop ΑCER (αυτα τα μινι που δινανε στα γυμνασιακια πριν κατι χρονια) το gta iv..και περισσοτερα πραγματα ειναι αδυνατον να περιεριεχει αυτο το laptop απο το pc μου(αν και ειναι αρχαιο κανει την δουλεια του)

EDIT:Το προβλημα ειναι οτι ισως να μην κανει για τα παραθυρα που εχω αυτο με το commandline γιατι στο youtube μονο σε windows 7 διχνει να το τρεχουνε ολοι

EDIT2:α και κατι αλλο εσυ JohnVani18 μου φενεται πως δεν ξερεις καν τι ειναι το commandline..

Δημοσ.

EDIT2:α και κατι αλλο εσυ JohnVani18 μου φενεται πως δεν ξερεις καν τι ειναι το commandline..

Για πές μου ρε master εσύ που δεν ξέρουμε εμείς που τελιώσαμε πληροφορική και την σπουδάζουμε κι όλας, τί είναι το commandline? :confused: Να μάθω κι εγώ ο ανίδεος..

"Φιλαράκο", μάθε τι δυνατότητες έχει ο επεξεργαστής και η κάρτα σου και μετά έλα να μου πείς, που μου κάνεις commandline και αφήνεις την κατάλληξη txt αντί να την κάνεις cmd.

Είδες ένα βιντεάκι στο YT και νομίζεις είναι σε όλα το ίδιο. Αυτό το netbook παίζει να είναι δυνατότερο απο το PC σου. Μάθε τι σημαίνει fake και μετά κρίνε τις γνώσεις μου πάνω στους υπολογιστές.

Απορώ, τι περιμένεις να γίνει ξαφνικά με 2-3 εντολές που θα φορτώσει το παιχνίδι..? Η κάρτα σου θα γίνει ώς διαμαγείας GTX295, ο CPU Ε8600 O/C στα 4.3 και η RAM 8GB???

Ή θα μετατραπεί μαγικά σε Xbox360/PS3 και θα το παίζει smooth στα 720p?

Θέλω πραγματικά να μου εξηγήσεις τί είναι commandline και γιατί θα τρέχει καλύτερα!

Βλέπετε 5 βίντεο στο ΥΤ και το παίζετε hackers και experts..

υγ : ξεκίνα να ψάχνεις στο wikipedia τι εστί commandline "να μου την πείς" τον ανίδεο που πέτυχες..

Δημοσ.

JohnVani18 χαλάρωσε,το comandline που λέει για το παιχνίδι είναι απλά σαν τα config.ini δεν είναι από τα κλασσικά comandline

http://www.gtagaming.com/forums/showthread.php?t=111441

και γράφεται πράγματι σαν comandline.txt στο φάκελο με το game.

Σε όλα τα άλλα συμφωνώ,η ρυθμίσεις αυτές είναι για υπέρ-Η/Υ που τους κόβονται δυνατότητες από της ρυθμίσεις και όχι τούμπαλιν.

giorgos147 για λίγο σεβασμό προς τον θρύλο ε. :mad:

Δημοσ.

Για πές μου ρε master εσύ που δεν ξέρουμε εμείς που τελιώσαμε πληροφορική και την σπουδάζουμε κι όλας, τί είναι το commandline? :confused: Να μάθω κι εγώ ο ανίδεος..

"Φιλαράκο", μάθε τι δυνατότητες έχει ο επεξεργαστής και η κάρτα σου και μετά έλα να μου πείς, που μου κάνεις commandline και αφήνεις την κατάλληξη txt αντί να την κάνεις cmd.

Είδες ένα βιντεάκι στο YT και νομίζεις είναι σε όλα το ίδιο. Αυτό το netbook παίζει να είναι δυνατότερο απο το PC σου. Μάθε τι σημαίνει fake και μετά κρίνε τις γνώσεις μου πάνω στους υπολογιστές.

Απορώ, τι περιμένεις να γίνει ξαφνικά με 2-3 εντολές που θα φορτώσει το παιχνίδι..? Η κάρτα σου θα γίνει ώς διαμαγείας GTX295, ο CPU Ε8600 O/C στα 4.3 και η RAM 8GB???

Ή θα μετατραπεί μαγικά σε Xbox360/PS3 και θα το παίζει smooth στα 720p?

Θέλω πραγματικά να μου εξηγήσεις τί είναι commandline και γιατί θα τρέχει καλύτερα!

Βλέπετε 5 βίντεο στο ΥΤ και το παίζετε hackers και experts..

υγ : ξεκίνα να ψάχνεις στο wikipedia τι εστί commandline "να μου την πείς" τον ανίδεο που πέτυχες..

Λοιπον ενα desktop ειναι ανοτερο απο ενα netbook και ολοι το γνωριζουν αυτο..το commandline.txt δεν ξερεις καν τι ειναι και απορω τι καθεσαι και μου απαντας ενω θα μπορει να μου απαντησει καποιος εμπειρος με αυτο..εγω ξερω οτι το game το επαιζε σε λαπτοπ ACER και ειχα ενα τετοιο λαπτοπ θα με τρελανει δηλαδη ρε φιλαρακι ?? πιστευεις οτι περισσοτερα πραγματα εχει το λαπτοπ απο το pc μου?? εγω στο λαπτοπ της ACER που το ειχα αγορασει απο το multirama..δεν επαιζε κανενα game στο pc αυτο!! ειχα βαλει το getting up marc ecko στο λαπτοπ και οταν πηγα να πρωτο παιξω κολαγε πααρα πολυ..και αν θες να μαθεις τι ειναι το commandline.txt παρε το Site εδω http://tntiseverywere.wordpress.com/2009/02/14/gta-iv-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%bc%ce%b5%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%b9-%ce%b3%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%bc%ce%ae%cf%82-%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%bf%ce%bb%cf%8e%ce%bd/comment-page-1/#comment-1399 μπες και δες τι ειναι

JohnVani18 χαλάρωσε,το comandline που λέει για το παιχνίδι είναι απλά σαν τα config.ini δεν είναι από τα κλασσικά comandline

http://www.gtagaming.com/forums/showthread.php?t=111441

και γράφεται πράγματι σαν comandline.txt στο φάκελο με το game.

Σε όλα τα άλλα συμφωνώ,η ρυθμίσεις αυτές είναι για υπέρ-Η/Υ που τους κόβονται δυνατότητες από της ρυθμίσεις και όχι τούμπα.

giorgos147 για λίγο σεβασμό προς τον θρύλο ε. :mad:

Φιλε μηπως ξερεις γιατι δεν δουλεβει το commandline σε εμενα??

Μηπως ειδεσ καμια μοντιφα (mod) san andreas κ μπερδευτηκες?δυσκολο το κοβω να

παιξει με τετοιο pc...

android.png

το παιχνιδι με κατεβασμενη την αναλυση στο τερμα,και ολα στο low μου παιζει αψογα..απλως ρωταω γιατι θελω να παιξω με καλα γραφικα το game γιατι αμα παιζεις ετσι δεν ειναι και πολυ ωραιο..δεν μπορω να πω οτι με χαλαει κιολας παλι καλα που παιζει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...